Kuopion Reippaan Voimistelijat

 

 

 

Kaikille kiltasiskoille onnellista uutta vuotta!

 

Kevätkausi 2021 on vielä tapaamisten osalta avoinna.  Emännistö on päättänyt, että tammikuun kuukausikokous jätetään pitämättä.
Muiden kuukausien kokoontumisista ilmoitetaan, kun tilanne selkiytyy. Odotamme koronaan liittyviä päätöksiä ja toimimme niiden mukaan.

Suunnitellut kokoontumispäivät:

17.2.2021

17.3.2021

21.4.2021

 

Kevään 2021 toiminnasta:

KRV:n johtokunta toivoo, että kiltalaiset osallistuisivat ensisijaisesti päivällä tarjolla oleviin jumpparyhmiin, jotta työssäkäyvät jäsenet pääsisivät ruuhkaisiin iltaryhmiin. Jos iltaryhmät näyttävät jäävän vajaiksi, voi niihinkin silloin osallistua.

Killan oma liikuntaryhmä Suokadun toimintakeskuksessa maanantaisin klo 15-16.
Kevään ensimmäinen jumppa on 11.1.2021. Liikuntasaliin voi tulla 20 henkilöä, turvavälit huomioiden. Pukuhuoneessa saa olla kolme henkilöä kerrallaan. Menot voi rytmittää ja odotella tarvittaessa aulassa tai käytävällä.

Muu kevään ohjelma muotoutuu koronatilanteen mukaan. Toivotaan valoisaa kevättä!

 

 

Uskollisuuden kilta

Kiltatoiminnan tarkoituksena on koota seuran jäseniä yhteen ylläpitämään ystävyyttä ja kokonaisvaltaista vireyttä. Kiltalaiset ovat uskollisia voimisteluaatteelle.

Kiltamme on perustettu v.1952. Se on kuudes kilta Suomessa. Kiltaan voi tulla kutsutuksi 25 vuotta täyttänyt, vähintään viisi vuotta johonkin Voimisteluliiton alaiseen seuraan kuulunut henkilö. Meitä kiltalaisia oli 55 vuonna 2020.

Rekisteriseloste

Uskollisuuden kilta

Kokoonnumme syyskuusta toukokuuhun kerran kuukaudessa. Kokouksissa on aina jokin ajankohtainen tai joku muu meitä kiinnostava aihe. Laulut, keskustelut ja pullakahvit kuuluvat myös asiaan. Kiltaperinteen mukaan kokous päättyy aina sisarpiiriin, jossa muistutamme uskollisuudesta, ystävyydestä ja toivotamme toisillemme kaikkea hyvää.

Joululounaalla piristystä ruoan lomassa tuovat tonttuleikki, laulut ja muut mukavat ohjelmat. Muistamme myös ruusuin vuoden varrella merkkipäiviään viettäneitä.

Keväisin teemme bussilla retken lähialueelle. Retkellä syömme, leikimme, laulamme ja liikumme toimintavuoden päätteeksi. Syksyisin  ja keväisin teemme kävelyretken lähiympäristöön. Tutustumme eri kohteisiin ja nautimme yhdessä liikkumisesta.

Killalla on myös oma jumppa kerran viikossa. Osallistumme valtakunnallisiin ja alueen kiltojen yhteisiin tapahtumiin.

Järjestettyjen tapahtumien lisäksi kiltalaisten toimintaa kuvaa ystävyyden innoittama konkreettinen apu kiltasisaren arjessa. On odottamattomia tilanteita, joissa tarvitaan läheisen apua ja näissä kiltalaiset pyrkivät mahdollisuuksien mukaan auttamaan.

 

Arja, Kirsi ja Riitta, uudet kiltalaiset 18.11.2020. Tervetuloa!

 

27.9.2020. Perinteinen syyskävely tehtiin harvinaisen lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Kohteena oli Snellmanin puisto.

 

16.9.2020 tavattiin puolen vuoden tauon jälkeen keskiviikkokokouksessa.

 

Sieniretkellä Vuorilammen maastossa 1.9.2020. Upeassa säässä!

 

Koronakevään jälkeen rohjettiin tavata Kallavesi-risteilyllä 24.6.2020.

 

Syksyllä 2019 mukaan tulleita uusia kiltalaisia, Merja, Sinikka ja Niina kiltaäiti Etan seurassa.

Annikki Liukkoselle luovutettiin 20.11.2019 Pohjois-Savon Urheilun hallituksen myöntämä Lauri Reinikaisen kunniakirja no 18 ansiokkaasta työstä liikunnan hyväksi. Onnea Annikki! Annikin vieressä oikealla Pirjo Karinen.

Kiltasiskot ahkerina peitontekijöinä. Kuka onkaan peiton tuleva onnellinen omistaja?

Peiton onnellinen omistaja löytyi Itä-Suomen alueen kiltojen syystapaamisessa Peräniemen kasinolla 21.9.2019. Peitto oli arpajaisten pääpalkinto. Lisää kuvia syystapaamisesta kuvagalleriassa.

 

Huhtikuun 2019 kiltakokouksen teemana oli taulukaraoke. Kuvassa Etta kertoo hänelle merkityksellisestä taulusta Helin ideoimassa kokoontumisessamme.

Kiltalaisten liikuntatarinoita

Tiedätkö, kuka kiltasisar on moninkertainen kaunoluistelun piirimestari? Kuka hiihtää tuhat kilometriä talvessa? Kuka kiltalainen on ollut Reippaan Voimistelijoiden jäsen 70 vuotta? Kuka pakeni luistinradalta piiloon pommikoneita?

Kun avaat alla olevia nimilinkkejä, saat tietää, millaisista elin- ja liikuntaympäristöistä kiltalaiset ovat ponnistaneet, mitä liikuntaa he ovat harrastaneet ja mitä erityisesti voimistelu ja oma seura ovat heille merkinneet.

Linnea Ruhanen 
Pirkko Laurikainen
Annikki Liukkonen
Pirjo Tapaninen
Etta Hytönen
Kerttu Mattila
Aini Sutinen
Tuija Hassinen
Aila Mikkonen

Kuvagalleria