Kuopion Reippaan Voimistelijat

 
 

TeamGym

TeamGymissä katsoja pääsee nauttimaan kolmesta erilaisesta kilpailusuorituksesta: tanssillisesta vapaaohjelmasta, volttisarjoista volttiradalla ja korkeista volteista trampetilla. Joka osiossa keskeistä on joukkueen voima. Volttien on onnistuttava tasaiseen virtaan toinen toisensa perään, ja vapaaohjelma vaatii saumatonta yhteistyötä.

TeamGym sopii naisille ja miehille

TeamGymissä tehdään osittain telinevoimistelusta tuttuja liikkeitä. Sen harrastajien ikäjakauma on telinevoimistelua laajempi ja TeamGymissä kilpaillaankin yleensä pitkälle aikuisikään asti. TeamGymin erikoispiirre on myös se, että kilpaileminen on miesten ja naisten sarjojen lisäksi mahdollista myös sekajoukkueella.

Kysy lisää valmentaja Tiia Miettiseltä tiia.e.miettinen@gmail.com tai toimistosta toimisto@krv.fi!

TeamGymistä saat lisätietoa Voimisteluliiton sivuilta.

Kauden 2022-2023 hinnasto päivitetään tälle sivulle myöhemmin.

Ei uutisia.

Arkisto

TeamGymin kilpailujärjestelmä

TeamGymin kilpaura aloitetaan voimistelun Stara-tapahtumalla, jossa alle 12-vuotiaiden joukkueet pääsevät esiintymään, sekä harjoittelemaan kilpailutilannetta. Lisää Voimistelun Stara-tapahtumasta voit lukea täältä.

Kilpaluokat TeamGymissä alkavat 1-luokasta, ja jatkuu aina 6-luokkaan saakka. Alemmissa luokissa voimistelijat suorittavat LAR:in (lajiasiantuntiaryhmän) ennalta määräämiä liikesarjoja, joiden tarkoitus on ohjata valmennusta sekä harjoittelua oikeaan suuntaan. TeamGymissä on käytössä myös merkki järjestelmä, jotka tulisi suorittaa aina ennen seuraavaan luokkaan siirtymistä. Ylemmillä luokilla liikesarjat ovat vapaammin valittavissa, mutta edelleen tiettyjä rajoittavia kriteereitä löytyy säännöistä. Lisää merkkitesteistä sekä säännöistä voit lukea täältä.

5 -ja 6 luokan joukkueet kilpailevat SM-tasolla junioreissa sekä senioreissa. SM-kilpailuissa naiset, miehet sekä sekajoukkueet kilpailevat omissa luokissaan, toisin kuin muissa kauden aikana järjestettävissä kilpailuissa.

TeamGymissä joukkueilla on mahdollisuus kilpailla myös kilpaharrasteluokassa, joka jaetaan kolmeen ikäsarjaan: alle 12 vuotiaat, yli 12 vuotiaat ja MASTERS (yli 16 vuotiaat). Kilpaharrasteluokan vaatimukset eivät ole niin sitovia, esimerkiksi joukkue voi itse päättää omat kierroksensa.

 

TeamGym KRV:ssä

Seurassamme harrastetaan TeamGymiä kolmessa eri kilpajoukkueessa: Cassiopeia, Cirius sekä Chara. Näiden joukkueiden lisäksi seurassamme toimii useita harrasteryhmiä, jotta kaiken ikäiset pääsisivät mukaan tähän hienoon lajiin.

TeamGymiin voit tulla mukaan aivan leikki-iän alkuvaiheilta 3-6-vuotiaiden perheakrobatiaan, jossa lapsi ja vanhempi pääsevät yhdessä tekemään ja oppimaan. Tämän jälkeen ryhmiä löytyy kaikille, yli 25-vuotiaille pidettävään aikuisten TeamGym ryhmään asti.

Harrasteryhmissä voimistelijat pääsevät harjoittelemaan TeamGymiä oman taitotason mukaan ja halutessaan osallistua kesän alussa järjestettäviin voimistelupäiviin kilpaharrasteluokassa. Joukkueisiin otetaan uusia voimistelijoita pääsääntöisesti kesällä ja alkusyksystä.

Lisätietoa ryhmistä ja harrastuksesta sähköpostitse toimisto@krv.fi.

Kilpajoukkueet

Chara

 • Kilpailuluokka 3
 • Harjoitusmäärä 9 h/vk

Cirius

 • Kilpaluokka 2
 • Harjoitusmäärä 5,5 h/vk
 • Vastuuvalmentaja Aino Parviainen

Cassiopeia

 • Kilpailuluokka 1
 • Harjoitusmäärä 4 h/vk
 • Vastuuvalmentaja Tiia Miettinen

  Harrasteryhmät 2021-2022

  Perheakrobatia 3-6v.

  • Ma 18-19 Jynkän koulu

  TG Temppu 5-6v.

  • Ma 17-18 Jynkän koulu

  TG Taitotemppu 6-7v.

  • Pe 18.30-19.30 Jynkän koulu

  TG Taiturit 8-13v.

  • Pe 18.00-19.30 Jynkän koulu

   TG Nuoret 14-17v.

   • To 19.30-21 Kuopio-halli

   TG Aikuiset 25-v.

   • Ma 19.30-21 Kuopio-halli

   Harjoitusmaksut kilparyhmissä

   Kilparyhmissä jokainen voimistelija maksaa 160 € seuran toimintamaksun (sisarale 25 %) sekä 25 € jäsenmaksun.

   Seuratoiminnan yleiskuluista katetaan osa jokaiselta kilparyhmäläiseltä veloitettavalla toimintamaksulla. Toimintamaksu on kaikille voimistelijoille samansuuruinen. Toimintamaksu maksetaan kerran vuodessa. Lue lisää toimintamaksusta.

   Kilparyhmien maksu koskettaa 11 kuukautta.

   Kysy lisää rahastonhoitaltamme krv.tgrahuri@gmail.com

   Valmentajat kaudella 2022-2023

   Lotta Tiihonen
   Tiia Miettinen
   Lumi Ahponen

   Harrasteohjaajat kaudella 2021-2022

   Laura Ylisirniö
   Lumi Ahponen

    

   Aino Parviainen

   Cirius

   Tutustu ›

    

   Tiia Miettinen

   Cassiopeia

   Tutustu ›

    

   Wilma Rissanen

   Tutustu ›