Kuopion Reippaan Voimistelijat

 
 

Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji. Tanssillisen voimistelun moni-ilmeisyys tarjoaa sekä harrastajille että ohjaajille runsaasti vaihtoehtoja ja haasteita. Lajia on mahdollisuus harrastaa kevyesti tai tavoitteellisemmin, ja harrastamisen lisäksi tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia esiintymiseen ja kilpailemiseen.

Tämän lajin sielu ja sydän ovat keskustalähtöisyydessä ja liikkeen virtaavuudessa, joihin yhdistyvät liikunnan lisäksi rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. Perusvoimistelutaidot muodostavat lajin pohjan. Vartalotekniikan rinnalla harjoitetaan jalkatekniikkaa ja hyppyjä sekä erilaisia fyysisiä ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta ja voimaa. Tanssillisen voimistelun ohjelmissa korostuu esiintyjien ilmaisullisuus ja ohjelman kokonaisvaltaisuus, joten tekniikan harjoittamisen ohella on tärkeää paneutua myös esiintymiseen erilaisin ilmaisu- ja luovan liikunnan harjoittein.

Tule mukaan tanssilliseen voimisteluun!

Kilparyhmät

TanVon kilparyhmiä on tällä hetkellä kaksi, ryhmä 12-15-vuotiaille sekä yli 20-vuotiaille aikuisille. Kilparyhmissä eduksi on aiempi voimistelu- tai tanssikokemus. Kilparyhmät tähtäävät kilpailuihin ja harjoittelevat koreografiaa.

Kilparyhmät harjoittelevat kaudella 2021-2022 seuraavasti:

  • Silvia (12-15-vuotiaat): maanantaisin ja tiistaisin klo 16.30-18.30 ja torstaisin klo 17.45-19.15
  • Evia (aikuiset yli 20-vuotiaat): maanantaisin klo 18.30-20.30 ja keskiviikkoisin klo 19.00-21.00. Evia on aikuisten sarjassa kilpaileva ja itsenäisesti harjoitteleva joukkue. Joukkueeseen vaaditaan aiempaa tanssi- tai voimistelukokemusta.

Kaikki harjoitukset järjestetään Hermannin saleilla Haapaniemellä osoitteessa Hermanninaukio 3 A, 2 krs.

Lasten ryhmän valmentajana toimii Venla Hirvonen ja Emilia Heiskanen.

Kilparyhmien hinnat

Kilparyhmissä jokainen voimistelija maksaa 160 € seuran toimintamaksun (sisarale 25 %) sekä 25 € jäsenmaksun.

Seuratoiminnan yleiskuluista katetaan osa jokaiselta kilparyhmäläiseltä veloitettavalla toimintamaksulla. Toimintamaksu on kaikille voimistelijoille samansuuruinen. Toimintamaksu maksetaan kerran vuodessa. Lue lisää toimintamaksusta.

Kauden 2021-2022 kilparyhmien kausimaksut:

  • 12-15-vuotiaiden ryhmä 100 € / kk (syyskuu 2021 – kesäkuu 2022)
  • Lisäksi maksetaan seuran jäsenmaksu 25 € sekä toimintamaksu 160 €

Mikäli kilparyhmissä harjoittelu kiinnostaa, lisätietoja saa toiminnanjohtajalta toiminnanjohtaja@krv.fi. Kilparyhmiin ilmoittaudutaan osoitteessa go.hoika.net. Ilmoittautumisen yhteydessä saat jäsenmaksulaskun, kuukausilaskutus tulee erillisestä järjestelmästä kuukausittain. Lisätietoja laskutuksesta saat toiminnanjohtajalta.

Tanssillisen voimistelun valmentajat

 

 

Venla Hirvonen

Tutustu ›

 

Emilia Heiskanen

Tutustu ›