Ilmoittautuminen ja jäseneksi liittyminen

Alta löydät ohjeet kuinka rekisteröidyt seuran jäseneksi ja ilmoittaudut ryhmiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ostamaan valitsemasi jumppakortin, ilmoittautumaan aikuisten lisämaksullisille tunneille tai ilmoittamaan lapsesi lasten ja nuorten ryhmiin. Samoja rekisteröitymistunnuksia käytetään useampana vuonna. Ensirekisteröityminen tulee aina tehdä selaimen kautta!

Ilmoittautuminen lasten ryhmään on aina erikseen syksy- ja kevätkaudelle.  Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen avautuu porrastetusti elokuun alussa 2024. Jumpat alkavat viikolla 33.

Lue ilmoittautumisen ohjeet ja ehdot tästä.

Kaikkiin Kuopion Reippaan Voimistelijoiden ryhmiin ja tapahtumiin ilmoittaudutaan myClubin kautta. myClubissa voit hallinnoida omia tietojasi, näet laskusi ja ryhmät mihin olet ilmoittautunut sekä niiden tulevat harjoitukset. Voit myös helposti seurata Kuopion Reippaan Voimistelijoiden ajankohtaisia tiedotteita.

Lasten ja nuorten ryhmiin ilmoittautuminen

Lasten ja nuorten ryhmissä, mikäli et ole varma, mikä ryhmä olisi juuri sopiva, käythän rohkeasti tutustumassa tunnilla ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Ilmoittautumisen yhteydessä luodaan lasku, mikä pitää maksaa paytrailin kautta heti, jotta ilmoittautuminen ryhmään astuu voimaan. Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu lasten ja nuorten tuntitarjonta sivulta, klikkaamalla sopivaa tuntia.

Aikuisten ryhmäliikuntaan ilmoittautuminen

Ryhmäliikuntatunneille osallistuaksesi Sinulla täytää olla joko Koko kauden rajaton ryhmäliikuntakortti, Syksyn rajaton ryhmäliikuntakortti tai 10 x sarjakortti. Pääset ostamaan haluamasi kortin klikkaamalla yllä sopivaa korttivaihtoehtoa.

Kaikki laskutuksemme tapahtuu sähköisesti. Voit tarkistaa omat tietosi ja laskusi aina myClub palvelusta. Olemme siirtäneet seuramme kuluttajalaskujen maksuvalvonnan eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle. Käytännössä tämä merkitsee seuraavaa:
– suoritus seuralle kulkee Visman asiakasvaraintilin kautta
tilinumero vaihtuu, maksa aina laskulla näkyvälle tilille
– Visma Finance Solutions Oy hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta.

Jos et saa laskua sähköpostiisi heti kun ilmoittaudut, niin tarkista roskaposti-kansiot, ja jos laskua ei löydy sieltäkään niin olethan pikaisesti yhteydessä toimistolle. Laskut löydät myös kirjautumalla jäsenrekisteri myClubiin. Jos tarvitset lisää maksuaikaa tai maksusuunnitelman, niin ole yhteydessä toimistolle hyvissä ajoin ennen laskun eräpäivää!

Jos maksat liikuntaedulla, tee omassa sovelluksessa tarvittavat toimenpiteet ja ilmoita maksusta toimistolle. Kirjaamme laskulle suorituksen.

Smartum liikunta/kulttuurietu-, Tyky-online-, E-passi-, Sporttipassi-, Edenred-, Ticket Virike/Duo- ja Eazybreak -maksuista emme voi palauttaa rahoja.

 

 

Jäseneksi liittyminen

Uusi jäsen

Käytä ilmoittautuessasi internet-selainta. Helpoiten toimintaan ilmoittautuminen luonnistuu tietokoneella. Ilmoittautumisen ja tilin luomisen jälkeen voit ladata ja kirjautua sovellukseesi juuri luomilla tunnuksillasi. myClub-tilin luominen tapahtuu aina ilmoittautumisen YHTEYDESSÄ eikä sitä voi tehdä etukäteen.

