Kuopion Reippaan Voimistelijat

 

Haluamme seurana edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia. Seuramme valmennuskoordinaattori Katariina Keihänen on terveystieteiden maisteri (TtM) liikunta- ja urheilulääketieteestä. Katariina tarjoaa seuran työntekijänä aikuisjumppareillemme yksilöllisiä hyvinvointivalmennuksia.

Hyvinvointivalmennus suunnitellaan yksilöllisesti, jolloin voidaan vastata juuri kyseisen asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sekä tukea asiakasta liikunnan lisäämisessä arkeen, kuntoutumisessa ja elämäntapamuutoksessa esimerkiksi ravitsemuksen, palautumisen ja stressinhallinnan alueilla.

HYVINVOINTIVALMENNUKSET

Kuukauden kestäviä hyvinvointivalmennuksia ovat liikuntaneuvonta sekä ravintoneuvonta -valmennukset. Tarjolla on myös pidempiä, kolmen kuukauden hyvinvointivalmennuksia. Kaikki valmennukset on muokattavissa myös parivalmennukseksi. Lisätiedot löydät palveluesitteestä.

Hyvinvointivalmennukset ovat suunnattu aivan kaikille aikuisille, jotka haluavat panostaa omaan terveyteensä ja hyvinvointiinsa tai kaipaavat tukea elämäntapojen muutokseen, painonhallintaan tai muihin haasteisiin.

Mikäli olet kiinnostunut hyvinvointivalmennuksesta, otathan rohkeasti yhteyttä!

Katariina Keihänen
valmennuskoordinaattori@krv.fi
p. 044-989 4681