Testitilaisuus NTV:n kilparyhmiin!

Haemme uusia voimistelijoita uuteen aloittavaan telinevoimistelun alkeiskilparyhmään. Alkeiskilparyhmään otetaan 2016-2018 -syntyneitä temppuilusta, vauhdista, roikkumisesta, kiipeilemisestä, tasapainoilusta ja taituroinnista innostuneita tyttöjä.

Ryhmä aloittaa toimintansa kesällä 2023. Aluksi harjoituksia on 3 x 1,5 h viikossa ja ensimmäisen harjoitusvuoden aikana suoritetaan merkkejä ja osallistutaan leikkimieliseen Stara-tapahtumaan. Aiempi voimistelutausta ei ole välttämätön, sillä testitilaisuudessa kartoitetaan erityisesti yleistä liikunnallisuutta, voimaa, liikkuvuutta, nopeutta, koordinaatiota, kykyä seurata ohjeita ja toimia ryhmässä.

Lisäksi voimme tarvittaessa täydentää jo olemassa olevia kilparyhmiä 2015-syntyneillä ja vanhemmilla voimistelijoilla, jos paikkoja vapautuu ja ryhmiin hakevilla voimistelijoilla on jo riittävä lähtötaso.

Testitilaisuus järjestetään tiistaina 16.5.2023 Kuopio-hallilla seuraavasti:

  • Klo 16-17 testitilaisuuteen ovat tervetulleita 2016-2018-syntyneet.
  • Klo 17-18 testitilaisuuteen ovat tervetulleita 2015-syntyneet ja vanhemmat.

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta: https://forms.gle/UBXefuTmcaZEPQSMA

Ilmoittautumisaikaa on 12.5. saakka.  Ilmoittautumisen päätyttyä ilmoittautuneille laitetaan vielä tarkemmat ohjeet testiin saapumiseen. Testiin ei tarvitse valmistautua. Testi on maksuton. 

Lisätietoa testistä NTV kilparyhmien päävalmentaja Meijulta meiju.virta@krv.fi

Tervetuloa mukaan!