Usein kysytyt kysymykset

Aikuisten ryhmäliikunta

Osta oma jumppakorttisi klikkaamalla aikuisten tuntitarjonta sivulta löytyvää Syksyn rajaton kortti, Koko kausi rajaton kortti tai 10 x kortti linkkiä. Ostaessasi jumppakortin, saat laskun sähköpostiisi. Lasku sisältää seuran jäsenmaksun 25 €. Voit maksaa laskun myös toimistolla kortilla/liikuntaedulla aukioloaikojen puitteissa. Maksa lasku ja saat mobiilisen jäsenkortin myClub sovellukseen, vaihtoehtoisesti näytä maksutosite jumpan ohjaajalle, jolloin saat jäsenkortin.

Jumpat käynnistyvät 14.8.2023. Syyskausi kestää 10.12.2023 saakka.
Kevätkausi alkaa 8.1.2024 ja päättyy 5.5.2024. Viikko 42 ja 10 ovat lomaa, jolloin lukujärjestyksen mukaiset tunnit ovat tauolla.

Tunneille ei tarvitse ennakkoilmoittautua. Välinetunneille (voimatunti ja kahvakuula) mahtuu 30 ensimmäistä.

Jumppakortilla saat käydä rajattomasti kaikilla tunneilla, pois lukien erillismaksullinen Aikuisten tanssillinen voimistelu ja mahdolliset Minikurssit.

Tunneille voi tulla tutustumaan aikuisten ryhmäliikuntaan kertamaksulla 10 €. Maksu käteisellä tasarahalla tai Mobilepaylla. Tutustumiskerran jälkeen jumppaan osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä.

Ilmoittaudu ryhmään nettisivuiltamme löytyvän ilmoittautumsilinkin kautta. Ryhmän maksu maksetaan ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä. Lasku sisältää seuran jäsenmaksun 25 €. Voit maksaa laskun myös toimistolla kortilla/liikuntaedulla aukioloaikojen puitteissa. Maksa lasku ja näytä maksutosite jumpan ohjaajalle, jolloin saat jäsenkortin.

Jumppakortti on jäsenkorttisi. Maksa jumppakorttisi lasku ja saat mobiilikortin myClub sovellukseesi tai vaihtoehtoisesti näytä maksutosite jumpan ohjaajalle, jolloin saat jumppakortin. Maksaessasi laskun toimistolla kortilla/liikuntaedulla, saat jumppakortin mukaasi heti. Jumppakortti näytetään ohjaajalle aina jumpan alussa.

Jäsenmaksu 25 € maksetaan kerran toimintakaudessa ja se kattaa syksyn, kevään ja kesän. Aikuisten harjoitusmaksut löydät täältä.

Aikuisten harjoitusmaksun voit maksaa toimistollamme Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, E-passilla, Sporttipassilla, Tyky-liikuntaseteleillä, Smartum saldokortin ennakkomaksutoiminnalla, Ticket Virike -seteleillä, Ticket Duo – ja Virike-korteilla, Eazybreakilla ja Edenredin mobiilimaksulla. Jäsenmaksua ei voi maksaa liikuntaeduilla.

Lapset ja nuoret

Ilmoita lapsesi valitsemaanne ryhmään painamalla lasten tuntikalenterista löytyvää ryhmäkohtaista linkkiä. Käytä ilmoittautuessasi internet-selainta. Helpoiten toimintaan ilmoittautuminen luonnistuu tietokoneella. Ilmoittautumisen ja tilin luomisen jälkeen voit ladata ja kirjautua sovellukseesi juuri luomilla tunnuksillasi. myClub-tilin luominen tapahtuu aina ilmoittautumisen YHTEYDESSÄ eikä sitä voi tehdä etukäteen.
Ilmoittautumisen yhteydessä luodaan lasku, mikä pitää maksaa paytrailin kautta heti, jotta ilmoittautuminen ryhmään astuu voimaan. Lasku sisältää seuran jäsenmaksun 25 €. Lisätiedot rekisteröitymisestä ja ilmoittautumisesta löytyvät täältä.

Tuntitarjonnastamme löytyy 3-vuotiaasta lähtien laaja kirjo harrastusmahdollisuuksia joukkuevoimistelun, kilpa-aerobicin, telinevoimistelun, TeamGymin, tanssillisen voimistelun ja tanssin parissa. Tutustu ryhmien tuntikuvauksiin ja tuntitarjontaamme.

