NTV merkkitestit kevät 2022

NTV MERKKITESTIT

Naisten telinevoimistelussa suoritettavien merkkien tarkoitus on kannustaa lapsia ja nuoria voimistelutaitojen harjoitteluun. Harrasteryhmissämme ohjataan merkkijärjestelmän ensimmäisten eli kupari-, pronssi-, hopea- ja kultamerkkiliikkeiden suorittamiseen. Näiden merkkien suorittamiseen ei ole ala- tai yläikärajaa. Kupariryhmässä harjoitellaan kuparimerkkiliikkeitä osana lapsiryhmän liikuntaa ja voimisteluun tutustumista. Kuparimerkin suoritettuaan voimistelija voi edetä pronssiryhmään, jossa harjoitellaan pronssimerkkiin kuuluvia liikkeitä. Pronssimerkin jälkeen tulee hopea- ja sitten kultamerkki. Merkkien suorittaminen ei ole pakollista, vaan lasten ja nuorten harrasteryhmissä voi voimistella ilman merkkitavoitteita. Mikäli tavoitteena on edetä seuramme valmennusryhmiin ja osallistua telinevoimistelun kilpailuihin, merkkien suorittamista vaaditaan.

SEURAAVAT MERKKITESTIT:

Kuparimerkin testitilaisuus 27.3.2022 klo 12.00–13.30, Jynkän koulu
Pronssimerkin testitilaisuus 27.3.2022 klo 13.30–15.00, Jynkän koulu

Kuparimerkin testitilaisuus 24.4.2022 klo 12.00–13.30, Jynkän koulu
Pronssimerkin testitilaisuus 24.4.2022 klo 13.30–15.00, Jynkän koulu

Hopeamerkkiä suoritetaan harjoitusten yhteydessä.

Merkkitesteihin tulee ennakkoilmoittautua. Näin varmistamme riittävän pienet ryhmät ja etäisyydet terveysturvallisuus huomioiden.

Ilmoittautuminen 24.4. kupari- ja pronssimerkkitestiin täältä!

MERKKITESTIKÄYTÄNNÖT KAUDELLA 2021-2022:

Merkkiliikkeiden arvioinnissa korostuvat lajitaidot ja tekniikka. Voimistelijoilta edellytetään siistejä ja hallittuja suorituksia. Kuparimerkkiin voimistelijan on suoritettava hyväksytysti kaikki kaksitoista liikettä. Pronssi- ja hopeamerkkiin voimistelijan on suoritettava hyväksytysti kaksitoista pakollista ja kolme valinnaista liikettä. Voimistelijalla on testitilaisuudessa kolme suoritusmahdollisuutta per liike. Jos liike epäonnistuu tai sitä ei vielä hyväksytä, voimistelija voi suorittaa liikkeen seuraavana merkkisuorituspäivänä. Merkkitesteihin voimistelija tulee suorittamaan ne liikkeet, jotka hän osaa eli liike tulee olla harjoiteltuna testiin tultaessa. Oikea suoritustekniikka käydään läpi, mutta varsinaisesti liikettä ei testipäivänä enää opeteta.

Merkkitestimaksu on 7 €. Merkkitestimaksulla katetaan tilavuokrat, ohjaajien palkat ja materiaalimaksut. Merkkitestimaksu maksetaan MobilePaylla tunnuksella 10647 ja viestiksi kirjoitetaan ”NTV merkkitestit”. Maksetusta suoritteesta näytetään kuitti esim. puhelimen näytöltä sisään tullessa. Mikäli haluat maksaa käteisellä, varaathan tasarahan.

YHTEYSTIEDOT:

Telinevoimistelujaoston merkkitestivastaava
ntvohjaajat.krv@gmail.com

Valmennuskoordinaattori Ellinoora Karvinen
p. 044–9894681, valmennuskoordinaattori@krv.fi