Kuopion Reippaan Voimistelijat

 

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

KEVÄTKAUDEN 2023 OHJELMAA:

Killan omat maanantaijumpat 9.1.2023 klo 15.00 Suokadun toimintakeskuksessa.

Kuukausikokoukset:

Keskiviikkona 18.1.2023 klo 13.00-15.00. Ravitsemusasiaa, Henna Jalkanen. 

Keskiviikkona 15.2.2023 klo 13.00-15.00. Vierailu uudistetussa Kuopion museossa. 

Keskiviikkona 15.3.2023 klo 13.00-15.00.
Kuvia ja havaintoja linnuista. Ilkka Markkanen ja Jorma Ikonen.

Keskiviikkona 19.4.2023 klo 13.00-15.00.
Huhtikuun hulinat. SY.

Toukokuuksi suunniteltu Juankosken retki siirtyy syksylle, suunniteltu tehtäväksi 3.10.2023.

Keskiviikkona 10.5.2023 klo 12.30 mennään tutustumaan Bellacenteriin. Bussi nro 5 keskustasta klo 12.00. Luvassa rentoa liikuntaa ja tuorepuuroa.

Tiistaina 23.5.2023 Irmanpäivät Mikkelissä. Jos et ilmoittautunut jo huhtikuun kokouksessa, ilmoittaudu 5.5. mennessä Ainille. Matka tehdään junalla. Museokortti käy vierailupaikkaan Muistiin.

Tiistaina 13.6.2023 klo 12.00 Kuopion Vipinän järjestämä kiltalaisten kesäretki. Kokoontuminen Alavan seurakuntasaliin, tutustuminen Alppiruusupuistoon. Lounas ja kahvit. Osallistumismaksu 20€ käteisellä tullessa. Jos et ilmoittautunut jo huhtikuun hulinoissa, ilmoittaudu Ainille viimeistään 5.6.2023

 

Uskollisuuden kilta

Kiltatoiminnan tarkoituksena on koota seuran jäseniä yhteen ylläpitämään ystävyyttä ja kokonaisvaltaista vireyttä. Kiltalaiset ovat uskollisia voimisteluaatteelle.

Kiltamme on perustettu v.1952. Se on kuudes kilta Suomessa. Kiltaan voi tulla kutsutuksi 25 vuotta täyttänyt, vähintään viisi vuotta johonkin Voimisteluliiton alaiseen seuraan kuulunut henkilö. Meitä kiltalaisia oli 57 vuonna 2021.

Rekisteriseloste

Kiltamme toimintamuotoja

Kokoonnumme syyskuusta toukokuuhun kerran kuukaudessa. Kokouksissa on aina jokin ajankohtainen tai joku muu meitä kiinnostava aihe. Laulut, keskustelut ja pullakahvit kuuluvat myös asiaan. Kiltaperinteen mukaan kokous päättyy aina sisarpiiriin, jossa muistutamme uskollisuudesta, ystävyydestä ja toivotamme toisillemme kaikkea hyvää.

Joululounaalla piristystä ruoan lomassa tuovat tonttuleikki, laulut ja muut mukavat ohjelmat. Muistamme myös ruusuin vuoden varrella merkkipäiviään viettäneitä.

Keväisin teemme bussilla retken lähialueelle. Retkellä syömme, leikimme, laulamme ja liikumme toimintavuoden päätteeksi. Syksyisin  ja keväisin teemme kävelyretken lähiympäristöön. Tutustumme eri kohteisiin ja nautimme yhdessä liikkumisesta.

Killalla on myös oma jumppa kerran viikossa. Osallistumme valtakunnallisiin ja alueen kiltojen yhteisiin tapahtumiin.

Järjestettyjen tapahtumien lisäksi kiltalaisten toimintaa kuvaa ystävyyden innoittama konkreettinen apu kiltasisaren arjessa. On odottamattomia tilanteita, joissa tarvitaan läheisen apua ja näissä kiltalaiset pyrkivät mahdollisuuksien mukaan auttamaan.

