Suuri kiitos palautekyselyyn vastanneille!

Kuopion Reippaan Voimistelijat toteuttivat palautekyselyn jäsenilleen maaliskuun alussa. Saimme arvokasta palautetta toiminnan kehittämiseen. 

Lasten ja nuorten palautekyselyissä kiitettiin ohjaajia osaavasta ja innostavasta työstä. Seuramme järjestää viikoittain viidessä eri lajissa yhteensä 34 eri harrasteryhmää ja 28 kilparyhmää. Ryhmiä ohjaa yhteensä 85 ohjaajaa ja valmentajaa.  Palautekyselyn tulokset käydään seuran ohjaajien ja valmentajien kanssa läpi toukokuussa ohjaajapalaverissa. Palaverissa mietimme myös toimenpiteet vuorovaikutuksen lisäämiseen ja miten kehitämme toimintaamme saatujen palautteiden pohjalta. Valmennuskoordinaattori jatkaa tulevallakin kaudella treenivierailuita, joissa hän antaa valmentajalle ja ohjaajalle palautetta toiminnastaan sekä ideoita ja vinkkejä harjoituksiin. Saimme myös paljon lajikohtaisia palautteita, jotka viedään eteenpäin myös lajijaostoihin. 

Ohjaajien ja valmentajien osaaminen on toiminnassamme keskiössä ja jokainen seuramme ohjaaja käy sekä seuran että Voimisteluliiton koulutuksia. Olemme monen ohjaaja ensimmäinen työnantaja ja haluamme tarjota jokaiselle ohjauksesta kiinnostuneelle työpaikan. 

Saamiamme palautteita lasten ja nuorten ryhmistä: 

Erityisen suuri kiitos aurinkoisille ohjaajille, jotka jaksavat ohjata suurta määrää pieniä voimisteluharrastuksen pariin!” 

”Ryhmä on ollut tosi monipuolinen. Ihanasti lapset oppivat leikin kautta asioita. Myöskin pariharjoitteet ovat hyviä, koska silloin lapset oppivat myös toinen huomioon ottaen. Kannustava, leikkisä, oppiva ilmapiiri.” 

Kuopion Reippaan Voimistelijat on aivan mahtava ja upea seura. Olemme olleet sen mukana jo 2,5 vuotta. Lisäksi toinenkin tyttäremme on mukana seuran toiminnassa. Toiveena olisi, että ensi vuonna kuparityhmä kokoontuisi esim. klo 17 alkaen arkisin, jolloin olisi helpompi järjestää työnohella lasten harrastaminen. Jatkakaa samalla tavalle. Olemme erittäin tyytyväisiä toimintaanne.” 

”Tiedottaminen ajoissa (lomat, leirit, talkoo yms.). Olisi kiva, jos joku vuosi olisi vanhempainilta” 

Aikuisten ryhmäliikunnan palautekyselyyn saimme runsaasti vastauksia. Tuntitarjontaamme pidetään monipuolisena ja ohjaajien ammattitaito loistavana. Hinta-laatusuhde koettiin myös hyväksi. Koronan vuoksi ohjaajamuutokset ja tuntien peruuntuminen herätti harmitusta. Saimme paljon ideoita tulevaan kauteen ja lukujärjestyksen työstäminen on jo aloitettu. 

Tässä muutama poiminta aikuisten ryhmäliikunnan saamista palautteista: 

Seuran tarjoamat liikuntatunnit ovat erittäin monipuoliset ja ryhmiä vetää osaavat ja kannustavat ohjaajat. Oma osallistumisprosentti on pelkkää laiskuutta, ei missään tapauksessa ohjaajien ammattitaidon puutetta” 

“Ohjatut liikunnat saisi alkaa joka päivä viimeistään klo 10.00” 

“Eläkeläisille toivoisin alennusta maksuihin” 

“Pidän kovatehoisesta ryhmäliikunnasta, jossa treenataan myös lihaskuntoa. Seura on viimeisen parin vuoden aikana vastannut hyvin tähän tarpeeseen. Kahvakuulaa olen jäänyt kaipaamaan sillä sen ohjaajat ovat vähentyneet” 

“Jumpat ovat laadukkaita ja hyvin ohjattuja ja hinta-laatusuhde on hyvä. Ohjelma on monipuolinen ja melkein joka päivä on mahdollisuus jumpata. Torstaisin voisi olla vielä jumppia enemmän illalla.” 

“Toivoisin, että kertamaksu jumppiin olisi vähän edullisempi. 10 kerran kortit oli käteviä.” 

Erilliset palautekyselyt toteutettiin myös seuran jaostoille ja johtokunnalle, lasten ja nuorten ohjaajille ja valmentajille sekä aikuisten ohjaajille. Kaikki palautekyselyjen tulokset käydään läpi ja saatujen palautteiden perusteella tehdään toimenpiteitä toiminnan kehittämiseksi. 

Suuri kiitos vielä kaikille palautetta antaneille!