Kuopion Reippaan Voimistelijat

 
 

Gymnaestrada 9.-12.6.2022 Tampereella

Gymnaestrada on liikkeen ja voimistelun supertapahtuma niille, joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis. Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa harrastajat ja huiput näyttämään muuvinsa Tampereelle 9.-12.6.2022. Hyppääthän sinäkin mukaan?

Kuopion Reippaan Voimistelijoiden jäsenet voivat osallistua tapahtumaan voimistelijoina kenttäohjelmissa, eri lajien kilpailuissa, huoltajina tai kisaturisteina.

Kenttäohjelmat:

  • Jos kuussa voisi tanssia; voimisteluohjelma 7-12 –vuotiaille
  • Millaisen tarinan kirjoitat elämällesi; voimisteluohjelma 12-18 -vuotiaille
  • Ystäväni, elämäni; vaikeampi tanssillisen voimistelun ohjelma vahvan voimistelutaustan omaaville yli 15-vuotiaille
  • Kirkkaat vedet; helpompi tanssillisen voimistelun ohjelma kaikenikäisille aikuisille
  • Elämä on matka; hallinäytösohjelma 60+ -ikäisille.

Kuopion Reippaan Voimistelijat järjesti ensimmäisen Gymnaestrada-infon Teams-palaverina torstaina 9.9. klo 19.00-20.00. Palaverin materiaalit löytyy täältä.

Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää tästä kesän liikuttavimmasta festivaalista.

Lisätietoa tapahtuman nettisivulta: www.gymnaestrada.fi sekä Kuopion Reippaan Voimistelijoiden Gympiltä Marika Makkoselta, mar.pe@dnainternet.net tai 050-4994444

 

World Gymnaestrada 2023 Amsterdam 30.7. – 5.8.2023

”Lähdethän sinäkin mukaan?

World Gymnaestrada on maailmanlaajuinen, ei-kilpailullinen, joka neljäs vuosi järjestettävä tapahtuma ihan jokaiselle taitotasosta riippumatta. Ensimmäinen World Gymnaestrada pidettiin Hollannin Rotterdamissa vuonna 1953. Nyt Gymnaestrada palaa juurilleen, kun 17. World Gymnaestrada on jälleen Hollannissa.

Lue lisää tapahtumasta ja tapahtumakaupungista täältä!

Suomella on ollut delegaatio jokaisessa World Gymnaestradassa. Amsterdamissa vuonna 1991 järjestettyyn Gymnaestradaan osallistui peräti noin 2300 suomalaista. Meneekö ennätys rikki kesällä 2023? Te ratkaisette tämän!

Gymnaestrada-viikko käynnistyy avajaisilla sunnuntaina 30.7.2023 ja päättyy päätösjuhlaan lauantaina 5.8. Viikon aikana on hallinäytöksiä, kenttänäytöksiä, iltanäytöksiä, FIG Gaala, esiintymisiä ulkolavoilla sekä paljon muutakin nähtävää ja koettavaa.

Suomi on mukana FIG Gaalassa (Vantaan Voimisteluseura). Suomi on myös mukana Pohjolan ilta -näytöksessä muutamilla ohjelmilla.

Näytökseen viedään Laura Virkkulan seniorivoimistelijoille laatima Elämä on matka -yhteisohjelma. Tämä ohjelma (kuten kenttäohjelmakin) toteutuu vain, mikäli siihen ilmoittautuu riittävä määrä voimistelijoita.

Suomen kenttänäytös koostuu seuraavista ohjelmista: Ystäväni, elämäni, Kirkkaat vedet sekä Millaisen tarinan kirjoitat elämällesi. (Edellyttäen, että näihin ohjelmiin tulee riittävästi ilmoittautumisia). Yhteisohjelmien kertauskurssi ohjaajille ja valmentajille on tammikuussa 2023, ja yhteisharjoitus kaikille ko. ohjelmiin ilmoittautuneille voimistelijoille toukokuussa 2023. Ajat ja paikat tarkentuvat myöhemmin. World Team on kansainvälinen kenttäohjelma, johon kaikki eri puolilta maailmaa voivat osallistua.

World Gymnaestradaan voivat osallistua kaikki Voimisteluliiton jäsenseurojen jäsenet: voimistelijat, tanssijat, harrastajat, ryhmäliikkujat, kilpailijat ja huiput. Kaikilla tulee olla Voimisteluliiton lisenssi, vähintään harrastelisenssi. Lisäksi kaikkien osallistujien tulee huolehtia vakuutuksensa kuntoon. Suosittelemme kansainväliseen tapahtumaan osallistumista 12 vuotta täyttäneille. Alaikäisillä osallistujilla täytyy olla riittävästi huoltajia mukana tapahtumassa. (ainakin 2 huoltajaa 10 alaikäistä kohden.)

Ilmoittautumisaikataulu:

Alustavat ilmoittautumiset 13.6.2022 mennessä.

Sitovat ilmoittautumiset 15.12.2022 mennessä: tarkat osallistujatiedot/henkilöt, majoitusten, aterioiden, majoitustuotteiden ja iltanäytöslippujen tilaukset.

Osallistumismaksut:

Osallistujapassit:

Jokainen osallistuja tarvitsee osallistujapassin. Passin hinta on noin 300 € sisältäen osallistumisoikeuden, vapaan pääsyn Gymnaestradan tapahtumiin lukuun ottamatta iltanäytöksiä, julkisilla kulkuvälineillä liikkumisen kaupungissa tapahtuman ajan sekä sisäänpääsyn illanviettoihin. Passi ei sisällä majoitusta, aterioita eikä lippuja iltanäytöksiin.

Ateriat:

Lounaat: 7 lounaan paketti maksaa 122,50 €.
Päivälliset: 7 päivällisen paketti maksaa 122,50 €.
Lounaiden ja päivällisten yhteispaketti maksaa 229,50 € (pakettiin sisältyy myös WG23-juomamuki).

Kaikki ateriat ovat ravitsevia, vaihtelevia, terveellisiä ja valmistettu paikallisista tuoreista tuotteista. Hinnat per henkilö ja sisältäen kaikki paikalliset verot.

Majoitus:

Vaihtoehtoisesti voi majoittua koululla tai hotellissa. Majoitus ei sisälly osallistujapassiin, se varataan ja maksetaan erikseen.

Koulumajoituksen (8 yötä) hinta on noin 205 € sisältäen aamiaisen. Koulumajoitukseen liittyviä tuotteita esim. patjat voi tilata etukäteen tai ottaa ne kotoa mukaansa.

Hotellimajoitusta on eri tasoista eri puolilla kaupunkia. Hotellimajoitus varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Suomen joukkueen marssiasu:

Suomen delegaatio edustaa malliston 2021 – 2024 Gymnaestradan marssivaatteissa.

Avajaisissa Suomen delegaation marssiasu on välttämätön eli kaikilla marssiin osallistuvilla tulee olla päällään yllä mainittu virallinen Suomen marssiasu. Jos ei hanki marssiasua, voi seurata marssia katsomosta käsin.

Matkat lentokoneella:

Ensimmäiset laskut (= osallistujapassista 50%) laskutetaan tammikuussa 2023. Loppulaskut laskutetaan huhtikuu 2023.

Innostuitko? Ilmoittaudu alustavasti tästä linkistä 13.6.2022 mennessä.

Terveisin: Marika, Tampere Gymnaestrada 2022 Gymppi / Kuopion Reippaan Voimistelijat”

Lisätietoa: mar.pe@dnainternet.net