Kuopion Reippaan Voimistelijat

 
 

Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji. Tanssillisen voimistelun moni-ilmeisyys tarjoaa sekä harrastajille että ohjaajille runsaasti vaihtoehtoja ja haasteita. Lajia on mahdollisuus harrastaa kevyesti tai tavoitteellisemmin, ja harrastamisen lisäksi tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia esiintymiseen ja kilpailemiseen.

Tämän lajin sielu ja sydän ovat keskustalähtöisyydessä ja liikkeen virtaavuudessa, joihin yhdistyvät liikunnan lisäksi rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. Perusvoimistelutaidot muodostavat lajin pohjan. Vartalotekniikan rinnalla harjoitetaan jalkatekniikkaa ja hyppyjä sekä erilaisia fyysisiä ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta ja voimaa. Tanssillisen voimistelun ohjelmissa korostuu esiintyjien ilmaisullisuus ja ohjelman kokonaisvaltaisuus, joten tekniikan harjoittamisen ohella on tärkeää paneutua myös esiintymiseen erilaisin ilmaisu- ja luovan liikunnan harjoittein.

Tule mukaan tanssilliseen voimisteluun!

TanVon kilparyhmiä on tällä hetkellä kaksi, ryhmä 12-15-vuotiaille sekä yli 20-vuotiaille aikuisille. Kilparyhmissä eduksi on aiempi voimistelu- tai tanssikokemus. Kilparyhmät tähtäävät kilpailuihin ja harjoittelevat koreografiaa.

Kilparyhmät harjoittelevat kaudella 2022-2023 seuraavasti:

  • Silvia (12-15-vuotiaat): maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16.30-18.30 Hermannilla ja torstaisin klo 16.00-18.00 Kallaveden lukiolla. Silvian valmentajina toimii Venla Hirvonen ja Nea Klemetti.
  • Evia (aikuiset yli 20-vuotiaat): maanantaisin klo 19.00-21.00 Kallaveden lukiolla ja keskiviikkoisin klo 18.30-20.30 Hermannilla. Evia on aikuisten sarjassa kilpaileva ja itsenäisesti harjoitteleva joukkue. Joukkueeseen vaaditaan aiempaa tanssi- tai voimistelukokemusta.

Kilparyhmien hinnat:

Kilparyhmissä jokainen voimistelija maksaa 160 € seuran toimintamaksun (sisarale 25 %) sekä 25 € jäsenmaksun.

Seuratoiminnan yleiskuluista katetaan osa jokaiselta kilparyhmäläiseltä veloitettavalla toimintamaksulla. Toimintamaksu on kaikille voimistelijoille samansuuruinen. Toimintamaksu maksetaan kerran vuodessa. Lue lisää toimintamaksusta.

Mikäli kilparyhmissä harjoittelu kiinnostaa, lisätietoja saa toiminnanjohtajalta toiminnanjohtaja@krv.fi. Kilparyhmiin ilmoittaudutaan osoitteessa go.hoika.net. Ilmoittautumisen yhteydessä saat jäsenmaksulaskun, kuukausilaskutus tulee erillisestä järjestelmästä kuukausittain. Lisätietoja laskutuksesta saat toiminnanjohtajalta.

Kauden 2022-2023 hinnasto:

Silvia 110 € /kk
Evia 20 € / kk

Lisäksi kilpailumatkoilta kulut toteutuneiden kulujen mukaan, sisältäen kilpailun osallistumismaksun, valmentaja- ja  tuomarikorvaukset sekä matkat.

Joukkueet 2022-2023

Silvia

  • 12-15- vuotiaiden kilpajoukkue
  • 3 harjoituskertaa viikossa
  • Valmentajina Venla Hirvonen ja Nea Klemetti

Tanssillisen voimistelun valmentajat

 

 

Venla Hirvonen

Silvia

Tutustu ›

 

Nea Klemetti

Silvia

Tutustu ›