Kuopion Reippaan Voimistelijat

 

Koronan vaikutus KRV:n aikuisten harrastetoimintaan

(Päivitetty 11.10.2021)

Noudatamme THL:n, Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Kuopion kaupungin laatimia ohjeita, jotta toimintamme on mahdollisimman turvallista. Hygieniaan ja siivoukseen kiinnitetään erityistä huomiota. Edellytämme osallistujien noudattavan annettuja ohjeita turvallisuuden varmistamiseksi.

Jos sinulla on koronavirustartuntaan viittaavia oireita, kuten hengitystieoireita, kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju/makuaistin menetys tai ripuli ilman ilmeistä syytä, ryhmäliikuntatunnille ei ole suotavaa osallistua!

Yleiset ohjeistukset toiminnassamme

Aikuisten ryhmäliikuntatunneille ennakkoilmoittautuminen poistui 25.10. alkaen! Välinetunneille (voimatunti ja kahvakuula) mahtuu 30 ensimmäistä.

   • Jätä kengät ulkoeteiseen ja ulkovaatteet vaihtoehtoisesti joko pukuhuoneisiin tai naulakkoon. Laukut voi ottaa mukaan salin reunalle
   • Pese/desinfioi kädet aina salille tullessa, poistuttaessa ja tarvittaessa myös liikuntatunnin aikana
   • Suosittelemme oman jumppamaton käyttöä. Jokainen desinfioi käyttämänsä seuran välineet tunnin päätteeksi. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle
   • Kasvomaskia tulee käyttää oman harkinnan mukaan. Maskia kannattaa edelleen käyttää etenkin ruuhkaisissa, julkisissa sisätiloissa ja erityisesti, jos on rokottamaton (THL)
   • Ulkomailta tultuasi noudatathan viranomaisten ohjeistuksia karanteenista

   Haluamme kaikki pysyä terveinä, siksi ohjeiden noudattaminen on tärkeää!

   Mikäli KRV keskeyttää aikuisten ryhmäliikuntatoiminnan koronan takia yhtäjaksoisesti yli 1 kk ajaksi, seura hyvittää jäsenelle harrastemaksusta keskeytyksen keston vastaavan ajan. Jäsenmaksun osuutta ei huomioida mahdollisissa hyvitysmaksuissa.

   Mikäli jumppari jää itsenäisesti pois koronaan sairastumisesta johtuen tai viranomainen asettaa jumpparin karanteeniin, maksut veloitetaan normaalisti (ei palautuksia). Kuitenkin mikäli koronasta johtuva poisjäänti kestää yhtäjaksoisesti 1 kk, niin silloin hyvitämme tämän jälkeisen ajan sairastodistusta vastaan.

   Mahdolliset hyvitykset hyvitetään vasta keskeytyksen laajuuden/pituuden selvittyä, viimeistään kauden 2021-2022 loppuun mennessä. Hyvitykset tulee ilmoittaa hyvityslomakkeen kautta viimeistään 31.5.2022. Lomake löytyy tältä sivulta, mikäli toimintamme keskeytyy. Sähköpostitse lähetettyjä hyvityspyyntöjä ei huomioida. Pyrimme tällä välttämään sähköpostimme ruuhkautumista.

   Korvaukset yli 1 kk keskeytystilanteessa (aikuisten harraste)

   Kausikortti syksy 2021 + kevät 2022
   Hyvitys 8,00 € / vko

   Kausikortti syksy 2021
   Hyvitys 9,30 € / vko

   Kausikortti kevät 2022
   Hyvitys 8,10 € / vko

   Aikuisten akrobatia ja aikuisten TeamGym
   Hyvitys 12,00 € / vko

   Äijätreenit syksy 2021 + kevät 2022
   Hyvitys 5,00 € / vko

   Sarjakorttien voimassaoloaikaa pidennetään vuoden 2022 loppuun saakka (10 x kortti, vihreät päivätunnit sarjakortit)

   Kuukausikortista ei hyvityksiä.

   Jos olet maksanut liikuntaedulla, siirrämme korvaussumman etuudeksi (ei rahapalautusta). Etuus voimassa vuoden 2022 loppuun saakka.

   Sairastuminen

   Tunneille ei saa osallistua jos on oireita, matalalla kynnyksellä pitää jäädä kotiin. Sama ohjeistus on myös ohjaajille ja valmentajille. Ohjaajien sairaustapauksissa pyrimme järjestämään korvaavat ohjaajat, mutta toivomme ymmärrystä mahdollisiin peruutuksiin koronatilanne huomioiden.

   Sairastelujakson jälkeen kaikkien tartuntatautien osalta pyydämme voimistelijoita noudattamaan THL:n ohjeistusta, eli pitämään vähintään kaksi täysin oireetonta päivää (2vrk) ennen salille ja tunneille paluuta.