Etene näin:

 • Valitse haluamasi ryhmä joko lasten tuntikalenterista sopivaa tuntia klikkaamalla tai aikuisten ryhmäliikunnan rajaton kortti / 10 x kortti ryhmää klikkaamalla.
 • Siirryt ryhmän sivuille
 • Tarkasta, että olet ilmoittautumassa oikeaan ryhmään
 • Klikkaa ILMOITTAUDU
 • Järjestelmä ohjaa sinua täyttämään osallistujan tiedot (huom. kirjaa lapsen osalta kaikki etunimet) sekä tekemään myClub-tilin. Tili tehdään aina osallistujalle.
 • Siirryt maksuun.

Voit lisätä samalle käyttäjällesi kaikki toiminnassa olevat lapsesi sekä itsesi. Voit hallinnoida samalla myClub-tilillä useiden seurojen toimintoja.

Jos et näe tililläsi mitään tai et pääse kirjautumaan sisään, tarkasta ensimmäisellä rekisteröitymiskerralla roskapostisi sekä mainokset-kansio. Jos kansio on tyhjä, laita viestiä toimisto(at)krv.fi ja lähetämme sinulle tilin uuden aktivointilinkin.

Lataa myClub-sovellus

Jos haluamasi ryhmä on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon toimisto@krv.fi. Otamme teihin yhteyttä, jos paikkoja vapautuu. Tarjoamme paikkoja ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa tunneille

 • KRV:n jäsenkortti on henkilökohtainen
 • Aikuisten rajaton -jumppakortilla voit osallistua kaikille seuran ryhmäliikuntatunneille ( mahdolliset erillismaksulliset ryhmät erikseen)
 • Jumppakortti on esitettävä aina ennen aikuisten tuntia ohjaajalle tai seuran valtuuttamalle muulle henkilölle.
 • Lapset voivat osallistua jäsenkortilla ryhmään, johon ovat ilmoittautuneet
 • Lasten ryhmissä voi käydä kerran kokeilemassa ennen ilmoittautumista maksuttomasti.

Lisätietoa saat tarvittaessa KRV:n toimistolta, puh. 044 3535 933

Tästä linkistä löydät lisäohjeita myClubin rekisteröitymiseen ja käyttöö

Kuopion Reippaan Voimistelijat tarjoaa toimintaa laajasti eri puolella Kuopiota. Bellanrannassa, Siikaranta 4, sijaitsevassa Bellacenterissä ja Hermanninaukiolla sijaitsevan Hermannien salien lisäksi toimintaa järjestetään kouluilla ja Kuopio-hallilla.

Harjoituspaikat

Ala-Pyörön koulu (käynti E ovesta)
Kulmakatu 7
70820 Kuopio

Lyseon lukio
Puijonkatu 18
70100 Kuopio

Haapaniemen koulu
Aseveljenkatu 8
70620 Kuopio

Länsi-Puijon koulu
Pursutie 10
70280 Kuopio

Hatsalan koulu
Opistotie 5
70200 Kuopio

Minna Canthin koulu
Ruotsinkatu 35
70600 Kuopio

Hermannin sali
Hermanninaukio 3
70100 Kuopio

Pitkälahden koulu
Pitkälahdentie 4
70800 Kuopio

Hiltulanlahden koulu
Hiltulanlahdenkatu 7
70870 Kuopio

Pirtin koulu
Pirtintie 21
70820 Kuopio

Jynkän koulu
Maitotie 2
70780 Kuopio

Pohjois-Savon opisto
Kansanopistotie 32
70800 Kuopio

Jynkänlahden koulu (käynti S1 ovesta)
Varsanpolku 2
70780 Kuopio

Snellmanin koulu
Maaherrankatu 13
70100 Kuopio

Kallaveden lukio
Maaherrankatu 2
70100 Kuopio

Uppo-Nallen päiväkoti
Isännäntie 22
70820 Kuopio

Kuopio-Halli
Opistotie 4
70200 Kuopio