Aikuisten kesäjumpat 2021

Aikuisten kesäjumppakausi on 18.5.-19.8.2021. Tiistaisin jumppaillaan NMKY-salilla klo 16.30-17.30 ja torstaisin on luvassa puistojumppaa Hapelähteen puistossa klo 17-18, nämä jumpat pyörivät koko kesäkauden ajan. Lauantaisin jumppaillaan sisällä NMKY-salilla klo 10-11, lauantain jumpat juhannukseen saakka.

Hinta 5€/jumppa, maksu mobilepaylla, tasaraha käteisellä tai liikunta/kulttuuriseteleillä. Jumppaan ovat tervetulleita kaikki, ei vaadi seuran jäsenyyttä. Ulkona oleviin puistojumppiin ei ennakkoilmoittautumista, mutta koronarajoitusten vuoksi kesän SISÄjumppiin ennakkoilmoittautuminen netissä avoinna24.fi.

Ulkojumpissa säävaraus, pieni tihkusade ei haittaa, mutta kaatosateella jumppa peruttu. Jumppiin mukaan oma alusta!

TUNTITARJONTA:

TIISTAI NMKY -SALILLA KLO 16.30-17.30
18.5.-1.6. Toimintatreeni, Mira
8.-15.6. RPV, Heini
22.6.-6.7. Tehotreeni välinein, Eeva
13.7. Kahvakuula, Iida
20.-27.7. Tehotreeni välinein, Eeva
3.-10.8. FasciaMethod, Hanna
17.8. Kiertoharjoittelu, Dalis

TORSTAI PUISTOJUMPPA HAPELÄHTEEN PUISTOSSA KLO 17-18
20.5.-3.6. Miran puistojumppa, Mira
10.-17.6. Lavis, Merja
24.6. Juhannus, ei jumppaa
1.-8.7. Zumba, Marcela
15.-22.7. Lihaskuntojumppa, Katja
29.7.-5.8. Zumba, Marcela
12.8. RPV, Pinja N.
19.8. Lavis, Katja

LAUANTAI NMKY-SALILLA KLO 10-11
22.5. FasciaMethod, Roosa
29.5. Kahvakuula, Roosa
5.6. FasciaMethod, Roosa
12.6. Kahvakuula, Roosa
19.6. FasciaMethod, Roosa

Muutokset mahdollisia. Tuntimuutokset ja -peruutukset ilmoitamme TUNTIMUUTOKSET sivulla.

Osoitteet:
NMKY-sali: Kauppakatu 40-42, 2.kerros
Hapelähteen puisto: Snellmaninkatu 41 (jumppa-alue puistossa nurmikolla Snellmaninkadun ja Suokadun risteyksen kohdalla)

 

TUNTIKUVAUKSET:

FasciaMethod– konsepti on suomalainen liikuntatuote, jossa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille sekä liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehokkaasti parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan.

Kahvakuula -tunti rakennetaan kahvakuulan perus- sekä yhdistelmäliikkeiden ympärille. Tunnilla kehität lihaskuntoa ja kestävyyden eri osa-alueita riippuen harjoituksen rytmityksistä. Harjoitteet ovat sovellettavissa niin aloittelijoille, kuin myös kokeneille kahvakuulaharrastajille. Tunti sisältää alkulämmittelyn ja loppuverryttelyn.

Kiertoharjoittelu -tunnilla nostatat mukavasti sykettä erilaisten liikkeitten sekä liikeparien kanssa. Tunnilla kehität omaa voima- ja lihaskestävyyttä sekä myös omaa kehonhallintaa.  Tunnilla käytetään erilaisia välineitä ja tunti toteutetaan omalla paikalla paikkaharjoitteluna. Yhtä liikettä teemme 45s ajan ja liikkeitten välissä palautellaan. Yhden kierroksen jälkeen on pitempi tauko. Alkulämmittelyn jälkeen teemme työkierrokset jonka jälkeen lopuksi venytellään. Kokonaisuudessaan monipuolinen tunti, jossa saat hyvän treenin aikaiseksi, tunti sopii kaiken kuntoisille. 

Lavis -lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Lihaskuntojumppa on koko kehoa vahvistava tunti, sisältää alkulämmittelyt ja tehokkaita ja helppoja lihaskuntoliikkeitä koko vartalolle kehon omalla painolla. Tunnin lopuksi venytellään. Tunti sopii kaikille.

Miran puistojumppa on lihaskuntotunti, jossa tehdään mukavia ja tehokkaita terveyttä editäviä liikesarjoja. Tunti aloitetaan rennolla alkulämmittely askellussarjalla rennon letkeään musiikkiin, jonka jälkeen tehdään lihaskuntoa koko keholle ja lopuksi venytellään.

RPV on täsmätunti reisille, pakaroille ja vatsalle. Alkulämmittelyn jälkeen lihaskuntoliikkeet oman kehon omalla painolla, NMKY-salin tunnilla myös välineitä käyttäen: kiekko, kahvakuula, tanko, käsipainot. Tunnin loppuun venyttelyt.

Tehotreeni välinein on koko kropan tehotunti! Tunti sisältää alkulämmittelyn, sykkeen nostoa, monipuolisen lihaskunto-osuuden eri välineitä ja oman kehon painoa käyttäen sekä tunnin loppuun venyttelyt.

Toimintatreeni on monipuolinen koko kehoa kuormittava tunti. Tunti koostuu neljästä eri osiosta: alkulämmittelystä, temppu-, taito- ja voimaosiosta. Tunnilla kehitetään vartalon hallintaa, voimaa, ketteryyttä, liikkuvuutta ja opetellaan uusia tapoja liikkua.

Zumba on aerobicinen fitness-ohjelma, jonka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin. Zumban tanssiaskeleet perustuvat erilaisiin tanssimuotoihin, joita ovat muun muassa merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso ja salsaton ja flamenco.