KRV:n kevätkisoista onnistumisia ja mitaleita

Kuopio-hallissa kisattiin 9.3. naisten telinevoimistelussa luokissa B-G. Samalla järjestettiin Stara-tapahtuma. Kilpailuihin osallistui yhteensä lähes 70 kilparyhmissä harjoittelevaa KRV:n voimistelijaa. Lisäksi osallistujia oli Oulusta, Lappeenrannasta, Joensuusta ja Kajaanista. Kilpailujärjestelyt sujuivat aktiiviselta talkooporukalta jo vanhalla rutiinilla, olihan kyseessä jo kolmas NTV kilpailu. Kiitos kaikille kilpailujen järjestelyyn osallistuneille!

KRV:n tytöt menestyivät kaikissa luokissa erinomaisesti! Mitaleita ja hyviä sijoituksia riitti joka luokassa.

Aamu alkoi Staralla ja E-G-luokkien kilpailulla. Stara-tapahtumaan osallistui parikymmentä pientä voimistelijanalkua Safiireista ja Kristalleista.

Omavalintaisissa luokissa KRV:sta oli osallistujia E-lk nuoremmissa ja vanhemmissa ja yksi osallistuja G-luokassa. E-lk nuoremmissa Topaasien tytöt olivat ainoita osallistujia ja kilpailivat toisiaan vastaan. Kauden ensimmäisen kilpailun jännitys näkyi vielä ainakin puomilla ja nojapuilla, mutta permannolla ja hypyssä nähtiin jo varsin varmoja suorituksia! Neliottelun voittoon voimisteli Senni Kuronen, toiseksi ylsi Vilma Pisto ja kolmannella sijalla oli Netta Järvinen. Ensimmäistä kertaa E-luokassa kilpaillut Kiia Remes sijoittui neljänneksi. E-lk vanhemmissa Rubiinien tytöt kilpailivat ensimmäistä kertaa E-luokassa. Neliottelun voittoon voimisteli hyvillä pisteillä Veera Väisänen. Luokassa kilpailivat myös Lotta Remes, Inka Pelkonen ja Iida Tervo.

B-luokassa KRV vei nuorempien ja vanhempien sarjassa kuudesta mitalista yhteensä viisi! Lisääntyneet harjoitusmäärät ja systemaattinen hyvä työ valmennuksessa ovat nostaneet B-luokan tyttöjen tasoa kautta linjan ja kisoissa päästiin näkemään siistiä ja tiukkaa voimistelua myös kaikista pienimmiltä. B-lk nuoremmissa kultaa voimisteli kategorian V pistein Emilia Eronen, toiseksi sijoittui Hilda-Mari Niemeläinen (IV) ja pronssia sai Venla Reinikainen (IV). B-lk vanhemmissa voiton vei Jade Nuutinen erinomaisella kategorialla VI ja toiseksi voimisteli Veera Ikonen samalla katergorialla. B-lk mitalistit voimistelevat ryhmissä Ametistit ja Opaalit.

C-luokassa Kuopioon jäi kaksi hopeista mitalia, molemmat Ametistien tytöille. Nuorempien sarjassa vasta 7-vuotias Maija Ruoppi voimisteli ensimmäisessä C-luokan kilpailussaan kategorian V. Vanhempien sarjassa erinomaisesti hopealle sijoittui Aino Muona, joka voimisteli myös kategorian V pisteet nojapuiden harmillisesta tippumisesta huolimatta.

D-luokassa KRV:lla oli osallistujia vain vanhempien sarjassa. Luokan voittoon voimisteli upeasti Rubiinien Danya Kelo-Hampton kategorian IV pistein!

Kaikissa luokissa saatiin myös paljon sijoituksia 10 parhaan joukkoon.