Joukkuevoimistelun valmentajaksi KRV:lle

Joukkuevoimistelun valmentajaksi Kuopion Reippaan Voimistelijoihin

Kiinnostaako pitkäjänteinen ja tavoitteellinen valmennustyö joukkuevoimistelun parissa? Haluatko tulla osaksi huippuseuraa sekä päästä vaikuttamaan kovasti kehittyvään ja kasvavaan joukkuevoimistelutoimintaan? 

Kuopion Reippaan Voimistelijat etsii valmentajia eri tasoisille ja ikäisille valmennusryhmille. Kaikki valmentajat toimivat osana motivoitunutta tiimiä ja saavat tukea ikäkausivalmentajilta. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja toimia myös tuomarina. Toivomme valmentajilta positiivista ja innokasta valmennusotetta, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä sekä tiimityöskentelytaitoja. Aikaisempi valmennuskokemus tai lajitausta katsotaan eduksi, mutta seuramme kannustaa ja tukee valmentajia ja tuomareita kouluttautumaan lisää.

Vapaamuotoiset hakemukset voi toimittaa viimeistään 31.5.2023 valmennuskoordinaattorillemme Ellinoora Karviselle valmennuskoordinaattori@krv.fi. Kerrothan hakemuksessa voimistelu- ja valmennustaustastasi.

Kuopion Reippaan Voimistelijat on järjestäytynyt työnantaja. Lisätietoa meistä seurana ja työnantajana löytyy nettisivuiltamme: https://kuopionreippaanvoimistelijat.fi/seura/krv-tyonantajana/.

Lisätietoa:
valmennuskoordinaattori@krv.fi
puh. 044 989 4681