NTV huhtikuun kupari- ja pronssimerkkitestit

Merkkitestejä (kupari- ja pronssimerkit) suoritetaan neljästi kaudessa, kahdesti syyskaudella ja kahdesti kevätkaudella. Merkkitesteihin tulee ilmoittautua etukäteen. Merkkitesti maksaa 2 € / voimistelija. Maksu maksetaan mieluiten Mobilepaylla paikan päällä. Mobilepaylla maksu tapahtuu koodilla 10647. Käteinenkin käy, jos ei Mobilepayta ole. Hopeamerkkiä suoritetaan harjoitusten yhteydessä. Tästä valmentaja ilmoittaa vanhemmille erikseen hyvissä ajoin.

Seuraavat merkkitestit:

Kuparimerkin testitilaisuus 17.4.2021 klo 9.15–10.30, Jynkän koulu
Pronssimerkin testitilaisuus 17.4.2021 klo 10.30–12.00, Jynkän koulu

KORONAN VAIKUTUKSET KEVÄÄN 2021 MERKKITESTIKÄYTÄNTÖIHIN:

Koronasta johtuen merkkitesteihin tulee ennakkoilmoittautua. Huhtikuun testitilaisuuteen otetaan koronarajoituksien vuoksi vain 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta molempiin testeihin. Testitilaisuus järjestetään siten, että sali jaetaan puoliksi ja lapsia on 15 molemmilla salin puolikkailla.

Ilmoittautuminen on päättynyt, testitilaisuudet ovat täynnä!

Merkkitesteihin ei saa osallistua sairaana!

  • Merkkitestivastaava Henna rahastaa testimaksun 2 € Jynkän koulun ulko-ovella pihan puolella. Maksu mielellään Mobilepaylla, käteinenkin käy. Huoltajat eivät saa tulla sisätiloihin!
  • Lapsille ohjeistetaan, että kengät jätetään niille tarkoitetulle paikalle, ulkovaatteet ja laukut tuodaan treenisaliin. Pukutiloja ei suositella käytettävän.
  • Harjoitusten vaatteet puetaan ylle jo kotona, ja ryhmän alkaessa riisutaan vain kengät ja ulkovaatteet.
  • Ohjaajilla on maskit koko testitilaisuuden ajan.
  • Kädet pestään/desinfioidaan testitilaisuuteen tullessa, sieltä poistuttaessa, ja tarvittaessa myös testien aikana.
  • Jokaisella voimistelijalla tulee olla OMA nimikoitu juomapullo.
  • Pyrimme huomioimaan turvavälit myös pienten voimistelijoiden kanssa. Olemme jakaneet testattavat valmiiksi ryhmiin, jotta jokainen testaaja pääsee aloittamaan testaamisen sujuvasti heti tilaisuuden alettua.
  • Kuparimerkin testitilaisuus päättyy viimeistään klo 10.25, jolloin lasten tulee reippaasti poistua koulun tiloista. Pronssimerkkiä suorittamaan tulevat pääsevät sisälle vasta, kun kuparimerkkiä suorittamassa olleet lapset ovat poistuneet, noin klo 10.30.

YHTEYSTIEDOT:

NTV ohjaaja ja merkkitestivastaava Henna Rytkönen
p. 044–3090711, hennaeerika04@gmail.com

Valmennuskoordinaattori Katariina Keihänen
p. 044–9894681, valmennuskoordinaattori@krv.fi