Kuopion Reippaan Voimistelijat

 
 

KRV Dance Academy on aktiivinen, monipuolinen, uudistuva ja innostava tanssiyhteisö. Toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki tanssista ja tanssillisesta liikunnasta kiinnostuneet.

KRV Dance Academyssa voi harjoitella tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti ja tähdätä esiintymisiin ja kilpailemiseen, mutta myös harrastaminen ilman suurempia tavoitteita on mahdollista.

Tule mukaan KRV Dancen tunneille

Harrasteryhmien ilmoittautuminen

Tanssilukujärjestys 2019-2020 harrastajille

 

Valmennusryhmät

Valmennusryhmissä tanssija sitoutuu osallistumaan tanssitunneille sekä erilaisiin kilpailuihin ja näytöksiin. Valmennusryhmien kauteen kuuluvat myös erilaiset tiiviskurssit, jotka tuovat lisää mielenkiintoa kauden perusharjoitteluun.

Tanssija voi itse määritellä osittain oman harjoitusmääränsä. Valmennusryhmien lukujärjestyksessä on jokaiselle ikäryhmälle ns. ”pakolliset” tunnit ja lisäksi suositeltavat oheistunnit, joita suositellaan tukemaan tanssijan kehitystä.

Kilpaileviin ryhmiin haetaan katselmusten kautta keväällä ja syksyllä. Lisäksi opettajilta voi tiedustella kauden aikana liittymisestä ryhmään.

KRV Dance Academyn uutisia:

Täältä pääset seuraamaan KRV Dance Academyn kuulumisia ja uutisia.

19.08.2019

Tule tutustumaan Dancen valmennusryhmiin 21.8.

Arkisto

Tanssin harrastajien maksut 2019-2020

Lapset ja nuoret

Kevät 9.3. alkaen 70 €/45 min./vko
Kevät 9.3. alkaen 80 €/60 min./vko
Kevät 9.3. alkaen 105 €/90 min./vko

Ilmoittautuminen: www.jasentieto.fi

Aikuiset

Jazz alkeet, Jazz jatko, Show fiilistely jatko

140 €/kevätkausi/ryhmä
80 €/10 krt

Kertamaksu on 10 € (käteismaksu)

Hip Hop lauantait
5.10, 2.11, 30.11, 11.1, 15.2, 21.3, 18.4, 9.5
15 €/krt (näille tunneille ilmoittautuminen krvdance@gmail.com)

Maksaessasi koko kauden voit ostaa KRV:n ryhmäliikunnan kausikortin hintaan 70 € ja silloin käytössäsi on koko aikuisten ryhmäliikunnan tarjonta. Ryhmäliikuntakortin voi lunastaa KRV:n toimistolta, puh. 044 353 5933

Ilmoittautuminen: www.jasentieto.fi

KRV:n jäsenmaksu on kaikilla harrastajilla 20 €.

Valmennusryhmien kausimaksut

Aksut 3,5 h: 494 €
Aksut 4,5 h: 574 €
Allut 3 h 45 min: 538 €
Allut 4 h 45 min: 618 €
Aurelia 7 h 15 min: 915 €
Angelinat 7,5 h: 934 €
Alien 7 h: 895 €
Alien 11 h: 1185 €
Aikuiset 1,5 h: 190 €
Aikuiset 2,5 h: 270 €
Aikuiset 3,5 h: 350 €

Valmennusryhmien kausimaksun lisäksi jokainen tanssija maksaa 160 € seuran toimintamaksun (sisarale 25 %). Toimintamaksu laskutetaan erikseen.

Seuratoiminnan yleiskuluista katetaan osa jokaiselta valmennusryhmäläiseltä veloitettavalla toimintamaksulla. Toimintamaksu on kaikille tanssijoille samansuuruinen. Toimintamaksu maksetaan kerran vuodessa. Lue lisää toimintamaksusta.

Lisäksi jokainen maksaa seuran jäsenmaksun 20 €.

Kysy rohkeasti lisää ja lähetä meiliä osoitteeseen krvdance@gmail.com

Tuntikuvaukset

Alkeisbaletti

Tunnilla harjoitellaan klassisen baletin alkeita ikäkaudelle sopivalla tavalla. Tunnit pitävät sisällään klassisen baletin harjoituksia sekä tangon äärellä että tilassa liikkuen, ikäkaudelle sopivia lihaskuntoharjoitteita sekä luovia tehtäviä. Tunneilla tutustutaan myös klassisen baletin tuntietikettiin ja tapakulttuuriin.

Tanssiakrobatia

Tanssiakrobatian tunneilla harjoittelemme tanssin kannalta hyödyllisiä akrobaattisia taitoja. Kehitämme mm. kehonhallintaa käsien varassa, painonantoa eri kehonosille sekä vauhdinhallintaa. Akrobatian perusteita harjoitellaan ryhmän iän ja tason mukaan turvallisuus edellä!

DanceMix

Dancemix- tunti tarjoaa lapselle mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti. Tunnit koostuvat eri tanssityylien harjoitteista mukaan lukien jazz-, nyky-, show- ja katutanssin sekä balettitekniikan.

Tanssillinen voimistelu 7-10 v

Tanssillisessa voimistelussa yhdistellään voimistelun perusteita tanssin eri dynamiikkoihin ja laatuihin. Harjoittelemme tunneilla tanssillisen voimistelun liikesarjoja ja tanssissa käytettävää ilmaisua, sekä käytämme omaa luovuutta erilaisissa harjoitteissa.  Tuntiin kuuluu alkulämmittely, erilaisia tekniikkasarjoja sekä loppusarja, jossa yhdistelemme tunnin aikana opittuja asioita.

