TeamGym

TeamGymissä katsoja pääsee nauttimaan kolmesta erilaisesta kilpailusuorituksesta: tanssillisesta vapaaohjelmasta, volttisarjoista volttiradalla ja korkeista volteista trampetilla. Joka osiossa keskeistä on joukkueen voima. Volttien on onnistuttava tasaiseen virtaan toinen toisensa perään, ja vapaaohjelma vaatii saumatonta yhteistyötä.

TeamGym sopii naisille ja miehille

TeamGymissä tehdään osittain telinevoimistelusta tuttuja liikkeitä. Sen harrastajien ikäjakauma on telinevoimistelua laajempi ja TeamGymissä kilpaillaankin yleensä pitkälle aikuisikään asti. TeamGymin erikoispiirre on myös se, että kilpaileminen on miesten ja naisten sarjojen lisäksi mahdollista myös sekajoukkueella.

Kysy lisää toimistosta toimisto@krv.fi

TeamGymistä saat lisätietoa Voimisteluliiton sivuilta.

Kauden 2023-2024 hinnasto päivitetään tälle sivulle myöhemmin.

Celinda 45 € / kk

Cassiopeia 65 € / kk

Cirius 85 € / kk

Kilpailujärjestelmä

TeamGymin kilpaura aloitetaan voimistelun Stara-tapahtumalla, jossa alle 12-vuotiaiden joukkueet pääsevät esiintymään, sekä harjoittelemaan kilpailutilannetta. Lisää Voimistelun Stara-tapahtumasta voit lukea täältä.

Kilpaluokat TeamGymissä alkavat 1-luokasta, ja jatkuu aina 6-luokkaan saakka. Alemmissa luokissa voimistelijat suorittavat LAR:in (lajiasiantuntiaryhmän) ennalta määräämiä liikesarjoja, joiden tarkoitus on ohjata valmennusta sekä harjoittelua oikeaan suuntaan. TeamGymissä on käytössä myös merkki järjestelmä, jotka tulisi suorittaa aina ennen seuraavaan luokkaan siirtymistä. Ylemmillä luokilla liikesarjat ovat vapaammin valittavissa, mutta edelleen tiettyjä rajoittavia kriteereitä löytyy säännöistä. Lisää merkkitesteistä sekä säännöistä voit lukea täältä.

5 -ja 6 luokan joukkueet kilpailevat SM-tasolla junioreissa sekä senioreissa. SM-kilpailuissa naiset, miehet sekä sekajoukkueet kilpailevat omissa luokissaan, toisin kuin muissa kauden aikana järjestettävissä kilpailuissa.

TeamGymissä joukkueilla on mahdollisuus kilpailla myös kilpaharrasteluokassa, joka jaetaan kolmeen ikäsarjaan: alle 12 vuotiaat, yli 12 vuotiaat ja MASTERS (yli 16 vuotiaat). Kilpaharrasteluokan vaatimukset eivät ole niin sitovia, esimerkiksi joukkue voi itse päättää omat kierroksensa.

TeamGym KRV:ssä

Seurassamme harrastetaan TeamGymiä kolmessa eri kilpajoukkueessa: Cirius, Cassiopeia sekä Celinda. Näiden joukkueiden lisäksi seurassamme toimii kaksi TeamGymin harrasteryhmää.

Harrasteryhmissä voimistelijat pääsevät harjoittelemaan TeamGymiä oman taitotason mukaan. Ryhmissä opetellaan perusvoimistelutaitoja, kehonhallintaa, telineiden kuten trampetin, volttiradan ja trampoliinin käyttöä. Joukkueisiin otetaan uusia voimistelijoita pääsääntöisesti kesällä ja alkusyksystä.

Lisätietoa ryhmistä ja harrastuksesta sähköpostitse toimisto@krv.fi.

Kilparyhmät 2023-2024

Cirius

 • Kilpailuluokka 3
 • 4 harjoituskertaa viikossa
 • Valmentajana Lotta Tiihonen

Cassiopeia

 • Kilpailuluokka 2
 • 3 harjoituskertaa viikossa
 • Valmentajana Eliina Hännikäinen

Celinda

 • Kilpailuluokka 1
 • 2 harjoituskertaa viikossa
 • Valmentajana Laura Ylisirniö

Harrasteryhmät 2023-2024

TG Taitotemppu 5-7v.

 • Ma klo 18-19 Bellacenter
 • Ohjaajina Aliisa Jalava ja Inka Kanninen

TG Esikilpa Celeste

 • 2 harjoituskertaa vko
 • Ohjaaja Ilona Hollmen

TG Taiturit 8-13v.

 • Ma klo 19-20.30 Bellacenter
 • Ohjaajina Aliisa Jalava ja Inka Kanninen

Harjoitusmaksut kilparyhmissä

Kilparyhmissä jokainen voimistelija maksaa 160 € seuran toimintamaksun (sisarale 25 %) sekä 25 € jäsenmaksun.

Seuratoiminnan yleiskuluista katetaan osa jokaiselta kilparyhmäläiseltä veloitettavalla toimintamaksulla. Toimintamaksu on kaikille voimistelijoille samansuuruinen. Toimintamaksu maksetaan kerran vuodessa. Lue lisää toimintamaksusta.

Kilparyhmien maksu koskettaa 11 kuukautta.

Kysy lisää toimisto@krv.fi.

Valmentajat kaudella 2023-2024

Lotta Tiihonen
Eliina Hännikäinen
Tiia Miettinen
Ilona Hollmen
Laura Ylisirniö

Harrasteohjaajat kaudella 2023-2024

Aliisa Jalava
Inka Kannikainen

Lotta Tiihonen

Cirius

Eliina Hännikäinen

Cassiopeia

Ilona Hollmen

Esikilpa Celeste

Laura Ylisirniö

Celinda