Hae mukaan telinevoimistelun valmennusryhmään!

Haemme uusia voimistelijoita uuteen aloittavaan telinevoimistelun alkeiskilparyhmään. Alkeiskilparyhmään otetaan 2014-2016 -syntyneitä temppuilusta, vauhdista, roikkumisesta, kiipeilemisestä, tasapainoilusta ja taituroinnista innostuneita tyttöjä.

Ryhmä aloittaa toimintansa kesällä 2021. Aluksi harjoituksia on 3 x 1,5h viikossa ja ensimmäisen harjoitusvuoden aikana suoritetaan merkkejä ja osallistutaan leikkimieliseen Stara-tapahtumaan. Aiempi voimistelutausta ei ole välttämätön, vaan katselmuksessa kartoitetaan erityisesti yleistä liikunnallisuutta, voimaa, liikkuvuutta, nopeutta, koordinaatiota, kykyä seurata ohjeita ja toimia ryhmässä.

Lisäksi voimme tarvittaessa täydentää jo olemassa olevia kilparyhmiä, jos paikkoja vapautuu ja ryhmiin hakevilla voimistelijoilla on jo riittävä lähtötaso.

Ilmoittautumisaikaa 18.4. saakka. Ilmoittautumisen päätyttyä ilmoittautuneille ehdotetaan katselmusaikaa pienryhmissä valmentajan kanssa. Katselmukset toteutetaan joko Kuopio-hallilla tai Jynkän koululla kevään aikana. Katselmus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan

Linkin ja lisätietoa saa myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: virta11@msn.com