Kuopion Reippaan Voimistelijat

 

********************************************

SYYSKAUDEN  2022 OHJELMAA:

*********************************************

Killan omat maanantaijumpat alkavat 5.9.2022 klo 15.00 Suokadun toimintakeskuksessa.
Tule mukaan ja virkisty ryhmässä!

*********************************************

Kuukausikokoukset:

Keskiviikkona 21.9.2022 klo 13.00-15.00. Vuosikokous. Lisäksi Riitta Ahosen esitys Turvallinen lääkehoito. SY, Kuninkaankatu 23.

Keskiviikkona 19.10.2022 klo 13.00-15.00. 
Runokaraoke. SY, Kuninkaankatu 23.

Keskiviikkona 16.11.2022 klo 13.00-15.00. 
Perinnekokous. Aihe avoin. SY, Kuninkaankatu 23.

Keskiviikkona 14.12.2022 klo 13.00-16.00.
Joululounas. PAOK, Palvelualan Opisto (ent. talouskoulu), Asemakatu 4.

 

*******************************************

Metsäretki Pilpalle tiistaina 13.9.

*********************************************

Syyskävely sunnuntaina 2.10.2022 klo 13.00 

Tämän syksyn kävely suuntautuu Puijonlaaksoon Sammakkolammen puistoon, jossa on muun muassa ulkokuntosali ja seniorialue. Retkeillään omin eväin. Taivaankannenkadulla on pysäköintipaikkoja omalla autolla puistoon tuleville. Tule mukaan tutustumaan uudistettuun puistoon ja nauttimaan syyssunnuntaista!

**********************************************

Meikkien maailmassa lauantaina 12.11. klo 13.00-15.00 Marjo Sallisen luona

Marjon kanssa vietetään rentouttavia tunteja perehtyen kiltalaisen meikkeihin Marjon työtilassa Adamiinassa Viihdekeskus Minnassa. Ilmoittaudu syys- tai lokakuun kokouksessa.

**********************************************

Valtakunnallinen Kiltapäivä Jyväskylässä lauantaina 19.11.2022 klo 11.00-14.30

*********************************************

 

 

 

Uskollisuuden kilta

Kiltatoiminnan tarkoituksena on koota seuran jäseniä yhteen ylläpitämään ystävyyttä ja kokonaisvaltaista vireyttä. Kiltalaiset ovat uskollisia voimisteluaatteelle.

Kiltamme on perustettu v.1952. Se on kuudes kilta Suomessa. Kiltaan voi tulla kutsutuksi 25 vuotta täyttänyt, vähintään viisi vuotta johonkin Voimisteluliiton alaiseen seuraan kuulunut henkilö. Meitä kiltalaisia oli 57 vuonna 2021.

Rekisteriseloste

Uskollisuuden kilta

Kokoonnumme syyskuusta toukokuuhun kerran kuukaudessa. Kokouksissa on aina jokin ajankohtainen tai joku muu meitä kiinnostava aihe. Laulut, keskustelut ja pullakahvit kuuluvat myös asiaan. Kiltaperinteen mukaan kokous päättyy aina sisarpiiriin, jossa muistutamme uskollisuudesta, ystävyydestä ja toivotamme toisillemme kaikkea hyvää.

Joululounaalla piristystä ruoan lomassa tuovat tonttuleikki, laulut ja muut mukavat ohjelmat. Muistamme myös ruusuin vuoden varrella merkkipäiviään viettäneitä.

Keväisin teemme bussilla retken lähialueelle. Retkellä syömme, leikimme, laulamme ja liikumme toimintavuoden päätteeksi. Syksyisin  ja keväisin teemme kävelyretken lähiympäristöön. Tutustumme eri kohteisiin ja nautimme yhdessä liikkumisesta.

Killalla on myös oma jumppa kerran viikossa. Osallistumme valtakunnallisiin ja alueen kiltojen yhteisiin tapahtumiin.

