Turun kisojen tuloksia

Turussa kilpailivat 12.-13.4. Timantit ja Topaasit. Ensimmäisenä kilpailivat G-luokka ja 3-luokka, joihon osallistuivat Cassandra Kapanen, Miitta Makkonen, Emmi Heiskanen, Iina Ruuskanen ja Lotta Pisto. Cassandra kilpaili ainoana voimistelijana G-luokassa ja teki onnistuneet suoritukset. 3-luokan tytöillä oli kisassa hitunen epäonnea matkassa, mutta muutamat telinekohtaiset nousupisteet tarttuivat kuitenkin mukaan: Miitalle hypyssä ja Lotalle hypyssä ja permannolla. Miitta ylsi 0,1 pisteen päähän permannon nousupisteistä, ja seuraavassa kilpailussa tavoitteena on ylittää nousupisteraja. Neliottelussa Lotta sijoittui 25 osallistujan joukossa hienosti kahdeksanneksi.

E-luokan kisassa kilpaili tällä kertaa vain kolme Topaasia: Netta Järvinen, Iiris Mäkeläinen ja Senni Kuronen. Tyttöjen kisatavoitteena oli ehjän kisan lisäksi iloinen esiintyminen ja hyvä fiilis, ja tässä onnistuttiin erinomaisesti. Kisaan mahtui pari pientä kömmähdystä, mutta kokonaisuutena tytöt olivat tyytyväisiä suorituksiinsa. Senni sijoittui 27 voimistelijan joukossa hienosti kuudenneksi, Netta seitsemänneksi ja Iiris oli kuudestoista. Netta ja Iiris siirtyvät seuraavassa kilpailussa kohti uusia haasteita, kun edessä on ensimmäinen 2-luokan kilpailu maajoukkuelinjalla! Tsemppiä tytöille jännittävään kilpailuun!

Katsastuksessa Iina onnistui jalkavammoista huolimatta kilpailemaan neljällä telineellä hieman helpotetuilla sarjoilla. Kilpailu oli pitkä ja raskas, mutta Iina sai puomin yhtä tippimista lukuun ottamatta taakseen ehjän kisan. Parhaiten Iinan onnistui permannolla, jossa kisan parhaat E-pisteet (suorituspisteet) riittivät 50 voimistelijan joukossa sijalle 5. Iina sijoittui myös neliottelussa varsin hyvin sijalle 16.