Kuopion Reippaan Voimistelijat

 
 

Tervetuloa reippaaseen seuraan

Kuopion Reippaan Voimistelijat on yksi maamme vanhimmista suomenkielisistä naisvoimisteluseuroista ja yksi alueensa suurimmista seuroista. Viime toimintakaudella KRV:n tunneilla liikkui yli 1700 jäsentä.

KRV:stä löydät suurella sydämellä seuratyötä tekeviä osaavia ohjaajia ja muita seuratoimijoita sekä hyväntuulisia ja reippaita jäseniä. Tervetuloa joukkoomme!

Tähtimerkki on lupaus laadusta

Olemme aktiivinen ja kehityshaluinen lasten ja nuorten urheilun kärkiseura. Kuopion Reippaan Voimistelijat on hyväksytty mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoiminta.

Kuopion Reippaan Voimistelijat on saanut sekä aikuisten että lapset & nuoret osa-alueen Tähtimerkin.

Seuralle myönnetty Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille. Se vastaa erilaisten yksilöiden tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

 

Yhteistyössä

Olemme saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriöltä seuratoiminnan kehittämistukea toimintaamme.