Kuopion Reippaan Voimistelijat

 
 

Lasten ja nuorten harrasteryhmien harjoitusmaksut

Jumppamaksu koostuu jäsen- ja harjoitusmaksusta.
Alta löydät lasten jumppien hintavaihtoehdot.

Syyskausi 31.8.2020-13.12.2020 (vko 42 loma)
Kevätkausi 11.1.2021-25.4.2021 (vko 10 loma)

Harrasteryhmien maksut kaudelle 2020-2021

Jäsenmaksu 20 €

Seuran jumppiin/tunneille osallistuvien tulee maksaa jäsenmaksu. Jäsenmaksu maksetaan kerran toimintakaudessa ja se kä­sit­tää syksyn, kevään ja kesän. Kunkin toimintakauden jäsenmaksu peritään syksyllä tunneille ilmoittautumisen yhteydessä tai uudelta jäseneltä ensi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Lasten – ja nuorten harrasteryhmät 45 min / vko

Kevät 2021 90 € (15.3. alkaen hinta 67,50€)

Lasten – ja nuorten harrasteryhmät 1 h / vko

Kevät 2021 120 € (15.3. alkaen hinta 90€)

Lasten – ja nuorten harrasteryhmät 1,5 h / vko

Kevät 2021 180 € (15.3. alkaen hinta 135€)

Hopea- ja kultaryhmä 2 x 1,5 h / vko

Kevät 2021 290 € (15.3. alkaen hinta 217,50€)

Perheakrobatiaan ilmoittautuminen lapsen nimellä, ei vaadi mukana olevalta aikuiselta ilmoittautumista/jäsenyyttä.

Ilmoittautuminen on koko kauteen (syksy+kevät). Mikäli et ole varma, mikä ryhmä olisi juuri sopiva, käythän rohkeasti tutustumassa tunnilla ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen ryhmään on sitova!

Seura ei ole vakuuttanut jäseniään, joten oma tapaturmavakuutus on hyvä olla voimassa.

Koronan vaikutukset lasten harrastetoimintaan kaudella 2020-21.

  Kuopion Reippaan Voimistelijoiden lasten harrasteryhmien sopimusehdot

  Ilmoittautuessasi ryhmään, se on sitova ostopäätös. Mikäli et ole varma, mikä ryhmä olisi juuri sopiva, käythän rohkeasti tutustumassa tunnilla ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen ryhmään on sitova! Mikäli olet ehtinyt tehdä ilmoittautumisen ryhmään ja kokeilukerralla ryhmä ei tuntunutkaan sopivalta, voi ilmoittautumisen peruuttaa kuluitta ennen laskun ensimmäistä eräpäivää toimistolle sähköpostilla ilmoittamalla (laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.). Eräpäivän jälkeen maksuvelvoite kausimaksuun on syntynyt eikä ilmoittautumista voi peruuttaa kuluitta ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat lääkärintodistus tai paikkakunnalta muutto. Ensisijaisesti sairastapauksissakin siirrämme ilmoittautumisen myöhempää ajankohtaan, jolloin sen voi käyttää hyödyksi. Palautamme rahat ainoastaan siinä tapauksessa, jos ilmoittautumista ei voida siirtää myöhempään ajankohtaan esim. muuton tai muun vastaavan syyn takia, palautuksen yhteydessä perimme 20,00 €:n suuruisen toimistomaksun.

  Lasten ryhmiin ilmoittaudutaan koko kaudeksi (syksy+kevät). Lasten harrasteryhmään ilmoittautuessa voit valita laskun 1-2 erässä sisältäen kaikille pakollisen koko toimintakauden kattavan jäsenmaksun 20 € sekä valitun jumppamaksun. Lasten ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Seuralla on myös oikeus peruuttaa ryhmä, jos osallistujia ei ole tarpeeksi. Tällöin etsimme korvaavan ryhmän lapselle tai palautamme rahat.

  Lapset saavat jumppakortit ohjaajalta maksutositetta vastaan kauden alussa. Jäsenkortilla saa käyttöön jäsenetumme, mutta se ei velvoita olemaan jäsenenä tiettyä aikaa vaan jäsenyyden voi lopettaa seurassamme milloin vain. Jäsenmaksuja ei palauteta korttien hyvityksissä, eikä takautuvasti.

  Jos käyt poistamassa jäsentiedon kautta itsesi tai lapsesi jostakin ryhmästä, niin se ei poista laskua järjestelmästä! Joten ilmoitathan aina toimistolle sähköpostitse tai soittamalla peruutuksen. Muutoin lasku jää tietoihin ja maksumuistutukset lähtevät eteenpäin säännöllisesti ulosottoon saakka. Myöskään ilmoitus ohjaajalle ei riitä peruutukseksi.

  Kaikki laskutuksemme tapahtuu sähköisesti, paperilaskut laitamme vain asiakkaan pyynnöstä 2,50 €:n lisämaksua vastaan. Voit tarkistaa omat tietosi ja laskusi aina jäsentiedosta. Maksamattomasta laskusta lähetämme kaksi muistutuslaskua, joista jälkimmäiseen tulee 5,00 €:n muistutusmaksu. Sen jälkeen lasku siirtyy suoraan perintään. Jos et saa laskua sähköpostiisi heti kun ilmoittaudut, niin kannattaa tarkistaa roskaposti-kansiot, ja jos laskua ei löydy sieltäkään niin olethan pikaisesti yhteydessä toimistolle. Laskut saat aina myös itse tulostettua jäsentiedoista. Jos tarvitset lisää maksuaikaa tai maksusuunnitelman, niin ole yhteydessä toimistolle hyvissä ajoin ennen laskun eräpäivää! Emme palauta tai hyvitä maksettuja jumppa- ja jäsenmaksuja enää kuuden kuukauden jälkeen ostamisesta.

  Seura voi harkintansa mukaan velvoittaa vanhemmat järjestämään voimistelijalle avustajan harjoitusten ajaksi, mikäli voimistelija toistuvasti vaarantaa oman tai toisten lasten tai ohjaajan turvallisuuden tai työrauhan. Avustajan tehtävänä on valvoa, että voimistelija noudattaa ohjeita ja sääntöjä. Mikäli voimistelija toistuvasti rikkoo seuran ja ryhmän sääntöjä hänet voidaan erottaa. Seura ei palauta harjoitusmaksua.

  Seura ei ole vakuuttanut jäseniään, joten oma tapaturmavakuutus on hyvä olla voimassa.