Minimikoko on 10 osallistujaa, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, jolloin pienemälläkin osallistujamäärällä voidaan ryhmää jatkaa. Mikäli joku ryhmä ei toteudukaan, ilmoitetaan siitä kaikille ilmoittautuneille sähköpostilla/ soittamalla.

Ryhmien maksimikoot vaihtelevat 15-20 välillä. Mitä suurempi ryhmä, sitä enemmän ryhmässä on ohjaajia.

Kyllä. Kaikille harrastetunneille voi ilmoittautua ilman aiempaa lajikokemusta tai harrastusta.

Jumpat käynnistyvät 14.8.2023. Syyskausi kestää 10.12.2023 saakka.
Kevätkausi alkaa 8.1.2024 ja päättyy 5.5.2024. Viikko 42 ja 10 ovat lomaa, jolloin lasten ryhmät ovat tauolla.

Maksettuasi ryhmän maksun saat mobiilisen jäsenkortin myClubin sovellukseesi.

Poissaoloja ei tarvitse lasten harrasteryhmissä ilmoittaa etukäteen.

Tunneille tullaan liikuntavarusteissa. Ota mukaan juomapullo ja halutessasi tossut. Tarkistathan, että hiukset ovat asianmukaisesti kiinni.

Pääosin lasten ryhmiin otetaan vuoden nuorempia tai vanhempia ryhmien ikärajojen ulkopuolelta.

Voit ilmoittaa lapsesi harrasteryhmään kesken kauden mikäli valitsemassasi ryhmässä on tilaa.

Jäsenmaksu 25 € maksetaan kerran toimintakaudessa ja se kattaa syksyn, kevään ja kesän. Lasten ryhmien harjoitusmaksut löydät täältä.

Seurallamme on tukirahasto, jotta harrastuksen kustannukset eivät olisi este voimisteluharrastukselle Kuopiossa. Lisätietoa tukirahastosta ja muista tukimahdollisuuksista löydät täältä.

Lasten harrasteryhmissä ei ole sisaralennusta.

Valmennusryhmissä sisaralennuksen saa toimintamaksusta.

Lasten ryhmiin ilmoittautuminen tapahtut erikseen syksy- ja kevätkaudelle. Lasku tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Lasten ryhmissä voi käydä kerran kokeilemassa ennen ryhmään ilmoittautumista. 

Liikuntaedut ovat henkilökohtaiset, joten lasten harrastusta ei voi maksaa liikuntaeduilla.

Seura ei ole vakuuttanut jäseniään.

Mikäli lapsesi on suorittanut suurimman osan merkkitestistä, voi hänet ilmoittaa seuraavaan tasoryhmään. Merkkitestejä suoritetaan syksyisin ja keväisin. Mikäli lapsesi saa syksyn aikana suoritettua esimerkiksi kuparimerkin, voi hän siirtyä kevääksi pronssiryhmään. Ryhmävaihdoksissa otathan aina yhteyttä toimistoon.

Valmennusryhmistä lisätietoja antavat lajijaostot.

  • JV-jaosto: joukkuevoimistelu.krv@gmail.com
  • KA-jaosto: krvkilpaaerobic@gmail.com
  • NTV-jaosto: telinevoimistelu.krv@gmail.com
  • TG-jaosto: teamgymjaosto.krv@gmail.com
  • TanVoon liittyvissä asioissa ota yhteyttä valmennuskoordinaattori@krv.fi

Telinevoimistelu on yksilölaji, jossa opetellaan liikkeitä ja liikesarjoja eri telineillä. Liikkeet jaetaan telinekohtaisesti luonteensa mukaan esimerkiksi akrobatiaan, voimistelullisiin hyppyihin ja käännöksiin, tasapainoliikkeisiin ja alastuloihin. Tarkoituksena on yhdistellä eri liikelajien liikkeitä esteettisesti toisiinsa ja toteuttaa sarja alusta loppuun mahdollisimman virheettömästi. Katso esittelyvideo täältä.

TeamGym on vauhdikasta akrobatiaa, johon kuuluu volttisarjoja volttiradalla, korkeita voltteja trampetilla ja tanssillinen vapaaohjelma permannolla. Joka osiossa keskeistä on joukkueen voima. Katso esittelyvideo täältä.