Kuopion Reippaan Voimistelijat

 
 

Hyvinvointipaketit aikuisille

Seuramme panostaa aikuisjumppareiden liikkumiseen tarjoamalla monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ympäri Kuopiota. Liikunta on yksi osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, mutta terveyden ja hyvinvoinnin kokonaisuuteen kuuluu paljon muutakin.

Haluamme seurana edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia ja tarjoammekin aikuisjumppareille yksilöllisiä hyvinvointipaketteja.

Seuramme valmennuskoordinaattori Katariina Keihänen on terveystieteiden maisteri (TtM) liikunta- ja urheilulääketieteestä. Katariina tarjoaa seuran työntekijänä aikuisjumppareillemme yksilöllisiä hyvinvointipaketteja. Haluamme seurana edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia ja monipuolistamme toimintaamme myös siihen suuntaan.

Hyvinvointivalmennus suunnitellaan yksilöllisesti, jolloin voidaan vastata juuri kyseisen asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sekä tukea asiakasta liikunnan lisäämisessä arkeen, kuntoutumisessa ja elämäntapamuutoksessa esimerkiksi ravitsemuksen, palautumisen ja stressinhallinnan alueilla.

Tarjolla on erilaisia hyvinvointipaketteja:

1) Ravintopaketti: Kokonaisvaltaiseen ravitsemusneuvontaan kuuluu lähtötilanteesi selvittäminen, nykyisen ruokavaliosi analysointi sekä ohjeet ja neuvot terveelliseen ruokavalioon. Hyvinvointivalmentaja tarkastelee ruokavaliotasi ja ruokailutottumuksiasi ruokapäiväkirjan perusteella. Ruokavaliosuunnitelma tehdään yhdessä seuraavalle kolmelle kuukaudelle huomioiden yksilölliset vaatimukset ja rajoitteet. Tämä kolmen kuukauden paketti sisältää alkukartoituksen sekä kolme lähitapaamista kolmen viikon välein, joissa tarkastellaan ruokavalion kehittymistä ja annetaan jatkotoimenpiteisiin ohjeita kohti terveellisempää ruokavaliota. Paketti sopii painonpudottajille, urheilijalle tai sinulle, joka koet, että ravitsemuksessasi on korjattavaa. Paketin hinta 170 €.

2) Liikuntapaketti: Liikuntapakettiin kuuluu sinun lähtötilanteesi selvittäminen, sopivien tavoitteiden asettaminen sekä liikuntaohjeet. Liikuntaneuvonnassa suunnitellaan yksilöllinen ja monipuolinen liikuntasuunnitelma liikuntasuositusten mukaisesti palautuminen ja yksilölliset rajoitteet, kuten sairaudet ja vammat huomioon ottaen. Paketissa saat ohjeet viikoittaiseen liikkumiseen, mutta paketti ei sisällä valmiita yksittäisiä treeniohjelmia. Tämä paketti sisältää alkukartoituksen ja yhden lähitapaamisen noin kuukauden kuluttua paketin ostosta. Paketin hinta 50 €.

3) Liikunta- ja ravintopaketti: Kokonaisvaltainen hyvinvointipaketti keskittyy yllä mainittujen (ravitsemus, liikunta, palautuminen) asioiden kehittämiseen yksilöllisesti. Paketti sisältää lähtötilanteesi kokonaisvaltaisen selvittämisen alkuhaastattelun ja ruokapäiväkirjan avulla. Näiden sekä tavoitteittesi perusteella sinulle laaditaan selkeät ohjeet ruokailuun ja liikuntaan. Tässä paketissa hyvinvointivalmentaja tarkastelee kokonaisuutta ruokapäiväkirjan ja liikuntaneuvonnan avulla ottaen huomioon myös kokonaisvaltaisen kuormituksen, henkisen tasapainon ja palautumisen. Kokonaisvaltaisessa hyvinvointipaketissa saat tietoa terveellisistä elämäntavoista ja niiden vaikutuksesta terveyteen. Tämä kolmen kuukauden mittainen paketti sisältää alkukartoituksen sekä kolme lähitapaamista. Paketin hinta 200 €.

4) Paripaketti: Yllä olevat paketit voidaan toteuttaa myös pareille. Parivalmennus sopii pariskunnalle tai ystäville, jotka haluavat panostaa ruokavalio-, liikunta- tai elämäntapamuutokseen yhdessä. Yllä olevat paketit voidaan toteuttaa siten, että molemmille laaditaan henkilökohtaiset ohjelmat ja ruokaohjeet, mutta tapaamiset ovat yhteisiä. Paripaketista saa pakettien hinnoista 10 % alennuksen.

Kaikki paketit sisältävät tapaamisten lisäksi muun yhteydenpidon ja avun sähköpostitse ja puhelimitse. Tapaamiset voidaan toteuttaa etä- tai lähitapaamisina.

Hyvinvointipaketit ovat suunnattu aivan kaikille aikuisille, jotka haluavat panostaa omaan terveyteensä ja hyvinvointiinsa tai kaipaavat tukea elämäntapojen muutokseen, painonhallintaan tai muihin haasteisiin.

Mikäli hyvinvointivalmennuksiin liittyen tulee kysyttävää tai toiveita, otathan rohkeasti yhteyttä Katariina Keihäseen, valmennuskoordinaattori@krv.fi / p. 044-989 4681.