Ilmoittaudu mukaan GYM- tuoteperheen tunneille!

Tule mukaan GYM- tuntien kevätkaudelle!

Voimisteluliiton vauhdikas GYM- tuoteperhe saapuu Kuopion Bellacenteriin! GYM- tunnit yhdistävät hauskalla tavalla perusliikuntataitojen harjoittelun ja voimistelulliset elementit. Tuoteperheestä löytyy takuuvarmasti innostava tunti jokaiselle!

TEMPPUSANKARIT:

Temppusankarit- tunti soveltuu noin 7-12- vuotiaille harrastajille. Temppusankarit on monipuolinen matalan kynnyksen tuntimalli, jonka tavoitteena on innostaa lapsia ja nuoria kokeilemaan uusia lajeja ja saamaan onnistumisen kokemuksia. Temppusankarit- tunti pohjautuu Voimisteluliiton GYM- tuoteperheeseen. Temppusankarit harjoittelevat maanantaisin klo 17-18 Bellacenterissä.

NINJAGYM:

NinjaGym- tunti soveltuu noin 3-7-vuotiaille innokkaille ja kokeilunhaluisille ninjoille. Tunneilla tutustutaan perusliikuntataitohin ja voimistelun alkeistaitoihin siten, että kauden lopussa vanhemmat ovat taatusti haltioissaan pikku-Ninjojen taidoista. NinjaGym-tunneilla saa varmasti hien pintaan, oppii uusia asioita sekä vahvistaa arjessakin tarpeellisia perusliikuntataitoja. NinjaGymin harjoitukset tiistaisin klo 17-18 Bellacenterissä.

PERHEGYM:

PerheGymissä lapsi harrastaa yhdessä huoltajan, kummin, isovanhemman tai vaikka koko perheen kanssa. Tunnit soveltuvat kaikille noin 3-6-vuotiaille lapsen taustaan tai taitotasoon katsomatta. Ohjaajan avustuksella perhe johdatellaan perusliikuntataitojen saloihin, harjoittelemaan perheakrobatian perusteita sekä tutustumaan voimistelullisiin elementteihin leikin kautta. Tunneilla on vähemmän jonotusta ja enemmän aktiivista ja hauskaa yhdessä tekemistä. PerheGym -tunnit voivat olla lapsen ensimmäinen kosketus voimisteluun. PerheGymin harjoitukset tiistaisin klo 18-19 Bellacenterissä.

Lue lisää ja tutustu Voimisteluliiton GYM- tuoteperheeseen TÄÄLTÄ.

KEVÄTKAUSI 2023:

GYM- tuntien kevätkausi 13.3.-21.5.2023. Hinta 100 € + 25 € jäsenmaksu (sis. KRV:n t-paidan). PerheGymissä paidan saavat sekä lapsi että huoltaja.

Ilmoittaudu ryhmiin mukaan osoitteessa go.hoika.net.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

 

LISÄTIETOA: 

KRV:n toimisto
p. 044 353 5933, toimisto@krv.fi 

Valmennuskoordinaattori Ellinoora Karvinen
p. 044–9894681, valmennuskoordinaattori@krv.fi