 

Huhtikuun kuukausitapaamisessa 19.4.2023, huhtikuun hulinoissa, iloittiin keväästä hatut ja helmat heiluen ja iloisesti laulaen♥

 Lisää kuvia kuvagalleriassa.

 

Aurinkoinen hieno sää helli kiltalaisia 26.2.2023 hiihtoretkellä Rauhalahden kodalle. Kodassa Kahavila Sukseessa ilonamme hääri Merja Naamanka. Nokipannukahvi ja pullat maistuivat!

 
 

Kiltalaiset tutustuivat uusittuun Kuopion museoon KRV:n jäsenen, museon työntekijän Kaisa-Marian opastuksella 15.2.2023.

Lisää kuvia kuvagalleriassa.

 

Joululounaan 14.12.2022 iloisia suunnitteluryhmäläisiä: Sinikka, Arja ja Kaija. Mukana työssä olivat myös toinen Kaija ja Merja. Kiitos mukavasta yhdessäolosta kaikille.

Kuvagalleriassa lisää kuvia joululounaalta.

Hyvää Joulua!

 

Lauantaina 12.11.2022 kiltalaiset saivat uusia vinkkejä kasvojen hoitoon ja meikkaukseen kosmetologi Marjo Sallisen luona.  Aihe kiinnosti kovasti – kiitos Marjo!

Lisää kuvia kuvagalleriassa.

 

Sunnuntaikävely 2.10.2022 tehtiin Sammakkolammen ulkokuntosali- ja seniorialueelle.

 

Kahdeksan kiltalaista nautti Pilpanseudun kauniista metsämaisemasta ja patikoinnista 12.9.2022. Maasto oli niin kuivaa, että montakaan sientä ei löytynyt. Muutamia mustikoita Etta sai aamupuuroonsa

 

Kiltalaisiamme osallistui Tampereella järjestettyyn Gymnaestradaan 9.-12.6.2022. Kuvassa Kirkkaat vedet-kenttäohjelmaan osallistuneet. Tässä ohjelmassa oli yhteensä noin 1100 voimistelijaa.

Kiltalaisiamme oli mukana myös halliohjelmassa Elämä on matka.

 

18.5.2022 Kun kevät alkoi pikkuhiljaa lämmetä, kokoonnuimme Kuopion alueen kiltojen perinteiseen kiltapäivään Wanha Satama -ravintolassa. Mukana meidän Reippaan Uskollisuuden killan järjestämässä päivässä olivat Vuokun ja Vipinän kiltasisaret. Kuulimme kiltojen terveisiä ja nautimme pienistä ohjelmanumeroista, lounaasta sekä rastikävelystä rannalla.

 

Annikki Liukkoselle luovutettiin 20.11.2019 Pohjois-Savon Urheilun hallituksen myöntämä Lauri Reinikaisen kunniakirja no 18 ansiokkaasta työstä liikunnan hyväksi. Onnea Annikki! Annikin vieressä oikealla Pirjo Karinen.

Kiltalaisten liikuntatarinoita

Tiedätkö, kuka kiltasisar on moninkertainen kaunoluistelun piirimestari? Kuka hiihtää tuhat kilometriä talvessa? Kuka kiltalainen on ollut Reippaan Voimistelijoiden jäsen 70 vuotta? Kuka pakeni luistinradalta piiloon pommikoneita?

Kun avaat alla olevia nimilinkkejä, saat tietää, millaisista elin- ja liikuntaympäristöistä kiltalaiset ovat ponnistaneet, mitä liikuntaa he ovat harrastaneet ja mitä erityisesti voimistelu ja oma seura ovat heille merkinneet.

Linnea Ruhanen 
Pirkko Laurikainen
Annikki Liukkonen
Pirjo Tapaninen
Etta Hytönen
Kerttu Mattila
Aini Sutinen
Tuija Hassinen
Aila Mikkonen

Kuvagalleria