Kuopion Reippaan Voimistelijat

 

KRV aikuisten harrastetoiminta 31.8.2020 alkaen

Harjoituskäyttäytymistä rajoitetaan normaaliarkeen verrattuna runsaasti. Edellytämme, että jumpparit noudattavat annettuja ohjeita turvallisuuden varmistamiseksi.

Noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön laatimia ohjeita, jotta syyskauden toiminta olisi mahdollisimman turvallista. Hygieniaan ja siivoukseen kiinnitetään erityistä huomiota. Kosketuspinnat (mm. oven kahvat) desinfioidaan säännöllisesti.

Tunneille ei saa osallistua sairaana.

Tunneilla ei saa tulla, jos jumppari on sairaana tai hänellä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Jos sinulla on koronavirustartuntaan viittaavia oireita, kuten hengitystieoireita (kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju/makuaistin menetys) tai ripuli ilman ilmeistä syytä, älä osallistu ryhmäliikuntatunneille!

Aikuisten ryhmäliikuntatunneille rajataan osallistujamäärää turvavälien säilyttämiseksi. Kausikortti kattaa edelleenkin kaikki aikuisten tunnit, mutta koronan vuoksi vaadimme ennakkoilmoittautumisen tunnille, jotta turvavälit säilyvät.

Tunneille ennakkoon ilmoittautuminen tapahtuu netissä.

Henkilörajoitukset tiloissa 1.1.2021. alkaen:

 • NMKY-Sali 20 hlö
 • Ala-Pyörön koulu 20 hlö
 • Snellmanin koulu 20 hlö
 • Pitkälahden koulu 20 hlö

   Tuntien alkamisaikoja tulee noudattaa tarkasti, jolla pyritään välttämään ylimääräistä odottelua harjoitustilojen pukutiloissa sekä rakennuksissa ennen jumpan alkua. Salille saa saapua korkeintaan 5 minuuttia ennen tunnin alkua.

   • Kengät jätetään niille tarkoitetulle paikalle, ulkovaatteet ja laukut tuodaan treenisaliin. Emme suosittele pukutilojen käyttöä.
   • Treenivaatteet puetaan ylle jo kotona, ja tunnin alkaessa riisutaan vain kengät ja ulkovaatteet.
   • Pesemme/desinfioimme kädet AINA jumppaan tullessa, sieltä poistuttaessa, ja tarvittaessa myös jumpan aikana. Jos jumppari on niistänyt nenän tai yskinyt käsiin, kädet pestään ja nenäliinat laitetaan ensi tilassa roskakoriin.
   • Jokaisella jumpparilla tulee olla OMA juomapullo. Suosittelemme oman jumppamaton käyttöä. Jokainen jumppari desinfioi käyttämänsä seuran välineet tunnin päätteeksi. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.
   • Harjoituksissa pyrimme huomioimaan turvavälit. Myös ohjaajaan on pidettävä riittävä turvaväli.
   • Ohjaaja lopettaa harjoitukset n. 5-10 min ennen suunniteltua lopetusaikaa varmistaakseen käsienpesun ja poistumisen ennen seuraavaan ryhmän aloitusta.
   • Kasvomaskia tulee käyttää aina kun se on mahdollista. Maskin käytössä tulee huomioida siihen liittyvät ohjeet.
   • Jos olet matkustanut ulkomailla, pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan.

   Kuopion kaupungin maskisuositus liikuntapaikoille

   Haluamme kaikki pysyä terveinä, siksi ohjeiden noudattaminen on tärkeää ihan jokaisen kohdalla.

   Mikäli KRV keskeyttää aikuisten ryhmäliikuntatoiminnan koronan takia yli 1 kk ajaksi, seura hyvittää jäsenelle harrastemaksusta keskeytyksen keston vastaavan ajan. Jäsenmaksun osuutta ei huomioida mahdollisissa hyvitysmaksuissa.

   Mikäli jumppari jää itsenäisesti pois koronaan sairastumisesta johtuen, maksut veloitetaan normaalisti (ei palautuksia). Kuitenkin mikäli koronasta johtuva poisjäänti kestää 1 kk, niin silloin hyvitämme tämän jälkeisen ajan sairastodistusta vastaan.

   Mahdolliset hyvitykset hyvitetään vasta keskeytyksen laajuuden/pituuden selvittyä, viimeistään kauden 2020-2021 loppuun mennessä. Hyvitykset tulee ilmoittaa hyvityslomakkeen kautta viimeistään 31.5.2021. Lomake löytyy tältä sivulta, mikäli toimintamme keskeytyy. Sähköpostitse lähetettyjä hyvityspyyntöjä ei huomioida. Pyrimme tällä välttämään sähköpostimme ruuhkautumista.

   Korvaukset yli 1 kk keskeytystilanteessa (aikuisten harraste)

   Hyvitykset ovat laskettu alennus- sekä normaalihinnoilla.

   Kausikortti syksy 2020 + kevät 2021 & erillismaksulliset tunnit
   (aikuisten akrobatia ja aikuisten TeamGym)

   Hyvitys ennen 30.9. ilmoittautuneille 7,30 € / vko
   Hyvitys 1.10. jälkeen ilmoittautuneille 8,00 € / vko

   Kausikortti syksy 2020 tai kevät 2021
   Hyvitys 9,30 € / vko

   Äijätreenit syksy 2020 + kevät 2021
   Hyvitys ennen 30.9. ilmoittautuneille 3,30 € / vko
   Hyvitys 1.10. jälkeen ilmoittautuneille 4,00 € / vko

   Sarjakorttien voimassaoloaikaa pidennetään vuoden 2020 loppuun saakka (10 x kortti, vihreät päivätunnit sarjakortit)

   Kuukausikortista ei hyvityksiä.

   Jos olet maksanut liikuntaedulla, siirrämme korvaussumman etuudeksi (ei rahapalautusta). Etuus voimassa vuoden 2021 loppuun saakka.

   Sairastuminen

   Tunneille ei saa osallistua jos on oireita, matalalla kynnyksellä pitää jäädä kotiin. Sama ohjeistus on myös ohjaajille ja valmentajille. Ohjaajien sairastapauksissa pyrimme järjestämään korvaavat ohjaajat, mutta toivomme ymmärrystä mahdollisiin peruutuksiin koronatilanne huomioiden.

   Sairastelujakson jälkeen kaikkien tartuntatautien osalta pyydämme voimistelijoita noudattamaan THL:n ohjeistusta, eli pitämään vähintään kaksi täysin oireetonta päivää (2vrk) ennen salille ja tunneille paluuta.