Hinnasto ja ehdot

Jumppamaksu koostuu jäsen- ja harjoitusmaksusta. Alta löydät aikuisten jumppien hintavaihtoehdot.

Aikuisten tunneille pääsee mukaan jumppakorttia näyttämällä.
Lomaviikoilla on erillinen ohjelma, jumpat maksutta kausikortin ostaneille, muille 10 € /vrk/hlö.

Aikuisten harrastemaksut kaudella 2023-2024

Jäsenmaksu 25 €

Aikuisliikuntaan osallistuvien jäsenmaksu on 25 €/ kausi (syksy+kevät). Toimintakauden jäsenmaksu peritään ensi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Korttivaihtoehdot

Aikuisten erillisryhmät

Aikuisten telinevoimistelun ja tanssillisen voimistelun -ryhmissä noudatetaan lasten ja nuorten harrasteryhmien sopimusehtoja.
Ilmoittautuminen alta klikkaalmalla ryhmän nimeä.

Aikuisten telinevoimistelu torstaisin klo.19-20.30 Bellacenter / kausimaksu 215 €

Nuoret

  • Yli 15-vuotiaat voivat käydä aikuisten tunneilla, nuoremmat yläasteikäiset vanhemman luvalla

Liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä sporttipassilla maksaminen

Liikunta- ja kulttuurieduista meille käyvät ePassi, Tyky-liikuntasetelit, Smartum, Eazy break ja Edenred.

Jäsenmaksua ei voi maksaa yo. maksuvälineillä.

Otathan yhteyttä toimistoon, mikäli haluatte maksaa liikuntaseteleillä tai etukortilla. Mobiilisovelluksella maksaminen onnistuu myös etänä, maksusuorituksesta tulee ilmoitus seuralle. Muistattehan tehdä jumppakortin oston normaalisti osoitteesta myClubin kautta, jos maksatte etänä liikunta- ja kulttuuriedulla.

Kuopion Reippaan Voimistelijoiden aikuisliikuntamaksujen sopimusehdot

Kortin osto ja peruutusehdot

Ostaessasi aikuisliikunnan kortin, se on sitova ostopäätös. Eräpäivän jälkeen maksuvelvoite kausimaksuun on syntynyt eikä ilmoittautumista voi peruuttaa ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat lääkärintodistus tai paikkakunnalta muutto. Sairaustapauksessa hyvitystä voi saada, jos poissaoloaika ylittää 1kk.  Poissaoloilmoitus tehdään toimistolle (toimisto@krv.fi), hyvitystä saa lääkärintodistusta vastaan. Hyvitystä laskettaessa otetaan huomioon 1kk omavastuuaika. Palautuksen yhteydessä perimme 20,00 €:n suuruisen toimistomaksun, jäsenmaksua emme palauta. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutusPeruutukset tehdään aina sähköpostitse toimisto@krv.fi. Emme palauta rahoja emmekä hyvitä kortteja enää kuuden kuukauden jälkeen ostamisesta. Kausimaksu ei sisällä vakuutusta, joten oma tapaturmavakuutus on hyvä olla voimassa.

Jäsenmaksu 25,00 € tulee maksuun kerran toimintakaudessa jumppakortin oston yhteydessä. Jäsenmaksulla saa käyttöön jäsenetumme, mutta se ei velvoita olemaan jäsenenä tiettyä aikaa vaan jäsenyyden voi lopettaa seurassamme milloin vain. Jäsenmaksuja ei palauteta korttien hyvityksissä, eikä takautuvasti.

Aikuisten tanssillisessa voimistelussa ja aikuisten telinevoimistelussa noudatetaan lasten ja nuorten harrasteryhmien ehtoja.

Jumppakortin saa vain maksutositetta vastaan. Huom. jos haluat osallistua aikuisten ryhmäliikunnan tunneille ennen laskusi eräpäivää, maksa laskusi ennen tunnille tuloa ja lunasta korttisi tunneille.

Laskutus

Kaikki laskutuksemme tapahtuu sähköisesti. Voit tarkistaa omat tietosi ja laskusi aina myClub palvelusta. Olemme siirtäneet seuramme kuluttajalaskujen maksuvalvonnan eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle. Käytännössä tämä merkitsee seuraavaa:
– suoritus seuralle kulkee Visman asiakasvaraintilin kautta
– tilinumero vaihtuu, maksa aina laskulla näkyvälle tilille
– Visma Finance Solutions Oy hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta.

Jos et saa laskua sähköpostiisi heti kun ilmoittaudut, niin tarkista roskaposti-kansiot, ja jos laskua ei löydy sieltäkään niin olethan pikaisesti yhteydessä toimistolle. Laskut löydät myös kirjautumalla jäsenrekisteri MyClubiin. Jos tarvitset lisää maksuaikaa tai maksusuunnitelman, niin ole yhteydessä toimistolle hyvissä ajoin ennen laskun eräpäivää!

Jos maksat liikuntaedulla, tee omassa sovelluksessa tarvittavat toimenpiteet ja ilmoita maksusta toimistolle. Kirjaamme laskulle suorituksen

Jäsenkortti

Seura toiminta on tarkoitettu vain seuran jäsenille. Jumppa/jäsenkortin saat myClub sovellukseen. Vaihtoehtoisesti saat kortin ohjaajalta tai toimistolta maksutositetta vastaan kauden alussa. Jäsenkortilla saa käyttöön jäsenetumme, mutta se ei velvoita olemaan jäsenenä tiettyä aikaa vaan jäsenyyden voi lopettaa seurassamme milloin vain. Jäsenmaksuja ei palauteta korttien hyvityksissä, eikä takautuvasti. Jumppakortit (mobiili tai fyysinen) on pidettävä mukana aina aikuisten tunneilla, ohjaaja kysyy tunnin alussa kortit näytille.