Mehiläisen hoitopolku

Urheilumehiläisen kumppanina kerrytämme OmaUrheilu-asiakkaiden kautta seuralle maksettavaa tukipottia!

Kuopion Reippaan Voimistelijat ja Urheilu Mehiläinen ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta. Yhteistyön myötä kaikille seurassa harrastaville on mahdollisuus käyttää Urheilu Mehiläisen omaa terveydenhuollon tiimiä ja Mehiläisen kattavaa palveluvalikoimaa.

Urheilu Mehiläisen terveydenhuollon tiimi koostuu eri alojen asiantuntijoista ja tukee kaikenikäisten urheilijoiden kokonaisvaltaista terveyttä, hoitaa urheiluvammoja ja sairastumisia sekä varmistaa turvallisen treeneihin paluun.

Mehiläisen kattava palveluvalikoima mahdollistaa kaikkien terveydenhuollon palveluiden saamisen saman katon alta.

Rekisteröidy ja kerrytä seuran tukipottia!

Mehiläisen OmaUrheilu-palvelun tarkoituksena on tukea Urheilu Mehiläisen kanssa sopimuksen tehneitä urheiluseuroja. 

Jokaisen OmaUrheiluun kirjautuneen jäsenen tai perheenjäsenen asiakaskäynti Mehiläisessä (esim. käynti lääkärin vastaanotolla, fysioterapeutilla, laboratoriossa tai leikkauksessa) kerryttää ostokertymää, josta Mehiläinen maksaa markkinointibonusta takaisin seuralle. Bonusta kertyy kaikista yksityiskäyntien ostokertymästä, ainoastaan työterveyshuollon ja suunterveyden käynnit eivät kuulu bonuksen piiriin.

Seuran jäsenen tai perheenjäsenen tulee olla rekisteröitynyt OmaUrheilu -järjestelmään, jotta terveyspalveluiden asioinnista (pl. suunterveys ja työelämäpalvelut) kertyy tukipottia seurallemme!

OmaUrheilu on Urheilu Mehiläisen seurakumppaneille ja seuran jäsenille tarkoitettu palvelu, joka helpottaa sinun ja urheiluseurasi asiointia terveyteen liittyvissä kysymyksissä ja tapaturmatilanteissa.

Saat molemmat palvelut käyttöösi lataamalla OmaMehiläinen-applikaation puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi. Palveluun tunnistaudutaan ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla. Vanhempi voi rekisteröidä omaan käyttäjäprofiiliinsa sekä OmaMehiläisessä että OmaUrheilussa lapsen, jolla ei ole omia verkkopankkitunnuksia. Näin myös nuoremmat urheilijat saavat OmaMehiläisen Digiklinikan ja edut käyttöönsä ja voivat kerryttää seuran tukipottia

Lataa OmaMehiläinen-sovellus älypuhelimeesi, niin pääset rekisteröitymään OmaUrheiluun.

 • Klikkaa OmaMehiläinen sovelluksen alareunasta ”lisää”
 • Klikkaa ”omaurheilu”
 • Etsi seuralistauksesta Kuopion Reippaan Voimistelijat
 • Rekisteröidy salasanalla MEHURHEILU
  Rekisteröitymällä OmaUrheilu -palveluun ja asioimalla Mehiläisessä kerrytät seuralle maksettavaa tukipottia. Myös seuran kannattajiksi rekisteröityneiden ystävien ja perheenjäsenten asiointi Mehiläisessä kasvattaa seuran tukipottia.

Miten toimia tapaturman sattuessa?

Mehiläinen tarjoaa myös jokaiselle jäsenellemme hoitopolun tapaturman sattuessa. Asiakas maksaa käyntiin liittyvät palvelut itse käyntikohtaisesti. Vapaaehtoisissa vakuutuksissa (yksityiset tapaturma-, sairauskulu-, matka- ja lisenssivakuutukset) maksat käynnit ensin itse ja haet korvauksia jälkikäteen vakuutusyhtiöltäsi, ellei vakuutusyhtiösi ole antanut lupaa lähettää laskua suoraan vakuutusyhtiöön. Voit selvittää tämän omalta vakuutusyhtiöltäsi.

Urheilu Mehiläisen hoitopolku asiakkaan näkökulmasta menee suoraviivaisesti eteenpäin:

 • Varaa aika seuran oman hoitotiimin asiantuntijoille tai muille Mehiläisen asiantuntijoille OmaMehiläinen-applikaatiosta, soittamalla puh. 010 414 00 tai Mehiläisen verkkoajanvarauksesta osoitteesta ajanvaraus.mehilainen.fi.
 • Puhelimeen vastaa aina terveydenhuollon asiantuntija
 • Asiakkaan tilanne kartoitetaan ja varataan vammasta / ongelmasta riippuen joko suoraan aika ortopedille tai tarvittavaan tutkimukseen
   • Lähetteet mahdollisiin kuvantamistutkimuksiin järjestetään ja varataan tarvittaessa aika esimerkiksi kuvantamistutkimukseen
   • Tutkimusten jälkeen asiakas tapaa UrheiluMehiläisen erikoislääkärin, jolloin päätetään hoitolinjasta
   • Mikäli vaiva ei ole traumaperäinen ohjataan asiakas fysioterapeutin arvioon

Kaikilla asiantuntijoillamme on erinomainen ymmärrys niin urheilusta, valmennusprosessista, tasosta jolla urheillaan kuin myös harjoittelu ja kilpailutoiminnasta.

Hoitotiimi urheilu Mehiläisessä

Lääkärit

Tapaturman sattuessa tai rasitusperäisen vaivan pitkittyessä kannattaa hakeutua lääkärin vastaanotolle. Urheilijoille tyypilliset ylirasitustilat ja hengitysvaikeudet on hoidettavissa. Astma, vatsavaivat ja infektiot niin aikuisilla kuin lapsilla usein vaativat lääkärin hoitoa.

Fysioterapeutit

Fysioterapian avulla hoidetaan tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja sekä erilaisia urheilu- tai rasitusvammoja. Fysioterapeuttien ohjeilla ja neuvoilla pystytään myös ennaltaehkäisemään urheiluvammoja.

Urheilu Mehiläisen uudet tilat löytyvät liikuntakeskus Huippu Centerin yhteydestä Kuopion siikarannasta osoitteesta Siikaranta 9.