Seuran tuulipuku on nyt tilattavissa!

Seuran tuulipuku on nyt tilattavissa Noname -verkkokaupasta!

Kuvat tuulipuvun takista ja housuista löytyvät täältä.
Takin kappalehinta on 70 €/aikuisten koot ja 66 €/lasten koot. Housujen kappalehinta on 45 €/kaikki koot.

Alta löydät ohjeet tilaamiseen:

Verkkokauppaan pääset tästä!

  • Luo ENSIN oma tili seuraamalla ohjeita (tämä pitää JOKAISEN erikseen tehdä ensimmäisellä kerralla). Siihen syötetään oma sähköposti ja oma henk.koht. salasana.
  • Kun oma tili on luotu, niin voit kirjautua clubshoppiin meidän seuralle antamalla koodilla (mikä on 00113KR) -> syötä siis oma käyttäjätunnus, oma salasana sekä seuran salasana
  • Sitten kun olet kirjautunut sivulle, niin tulee  ”My account” sivu, mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja. Eli, näette tililtänne omia tietoja, tilaushistoriikin etc. milloin vain,  mutta pystytte vain tilaamaan avoinna olevasta clubshopista.
  • Klikkaa ylhäältä ”TUOTTEET”, niin pääsette eteenpäin suoraan seuran clubshoppiin. Siinä valitsette tuotteen, koon ja määrän ja lisäätte ne OSTOSKORIIN. Sitten valitsette joko ”jatka ostosten tekemistä” tai kun kaikki halutut tuotteet on lisätty, niin klikkaa ”Proceed to checkout”.
  • Tämän jälkeen aukeaa valikko, mistä mennään vähitellen maksuun ja syötetään pyydetyt tiedot.
  • Kun olette päässyt maksuun (kts. ”OSTA” ) niin voitte valita maksutavaksi joko Klarna -laskun, verkkomaksun tai luottokorttimaksun.
  • Kun olette maksaneet, niin saatte tilausvahvistuksen sähköpostiinne. Tilaus ei rekisteröidy, jos ei sitä maksa. Maksuvaihtoehtoina on yleisimmät verkkopankit, luottokortit sekä Klarnan -lasku.

Verkkokauppa sulkeutuu 25.3., joten tilaukset tulee tehdä viimeistään silloin klo 23.59 mennessä!

Tilaukset toimitetaan seuralle toukokuussa, viimeistään 20.5.

Tuulipuvuista on sovituskappaleet Hermannin toimistollamme (Hermanninaukio 3). Sovitus on mahdollista toimiston aukioloaikoina.