Katselmukset NTV kilparyhmiin pyrkiville 6.-7.5.

Järjestämme telinevoimistelun kilparyhmiin pyrkiville katselmustilaisuudet etäyhteydellä (zoom-verkkokokouksena) ke 6.5 ja tarvittaessa myös to 7.5.

Ilmoittautuminen katselmukseen maanantaihin 4.5. mennessä.

Katselmus on suunnattu erityisesti seurassamme telinevoimistelun harrasteryhmissä jo harjoitelleille (ensisijaisesti hopeamerkin suorittaneille / hopeamerkkiä suorittaville) voimistelijoille, joilla on voimistelun perustaidot hyvin hallussa. Emme perusta uutta kilparyhmää, mutta täydennämme olemassa olevia ryhmiä, joten pääsyvaatimus kilparyhmään on riittävät fyysiset edellytykset harjoitella ensimmäisen kilpailuluokan liikkeitä. Vaatimuksena on myös oma vahva motivaatio harjoitella 2-3 kertaa viikossa tavoitteellisesti treeniaikoihin sitoutuen. Paikkoja kilparyhmissä on rajallinen määrä. Harjoittelu kilparyhmässä alkaa jo kesällä (koronatilanteen salliessa).

Katselmuksessa voimistelija pääsee näyttämään taitojaan kotoa käsin etäyhteyden avulla. Testin suorittamiseen tarvitaan tietokone (myös puhelin tai tabletti käy, mutta tietokoneella kuva on yleensä suurempi ja parempi) ja nettiyhteys, jumppamatto, tuoli tai muu koroke, seinä sekä hyvin suositeltavaa olisi päästä näyttämään taitoja myös leuanvetotangolla. Myös puolapuut käyvät, jos kotoa löytyy sellaiset. Voimistelijalla olisi hyvä olla testissä avustaja mukana säätämässä kuvakulmaa sopivaksi. Testitreeneissä testataan voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota, kykyä keskittyä, seurata ohjeita ja tehdä korjauksia sekä perusliikkeitä, kuten käsinseisonta ja kärrynpyörä.

Katselmustreenit toteutetaan noin viiden henkilön tunnin mittaisina testitreeneinä, joita valmentaja ohjaa ja arvioi (Huom! myös osallistujat näkevät toisensa).
Ilmoittautuminen testeihin tapahtuu oheisella lomakkeella. Tarkka testiaika sekä linkki Zoomiin ilmoitetaan ilmoittautuneiden määrän perusteella ilmoittautumisajan päätyttyä.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Lisätiedot: telinevoimistelu.krv@gmail.com