Järjestettyjen tapahtumien lisäksi kiltalaisten toimintaa kuvaa ystävyyden innoittama konkreettinen apu kiltasisaren arjessa. On odottamattomia tilanteita, joissa tarvitaan läheisen apua ja näissä kiltalaiset pyrkivät mahdollisuuksien mukaan auttamaan.

 

Kahdeksan kiltalaista nautti Pilpanseudun kauniista metsämaisemasta ja patikoinnista 12.9.2022. Maasto oli niin kuivaa, että montakaan sientä ei löytynyt. Muutamia mustikoita Etta sai aamupuuroonsa

 

Kiltalaisiamme osallistui Tampereella järjestettyyn Gymnaestradaan 9.-12.6.2022. Kuvassa Kirkkaat vedet-kenttäohjelmaan osallistuneet. Tässä ohjelmassa oli yhteensä noin 1100 voimistelijaa.

Kiltalaisiamme oli mukana myös halliohjelmassa Elämä on matka.

 

18.5.2022 Kun kevät alkoi pikkuhiljaa lämmetä, kokoonnuimme Kuopion alueen kiltojen perinteiseen kiltapäivään Wanha Satama -ravintolassa. Mukana meidän Reippaan Uskollisuuden killan järjestämässä päivässä olivat Vuokun ja Vipinän kiltasisaret. Kuulimme kiltojen terveisiä ja nautimme pienistä ohjelmanumeroista, lounaasta sekä rastikävelystä rannalla.

 

 

Huhtikuun kokouksessa 20.4.2022 Jonna ja Pirjo jakoivat Suomen Voimisteluliiton  myöntämät ansiomerkit. Helena Heikkilä sai hopeisen ja Ritva Kaismala pronssisen ansiomerkin.

 

Killan kokouksessa 160222 taukojumppaa piti Pirjo. Kokoonnuttiin Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen tiloissa. Urkki Keinänen kertoi Kuopion vaatettajista. Kokouksesta lisää kuvia kuvagalleriassa.

 

Kiltalaiset taitavat kreikkalaisenkin tanssin.  Arjan ohjaama ryhmä esiintyi joululounaalla 8.12.2021. Lisää joululounaskuvia kuvagalleriassa.

 

Uudet kiltalaiset Marja Sirkku ja Kaija toivotettiin tervetulleiksi toimintaan 17.11.2021.

 

Syyskävely 2021 taidemuseo Kanttiin. Tutustuttiin Leonardo da Vincin näyttelyyn.

 

Killan lokakuun 2021 kokous oli uudessa paikassa, SPRn toimitilassa Puijonkadulla.

 

Uusi kiltaäiti Marjukka ja entinen kiltaäiti Etta lokakuun 2021 kokouksessa.

 

Kiltalaiset patikkaretkellä ja samalla sieniä katsastelemassa Neulamäen maastossa 23.9.2021. Etualalla uusi ja vanha puheenjohtaja, taustalla tukijoukot. Yhteensä kahdeksan kiltalaista.

Annikki Liukkoselle luovutettiin 20.11.2019 Pohjois-Savon Urheilun hallituksen myöntämä Lauri Reinikaisen kunniakirja no 18 ansiokkaasta työstä liikunnan hyväksi. Onnea Annikki! Annikin vieressä oikealla Pirjo Karinen.

Kiltalaisten liikuntatarinoita

Tiedätkö, kuka kiltasisar on moninkertainen kaunoluistelun piirimestari? Kuka hiihtää tuhat kilometriä talvessa? Kuka kiltalainen on ollut Reippaan Voimistelijoiden jäsen 70 vuotta? Kuka pakeni luistinradalta piiloon pommikoneita?

Kun avaat alla olevia nimilinkkejä, saat tietää, millaisista elin- ja liikuntaympäristöistä kiltalaiset ovat ponnistaneet, mitä liikuntaa he ovat harrastaneet ja mitä erityisesti voimistelu ja oma seura ovat heille merkinneet.

Linnea Ruhanen 
Pirkko Laurikainen
Annikki Liukkonen
Pirjo Tapaninen
Etta Hytönen
Kerttu Mattila
Aini Sutinen
Tuija Hassinen
Aila Mikkonen

Kuvagalleria