Joukkuevoimistelun valmentajaksi KRV:lle

Kiinnostaako pitkäjänteinen ja tavoitteellinen valmennustyö joukkuevoimistelun parissa? Haluatko tulla osaksi huippuseuraa sekä päästä vaikuttamaan kovasti kehittyvään ja kasvavaan joukkuevoimistelutoimintaan?

Kuopion Reippaan Voimistelijoiden joukkuevoimistelujaosto etsii erityisesti vastuuvalmentajia eri tasoisille ja ikäisille valmennusryhmille, mutta mukaan otetaan matalammalla kynnyksellä myös apuvalmentajia. Kaikki valmentajat toimivat osana motivoitunutta tiimiä ja saavat tukea ikäkausivalmentajilta. Lisäksi meillä on tarvetta joukkuevoimistelutuomareille. Edellytämme valmentajilta positiivista ja innokasta valmennusotetta, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä sekä tiimityöskentelytaitoja. Aikaisempi valmennuskokemus tai lajitausta katsotaan eduksi, mutta KRV kannustaa ja tukee myös rahallisesti valmentajia ja tuomareita kouluttautumaan lisää.

Hae mukaan vapaamuotoisella hakemuksella 22.11. mennessä joka toimitetaan KRV:n valmennuskoordinaattori Katariina Keihäselle, valmennuskoordinaattori@krv.fi! Kerrothan hakemuksessa voimistelu- ja valmennustaustastasi.

KRV on järjestäytynyt työnantaja. Lisätietoa Kuopion Reippaan Voimistelijoista työnantajana löytyy nettisivuiltamme täältä.