Vietä vauhdikkaat synttärit KRV:n tiloissa Bellacenterillä!

Sisältö, hinta, ehdot:

   • 1h temppuilua ja voimistelua koulutetun ohjaajan valvonnassa

   • 45 min herkuttelua parvella

   • hinta 150 €

   • max 12 osallistujaa, lisähenkilöt 10 € / hlö

   • varaajan puolesta 1 täysi-ikäinen valvoja/ 12 vierasta

   • varaaja siivoaa parven lähtiessään

  Juhlien kesto on 2 tuntia, joka sisältää 60min ohjattua toimintaa, jonka jälkeen herkutteluun ja vapaaseen toimintaan on aikaa 45min parvella ja viimeinen 15min siivoamista. Varaaja huolehtii, että toiminta tapahtuu varatun ajan puitteissa, jotta mahdollinen seuraava tilan varannut pääsee aloittamaan synttärit omalla varaamallaan ajalla.

  Tarjoilut & tarjoiluastiat tuodaan itse. Parvea voi halutessaan somistaa ja asettaa tarjoilut esille ensimmäisen tunnin aikana, kun lapset temppuilevat.

   

  Synttäreillä ohjaus alkaa alkuleikeillä, jonka jälkeen kokeillaan voimisteluliikkeitä eri telineillä. Kieppejä, kuperkeikkoja, trampoliinihyppelyä ja muuta mukavaa juhlaväen taitojen ja toiveiden mukaisesti.

  Varaa ajoissa

  Synttäriaikoja on varattavissa pääasiassa lauantaisin. Synttärivaraukset toimisto@krv.fi

  Varauksen kanssa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä ja mahdollinen peruuttaminen tulee tehdä 2 viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen toimisto@krv.fi.

  Pukeutumisohje vieraille

  T-paita ja shortsit/trikoot/muu voimisteluun sopiva asu sekä paljaat jalat. Ei kaulaketjuja, ranneketjuja, kelloa, roikkuvia korvakoruja. Hiukset tulee olla kiinni.

  Tärkeää

  Jokainen osallistuja osallistuu synttäreille omalla vastuullaan eli synttäreiden osallistujat eivät ole vakuutettuja Kuopion Reippaan Voimistelijoiden puolesta. Osallistujalla tulee olla täytettynä vastuuvapautuslomake. Lomake kerätään osallistujilta synttäreille saapuessa.