Kuopion Reippaan Voimistelijat

 

 HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2023!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

KEVÄTKAUDEN 2023 OHJELMAA:

Killan omat maanantaijumpat alkavat joulutauon jälkeen 9.1.2023 klo 15.00 Suokadun toimintakeskuksessa.
Tulehan taas mukaan ja virkisty ryhmässä!

Kuukausikokoukset:

Keskiviikkona 18.1.2023 klo 13.00-15.00. Ravitsemusasiaa, Henna Jalkanen. SY, Kuninkaankatu 23.

Keskiviikkona 15.2.2023 klo 13.00-15.00. Vierailu uudistetussa Kuopion museossa. Opastettu käynti.

Keskiviikkona 15.3.2023 klo 13.00-15.00.
Kuvia ja havaintoja linnuista. Ilkka Markkanen ja Jorma Ikonen.
SY, Kuninkaankatu 23.

Keskiviikkona 19.4.2023 klo 13.00-15.00.
Huhtikuun hulinat. SY, Kuninkaankatu 23.

Toukokuussa suunnitelmissa tehdä retki Juankoskelle. Tarkemmat tiedot myöhemmin.

 

 

 

Uskollisuuden kilta

Kiltatoiminnan tarkoituksena on koota seuran jäseniä yhteen ylläpitämään ystävyyttä ja kokonaisvaltaista vireyttä. Kiltalaiset ovat uskollisia voimisteluaatteelle.

Kiltamme on perustettu v.1952. Se on kuudes kilta Suomessa. Kiltaan voi tulla kutsutuksi 25 vuotta täyttänyt, vähintään viisi vuotta johonkin Voimisteluliiton alaiseen seuraan kuulunut henkilö. Meitä kiltalaisia oli 57 vuonna 2021.

Rekisteriseloste

Uskollisuuden kilta

Kokoonnumme syyskuusta toukokuuhun kerran kuukaudessa. Kokouksissa on aina jokin ajankohtainen tai joku muu meitä kiinnostava aihe. Laulut, keskustelut ja pullakahvit kuuluvat myös asiaan. Kiltaperinteen mukaan kokous päättyy aina sisarpiiriin, jossa muistutamme uskollisuudesta, ystävyydestä ja toivotamme toisillemme kaikkea hyvää.

Joululounaalla piristystä ruoan lomassa tuovat tonttuleikki, laulut ja muut mukavat ohjelmat. Muistamme myös ruusuin vuoden varrella merkkipäiviään viettäneitä.

Keväisin teemme bussilla retken lähialueelle. Retkellä syömme, leikimme, laulamme ja liikumme toimintavuoden päätteeksi. Syksyisin  ja keväisin teemme kävelyretken lähiympäristöön. Tutustumme eri kohteisiin ja nautimme yhdessä liikkumisesta.

Killalla on myös oma jumppa kerran viikossa. Osallistumme valtakunnallisiin ja alueen kiltojen yhteisiin tapahtumiin.

Järjestettyjen tapahtumien lisäksi kiltalaisten toimintaa kuvaa ystävyyden innoittama konkreettinen apu kiltasisaren arjessa. On odottamattomia tilanteita, joissa tarvitaan läheisen apua ja näissä kiltalaiset pyrkivät mahdollisuuksien mukaan auttamaan.

 

Joululounaan 14.12.2022 iloisia suunnitteluryhmäläisiä: Sinikka, Arja ja Kaija. Mukana työssä olivat myös toinen Kaija ja Merja. Kiitos mukavasta yhdessäolosta kaikille.

Kuvagalleriassa lisää kuvia joululounaalta.

Hyvää Joulua!

 

Lauantaina 12.11.2022 kiltalaiset saivat uusia vinkkejä kasvojen hoitoon ja meikkaukseen kosmetologi Marjo Sallisen luona.  Aihe kiinnosti kovasti – kiitos Marjo!

Lisää kuvia kuvagalleriassa.

 

Sunnuntaikävely 2.10.2022 tehtiin Sammakkolammen ulkokuntosali- ja seniorialueelle.

 

Kahdeksan kiltalaista nautti Pilpanseudun kauniista metsämaisemasta ja patikoinnista 12.9.2022. Maasto oli niin kuivaa, että montakaan sientä ei löytynyt. Muutamia mustikoita Etta sai aamupuuroonsa

 

Kiltalaisiamme osallistui Tampereella järjestettyyn Gymnaestradaan 9.-12.6.2022. Kuvassa Kirkkaat vedet-kenttäohjelmaan osallistuneet. Tässä ohjelmassa oli yhteensä noin 1100 voimistelijaa.

Kiltalaisiamme oli mukana myös halliohjelmassa Elämä on matka.

 

18.5.2022 Kun kevät alkoi pikkuhiljaa lämmetä, kokoonnuimme Kuopion alueen kiltojen perinteiseen kiltapäivään Wanha Satama -ravintolassa. Mukana meidän Reippaan Uskollisuuden killan järjestämässä päivässä olivat Vuokun ja Vipinän kiltasisaret. Kuulimme kiltojen terveisiä ja nautimme pienistä ohjelmanumeroista, lounaasta sekä rastikävelystä rannalla.

 

 

Huhtikuun kokouksessa 20.4.2022 Jonna ja Pirjo jakoivat Suomen Voimisteluliiton  myöntämät ansiomerkit. Helena Heikkilä sai hopeisen ja Ritva Kaismala pronssisen ansiomerkin.

 

Killan kokouksessa 160222 taukojumppaa piti Pirjo. Kokoonnuttiin Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen tiloissa. Urkki Keinänen kertoi Kuopion vaatettajista. Kokouksesta lisää kuvia kuvagalleriassa.

Annikki Liukkoselle luovutettiin 20.11.2019 Pohjois-Savon Urheilun hallituksen myöntämä Lauri Reinikaisen kunniakirja no 18 ansiokkaasta työstä liikunnan hyväksi. Onnea Annikki! Annikin vieressä oikealla Pirjo Karinen.

Kiltalaisten liikuntatarinoita

Tiedätkö, kuka kiltasisar on moninkertainen kaunoluistelun piirimestari? Kuka hiihtää tuhat kilometriä talvessa? Kuka kiltalainen on ollut Reippaan Voimistelijoiden jäsen 70 vuotta? Kuka pakeni luistinradalta piiloon pommikoneita?

Kun avaat alla olevia nimilinkkejä, saat tietää, millaisista elin- ja liikuntaympäristöistä kiltalaiset ovat ponnistaneet, mitä liikuntaa he ovat harrastaneet ja mitä erityisesti voimistelu ja oma seura ovat heille merkinneet.

Linnea Ruhanen 
Pirkko Laurikainen
Annikki Liukkonen
Pirjo Tapaninen
Etta Hytönen
Kerttu Mattila
Aini Sutinen
Tuija Hassinen
Aila Mikkonen

Kuvagalleria