Show-tanssi 11-14 v

Showjazz tunneilla harjoittelemme lajin tekniikkaa, sille ominaista rytmiikkaa sekä ilmaisua. Tunnilla opettelemme jazz- ja showtanssille tyypillisiä liikkeitä, kuten erilaisia piruetteja, jalanheittoja, hyppyjä, kehorytmiikkaa ja isolaatioita. Tuntiin kuuluu alkulämmittely, tekniikkaharjoitteita sekä loppusarja, jossa yhdistelemme tunnin aikana opittuja asioita.

Hip Hop (lapset alkeet, nuoret jatko, nuoret edistyneet, aikuiset)

Hip Hop on ollut pitkään toivottu ja nyt se alkaa KRVDance Academyssä. Kaikissa ryhmissä opetellaan perustekniikkaa ja näiden oppien avulla mennään mm. kohti Freestyleä ja jokainen ryhmä tekee tietysti myös koreografioita. Hip Hop tanssin ymmärtäminen syntyy tanssien, katsoen ja kokien. Luvassa on yllätyksiä ja aivan huikean opettajan johdolla varmasti vauhdikkaat tunnit!

Jazz alkeet (aikuiset)

Tunnilla tutustutaan lajin tekniikkaan, sille ominaiseen rytmiikkaan, sekä harjoitellaan ilmaisua ja heittäytymistä. Tunti koostuu alkulämmittelystä, vaihtelevista tekniikkasarjoista, sekä loppusarjasta, jonka tarkoituksena on kehittää liikemuistia, opettaa liikkeiden sitomista sekä innostaa heittäytymään täysillä. Tekniikkasarjat sisältävät jazztanssille tyypillisiä liikkeitä kuten piruetteja, jalanheittoja, hyppyjä, kehorytmiikkaa sekä kehonosien erittelyä eli isolaatiota. Tunti sopii aloittelijoille, sekä hieman lajiin jo entuudestaan tutustuneille.

Jazz jatko (aikuiset)

Tunneilla keskitytään jazztanssin ominaispiirteiden työstämiseen ryhmän tason mukaisesti. Rytmi, musikaalisuus, energia, esittävyys, isolaation käyttö, tilan käyttö, dynaamisuus ja eri tyylit painottuvat tunneilla. Tekniikka on väline tanssillisessa ilmaisussa, joissa korostuu tanssijan persoonallisuus. Tanssisarjat vaihtelevat jazztanssin eri tyylien sisällä. Tunti koostuu huolellisesta lämmittelystä, tilan poikki tehtävistä harjoitteista, sekä tanssisarjoista.

Lyrical jazz (nuoret yli 14v)

Tunnilla harjoitellaan tanssitekniikkaa yhdistelemällä jazz- ja modernin tanssin tekniikkaharjoituksia, joilla kehitetään mm. notkeutta, koordinaatiota ja voimaa. Tunnit etenevät paikallaan tapahtuvista harjoituksista tilassa liikkuviin harjoitteisiin. Tunnin loppuosassa opetellaan koreografiaa. Myös luovat harjoitteet ovat osana lukuvuoden suunnitelmaa. Tunneilla harjoitellaan pitkäjänteisesti tanssin iloa ja hyvää fiilistä unohtamatta!

Show-fiilistely alkeet ja jatkoryhmä (aikuiset)

Show-tunneilla yhdistellään erilaisia tanssilajeja ja tyylejä. Showfiilistely-tunnilla nautitaan erilaisista rytmeistä ja tanssitaan tunteella, ilolla ja hyvällä fiiliksellä.

 

Harjoituspaikat

Harjoituspaikkana toimivat Hermannin salit Haapaniemellä sekä koulujen salit eri puolilla Kuopiota. Harjoituspaikat on merkitty lukujärjestyksiin sekä harraste- että kilpailevien ryhmien osalta.

Hermannin salien ja koulujen osoitteet

 

Kilpailevat ryhmät

KRVDance Academyllä on kuusi kilpailevaa ryhmää.
Minivalmennusryhmä v. 2010-2012 syntyneet
EK 1 v. 2008-2009 syntyneet
EK 2 v. 2004-2007 syntyneet
EK 3 v. 2002-2005 syntyneet
EK 4 v. 2002-2005 syntyneet
Aikuiset

Kilpaileviin ryhmiin haetaan katselmusten kautta keväällä ja syksyllä. Lisäksi voi tiedustella poikkeustapauksissa opettajilta suoraan liittymisestä ryhmään. Perusvaatimuksena on se, että tanssitaustaa jo ennestään, sillä kyseessä on kilpailevat ryhmät.

Opettajat

Jokaisella ryhmällä on oma vastuuopettaja, joka vastaa kauden suunnittelusta ja opettaa ja suunnittelee koreografiat, joilla ryhmä kilpailevat ja esiintyvät.

Vastuuopettajat kaudella 2019-2020

Minivalmennus. Johanna Luomala ja Venla Vainikainen
EK 1: Elviira Fält
EK 2: Siiri Salmenoja
EK 3: Siiri Salmenoja/ Pinja Piiparinen
EK 4: Johanna Luomala
Aikuiset: Johanna Luomala

Harrasteryhmillä on myös ammattitaitoiset opettajat ja osassa harrasteryhmistä käy myös valmennusryhmäläisiä harjoittelemassa samasta ikäluokasta.