Suuri kiitos palautekyselyihin vastanneille!

Suuri kiitos kaikille palautekyselyihin vastanneille. Saimme arvokasta palautetta toiminnan kehittämiseen.

Lasten ja nuorten palautekyselyissä kiitettiin monipuolisista harrasteryhmistä, joita seurassamme on useita viidessä eri lajissa. Saimme runsaasti hyvää ja kehitettävää palautetta. Palautekyselyn tulokset käydään myös seuran ohjaajien ja valmentajien kanssa läpi elokuussa kauden aloituspalaverissa. Palaverissa mietimme myös toimenpiteet, miten kehitämme toimintaamme saatujen palautteiden perusteella. Valmennuskoordinaattori jatkaa tulevallakin kaudella treenivierailuita, joissa hän antaa valmentajalle ja ohjaajalle palautetta toiminnastaan sekä ideoita ja vinkkejä harjoituksiin. Saimme myös paljon lajikohtaisia palautteita, jotka viedään eteenpäin myös lajijaostoihin.

Saimme palautetta myös uuden harrastajaperheen näkökulmasta. Tietoa tarvitaan, kuinka voimistelussa edetään, suosituksia jatkoryhmistä ja voiko harrastaa omaksi ilokseen. Myös tuntikuvauksiin kaivataan video- ja/tai kuvamateriaalia. Markkinointia ja viestintää tulisi tehostaa. Näitä asioita kehitämme tulevalle kaudelle. Palautekyselyissä nousi esiin myös vastuullisuus ja esimerkiksi kilpa-asujen ja voimistelutarvikkeiden- ja vaatteiden kierrättäminen. Facebookista löytyy kanava KRV:n kirppis, jossa on mahdollisuus ostaa ja myydä käytettyjä vaatteita ja varusteita.

Turvallisuus ja vastuullisuus ovat meille erityisen tärkeitä asioita. Korona on aiheuttanut haasteita esimerkiksi sijaiskäytäntöihin, kun tuuraajia on tarvittu ohjaamaan nopealla varoitusajalla. Olemme parhaamme mukaan pyrkineet aina saamaan sijaisen.

Ohjaajien kouluttautuminen on seuralle tärkeää ja teemmekin ensi kaudelle uuden ”Ohjauksen perusteet” -koulutuskokonaisuuden kaikille uusille ohjaajillemme. Viime syksynä koulutimme kaikki seuramme valmentajat urheiluvammojen ennaltaehkäisyn -koulutuskokonaisuudella. Tavoite on saada syksylle jatkokoulutusta aiheeseen liittyen.

Seuramme toimintaa kehuttiin mm. näin:

”Kyllä suosittelisin toimintaa ja olen suositellut. Kokonaisuutena meidän perheemme on ollut tyytyväinen harrastetoimintaan ja seuraan.”

”Hyvin on kaikki mennyt. Lapsi lähtee mielellään harrastukseen ja on iloinen harrastuksen jälkeen. Tämä toimii hyvin mittarina, eli hyvin ovat ohjaajat toimineet.”

”Suosittelisin seuraa, koska ohjaus on sopivasti räätälöity eri tasoisille voimistelijoille, joten onnistumisen kokemuksia saa varmasti kaikki. Harjoituksissa on myös ollut kivaa.”

”Ohjaajat ovat sitoutuneita, positiivisia, suurella sydämellä mukana”

Aikuisten tuntien palautekyselyyn saimme hurjan määrän vastauksia, kiitos siitä.
Saimme paljon ideoita tulevaan kauteen, niin yksittäisiä tuntitoiveita kuin myös palautetta ohjaajista, olosuhteista, tiedottamisesta ja markkinoinnista.

Lähes kaikki kyselyyn vastanneet suosittelevat KRV:n ryhmäliikuntaa. Saimme erityisesti kehuja ohjaajista, monipuolisesta tuntitarjonnasta, hyvästä tiedottamisesta sekä kohdallaan olevasta hinta-laatusuhteesta. Virtuaalitunneista saimme kiitosta, ja voimme kertoa, että virtuaalitunnit pysyvät ohjelmistossamme myös ensi kaudella.

Tunneille ennakkoilmoittautuminen sai myös palautetta, niin hyvää kuin kehitettävääkin. Ennakkoilmoittautuminen on otettu käyttöön koronasta johtuvien kokoontumisrajoituksien vuoksi. Ryhmäkokoja nostetaan heti, kun on mahdollista.

Sydäntämme lämmitti mm. nämä ihanat palautteet monien muiden lisäksi:

”Riittävän monipuolinen tarjonta, aina jotain uutta! Ammattitaitoiset ohjaajat! Korona-ajan ennakkoilmoittaumisohjelma loistava ja toimiva! Kaikkea hyvää seuralle vaikeina korona-aikoina! Suuret kiitokset kaikesta!”

”Nautittavaa liikuntaa erinomaisten ohjaajien vetäminä”

”Seura tarjoaa monipuolista liikuntaa kohtuuhintaan.”

”En tiedä miten pitäisin kunnostani huolta ja saisin mielekkyyttä eläkepäiviini ilman Reipasta. Aivan mahtavaa, että kesällä jatketaan vielä puistoissa. Lukukaudetkin ovat pitkiä, vrt. kansalaisopisto.”

”Ollaan ylpeitä omasta seurasta ja viedään sitä eteenpäin omalla positiivisella asenteella.”

”Ohjaajat ovat todella ihania. Kiitos heille kaikille, kun jaksatte meitä liikuttaa.”

Erilliset palautekyselyt toteutettiin myös seuran jaostoille ja johtokunnalle, lasten ja nuorten ohjaajille ja valmentajille sekä aikuisten ohjaajille. Kaikki palautekyselyjen tulokset käydään läpi ja saatujen palautteiden perusteella tehdään toimenpiteitä toiminnan kehittämiseksi.

Suuri kiitos kaikille palautetta antaneille!