Aikuisten kesäjumpat 1.6.-27.8.2020

Aikuisten kesäjumpat alkavat maanantaina 1.6.2020. Jumpat ovat avoimia kaikille, ei vaadi seuran jäsenyyttä.

Hinta 5 € / jumppa (maksu käteisellä,mobilepaylla, liikuntaseteleillä tai liikunta/kulttuuriseteleillä).

Ulkojumpissa säävaraus, pieni tihkusade ei haittaa, mutta kaatosateella jumppa peruttu. Ulkojumpissa ei ennakkoilmoittautumista, Ulkojumppiin mukaan OMA ALUSTA!

Elokuu

Ma 3.8. klo 17-18 Zumba, ohjaajana Marcela, Hapelähteen puisto
To 6.8. klo 17-18 Jooga, ohjaajana Tuovi, Hapelähteen puisto

Ma 10.8. ko 17-18 Jooga, ohjaajana Tuovi, Hapelähteen puisto
To 13.8. klo 17-18 KuntoAerobic, ohjaajana Anitta, Hapelähteen puisto

Ma 17.8. klo 17-18 Kuntojumppa, ohjaajana Hanna-Riikka, Hapelähteen puisto
To 20.8. klo 17-18 Zumba, ohjaajana Marcela, Hapelähteen puisto

Ma 24.8. klo 17-18 RPV, ohjaajana Katja, Hapelähteen puisto
To 27.8. klo 17-18 Kuntojumppa, ohjaajana Hanna-Riikka, Hapelähteen puisto

 

Muutokset mahdollisia, muutokset päivitetään suoraan lukujärjestykseen.

Hapelähteen puisto sijaitsee osoitteessa Snellmaninkatu 41 (Jumppa-alue puistossa Snellmaninkadun ja Suokadun risteyksen kohdalla). NMKY:n sali on osoitteessa Kauppakatu 40-42.

 

TUNTIKUVAUKSET

FasciaMethod– konsepti on suomalainen liikuntatuote, jossa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille sekä liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehokkaasti parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan.

Functional Training on toiminnallinen voimaharjoittelutunti oman kehon painolla. Kovatehoinen tunti sisältää myös hyppyjä, joten saat varmasti sykkeen nousemaan ja hien pintaan.

Hikijumppa on kesäinen kuntojumppa, jossa hikitakuu! Luvassa terveyttä edistävää, mukavaa, tehokasta ja kokonaisvaltaista jumppaa, jossa sykkeen nostoa, lihaskuntoa ja venyttelyä. Ei sisällä askelsarjoja.

HumppaJumppa on letkeää liikuntaa suomalaisen tanssimusiikin tahtiin.

Jooga tunnilla pääset rentouttamaan kehon ja mielen vahvistaen kehon koordinaatiota, tasapainoa, liikkuvuutta ja voimaa.

Kuntoaerobic tuntiin kuuluu aerobicin askelsarjoja ja lihaskuntoa. Tunnilla tehdään lyhyempiä askelsarjoja kappalekohtaisesti. Lihaskunto-osuudessa vahvistetaan monipuolisesti kehoa ja tunnin loppuun lyhyet venyttelyt.

Kuntojumppa on perus kuntotunti, jossa on sopivassa suhteessa askellusta ja lihaskuntoliikkeitä. Tunti sisältää alkulämmittelyn, lempeää sykkeen nostoa, lihaskunto-osuuden ja loppuun venyttelyt.

Paulan kesäjumppakiinteytys on kuntojumppatuntia vaativampi lihaskuntopainotteinen tunti, jossa helppoa hetkuttelua alkulämmittelyksi, pitkistä sarjoista koostuva, monipuolinen ja kiinteyttävä lihaskunto-osuus  ja loppuun palauttavia venytyksiä.  Tämä kohtuukuormittava tunti sopii kaikille.

PowerMethod on toiminnallista lihaskuntoharjoittelua. Tunnilla keskitytään tekemään liikkeet oikeilla suoritustekniikoilla siten, että liike tuntuu siellä missä pitääkin. Tämä voimaharjoittelutunti sopii kaikille, jotka haluavat treenata toiminnallisesti ja tehokkaasti. Tunnit NMKY salilla.

RPV on reisiä, peppua ja vatsaa vahvistava kuntotunti.

Zumba on aerobicinen fitness-ohjelma, jonka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin. Zumban tanssiaskeleet perustuvat erilaisiin tanssimuotoihin, joita ovat muun muassa merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso ja salsaton ja flamenco.