Yhteistyökumppanit ja jäsenedut

Haluaisitko olla osa reipasta toimintaamme kaudella 2023-2024? Ota yhteyttä toiminnanjohtaja Jonna Heikkiseen, toiminnanjohtaja@krv.fi, p. 044-2350635.

Tehdään yhteistyöstämme toimiva kokonaisuus!

Yhteistyökumppanimme kaudella 2023-2024:

Jäsenedut

Arvostamme suuresti aktiivisia jäseniämme ja haluamme tarjota jäsenillemme  ohjattujen tuntien lisäksi rahanarvoisia etuja. Edut saat jäsenkorttiasi näyttämällä.

Kuopion Reippaan Voimistelijat ry on Suomen Voimisteluliitto ry:n jäsen. Täten kaikki Reippaan jäsenet ovat oikeutettuja Voimisteluliiton jäsenetuihin.

Paikalliset edut KRV:n jäsenille löydät ohesta.

Kauneus -ja jalkahoitola AdaMiinassa palvellaan kymmenien vuosien kokemuksella eli olet turvallisissa käsissä. Hoitola sijaitsee keskustassa Viihdekeskus Minnassa katutasossa, Ajurink. 16, Kuopio.
Nettiajanvaraus adamiina.fi tai p. 044 977 5853. Jäsenetu : -15% ensimmäisestä kasvohoidosta tai  sokeroinnista, jonka jälkeen -10% seuraavista

KRV:n jäsenkorttia näyttämällä saat ensimmäisellä käyntikerralla 50 minuutin hieronnan tutustumishintaan 35 € (norm. 50 €). Tämän jälkeen kaikista hieronnoista 5 € alennus. Varaa aika puh. 044 098 1451 tai täältä.

KRV:n jäsenenä saat Art Move Store -myymälästä 5 % alennuksen jäsenkorttiamme näyttämällä.

Myymälä sijaitsee kauppakeskus Apajassa torin alla.

KRV:n jäsenenä saat Salacavalasta  10 % alennuksen jäsenkorttiamme näyttämällä. Etu ei koske lounasta eikä alkoholijuomia. Edun saat jäsenkorttia näyttämällä.

Salacavala sijaitsee kauppakeskus Apajassa.

KRV:n jäsenenä saat -15 % jäsenedun Wario Kuopio palveluista. Palveluvalikoima ja ajanvaraus nettisivujen kautta. Edun saat näyttämällä jäsenkorttia.

Kuopion Reippaan voimistelijoihin kuuluva urheilija tai valmentaja voi varata ajan valmennukselle hintaan 30 €/60 min (sis. alv.).

Valmennus toteutetaan pääsääntöisesti Kuopio-hallin kokoustilassa.

Yhteystiedot:
sami.tapaninen@siilinjarvi.fi
0400-943728

Psyykkinen valmennus on ennaltaehkäisevää toimintaa, urheilijan hyvinvoinnin tukemista ja psyykkisten taitojen ohjaamista ja opettamista. Urheilijan psyykkiseen valmennukseen kuuluu urheilijan tukeminen urheilusuorituksessa, harjoittelussa sekä urheilun ja muun elämän yhteensovittamisessa. Psyykkisessä valmennuksessa kasvatetaan ja tuetaan urheilijan itsetuntemusta ja myönteisen minäkäsityksen kehittymistä. Paremman itseymmärryksen sekä toimivien ajatus- ja toimintamallien myötä on mahdollisuus elämänhallinnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kohentumiseen, ja sitä kautta suorituskyvyn kehittymiseen.

Psyykkinen valmentaja tukee urheilijoita kohti heidän tavoitteitaan ja tekee yhteistyötä valmentajien kanssa. Tyypillisiä pohdiskeltavia ja harjoitettavia tilanteita ja taitoja ovat esimerkiksi, miten hallita jännitystä, kuinka menetellä kuormittumiseen ja palautumiseen liittyvissä haasteissa tai jos on loukkaantunut sekä kuinka valmistautua kisoihin.

  • Kilpailujännittäminen
  • Pettymysten käsittely
  • Vaativuus itseään kohtaan
  • Motivaatio
  • Itseluottamus
  • Keskittymisen hallinta
  • Tietoinen läsnäolo
  • Loukkaantumisten käsittely