Virtuaalisia liikuntamahdollisuuksia!

Näinä poikkeusaikoina muistetaan liikunnan harrastaminen myös ulkona ja kotioloissa!

KRV:n valmentajat Wilma ja Maiju tekivät kaksi jumppavideota tehtäväksi koteihin. Koko perheen jumppavideoilla pääset treenaamaan monipuolisesti lihaskuntoa, liikkuvuutta ja koordinaatiota helppojen ja monipuolisten liikkeiden avulla. Jumpat voit tehdä koska tahansa ja missä tahansa. Osa liikkeistä on helpompi tehdä parin kanssa ja osa lattiatasossa. Voit valita itse, mitä liikkeitä jumpasta kokeilet! Videot löytyvät Kuopion kaupungin sivuilta.

Suomen Voimisteluliitto tarjoaa ilmaisia etätreenejä virtuaalisesti kevään ajan! Nyt on hieno mahdollisuus hyödyntää nämä maksuttomat etätreenit, jumpat ovat tallenteita ja katsottavissa milloin vain. Voimisteluliiton jumppatarjonta täydentyy joka maanantai aina kolmella uudella jumpalla, kategorioina tehotreeni, kehonhuolto, tanssitreeni, ikiliike ja perheliikunta. Tällä hetkellä katsottavissa jo kolme ensimmäistä videota.

Voimisteluliiton etätreenit löytyvät täältä.

KRV:n virtuaalitunnit Zoomin kautta kuuluvat koko vuoden kortin tai kevätkortin ostaneille salijumppien lisäksi. Lisätietoja seuran virtuaalitunneista täällä.

Mukavia jumppahetkiä koteihin!