Kuopion Reippaan Voimistelijat

 
 

Lasten ja nuorten harrasteryhmien harjoitusmaksut

Jumppamaksu koostuu jäsen- ja harjoitusmaksusta.
Alta löydät lasten jumppien hintavaihtoehdot.

Syyskausi 30.8.2021-12.12.2021 (vko 42 loma)
Kevätkausi 10.1.2022-24.4.2022 (vko 10 loma)

Harrasteryhmien maksut kaudelle 2021-2022

Jäsenmaksu 25 €

Seuran jumppiin/tunneille osallistuvien tulee maksaa jäsenmaksu. Jäsenmaksu maksetaan kerran toimintakaudessa ja se kä­sit­tää syksyn, kevään ja kesän. Kunkin toimintakauden jäsenmaksu peritään syksyllä tunneille ilmoittautumisen yhteydessä tai uudelta jäseneltä ensi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Lasten – ja nuorten harrasteryhmät 45 min / vko

Syksy 30.8.-12.12.2021 + Kevät 10.1.-24.4.2022   180 €

Lasten – ja nuorten harrasteryhmät 1 h / vko

Syksy 30.8.-12.12.2021 + Kevät 10.1.-24.4.2022   240 €

Lasten – ja nuorten harrasteryhmät 1,5 h / vko

Syksy 30.8.-12.12.2021 + Kevät 10.1.-24.4.2022   360 €

JV Esikilparyhmä 2 x 1,5 h / vko

Syksy 30.8.-12.12.2021 + Kevät 10.1.-24.4.2022   495 €

NTV Hopearyhmä ja hopea-kultaryhmä 2 x 1,5 h / vko

Syksy 30.8.-12.12.2021 + Kevät 10.1.-24.4.2022   580 €

Perheakrobatia ryhmään ilmoittautuminen lapsen nimellä, ei vaadi mukana olevalta aikuiselta ilmoittautumista/jäsenyyttä.

Ilmoittautuminen on koko kauteen (syksy+kevät). Mikäli et ole varma, mikä ryhmä olisi juuri sopiva, käythän rohkeasti tutustumassa tunnilla ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Kevätkauden peruminen on mahdollista 30.11.2021 ennen toisen laskun eräpäivää ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostitse toimisto@krv.fi. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus!

Seura ei ole vakuuttanut jäseniään, joten oma tapaturmavakuutus on hyvä olla voimassa.

  Kuopion Reippaan Voimistelijoiden lasten harrasteryhmien sopimusehdot

  ILMOITTAUTUMINEN JA ILMOITTAUTUMISEN KULUITTA PERUMINEN

  Lasten ryhmiin ilmoittaudutaan koko kaudeksi (syksy+kevät) ja ilmoittautuminen on sitova. Lasten harrasteryhmään ilmoittautuessa lasku tulee kahdessa erässä. Ensimmäinen lasku sisältää syksyn kattavan harrastemaksun sekä kaikille pakollisen koko toimintakauden kattavan jäsenmaksun 25 €. Toinen lasku koskee kevätkautta. Kausimaksu ei sisällä vakuutusta, joten oma tapaturmavakuutus on hyvä olla voimassa.

  Lasten ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Seuralla on myös oikeus peruuttaa ryhmä, jos osallistujia ei ole tarpeeksi. Tällöin ehdotamme korvaavaa ryhmää tai palautamme rahat.

  Mikäli et ole varma, mikä ryhmä olisi juuri sopiva, käythän rohkeasti tutustumassa tunnilla ennen ilmoittautumista. Käyttehän kuitenkin tutustumassa vain ryhmissä, joissa on vielä vapaita paikkoja. Mikäli olet ehtinyt tehdä ilmoittautumisen ryhmään ja kokeilukerralla ryhmä ei tuntunutkaan sopivalta, voi ilmoittautumisen peruuttaa kuluitta ennen ensimmäisen laskun eräpäivää toimistolle sähköpostilla ilmoittamalla. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus ja pelkkä ilmoitus ohjaajalle ei riitä. Kevätkauden peruminen on mahdollista ennen toisen laskun eräpäivää (1.12.2021) ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostitse toimisto@krv.fi.

  ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN MAKSUVELVOITTEEN SYNTYMISEN JÄLKEEN

  Eräpäivän jälkeen maksuvelvoite kausimaksuun on syntynyt eikä ilmoittautumista voi peruuttaa ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat lääkärintodistus tai paikkakunnalta muutto. Palautuksen yhteydessä perimme 20,00 €:n suuruisen toimistomaksun, jäsenmaksua emme palauta.

  Kevätkauden peruminen on mahdollista ennen toisen laskun eräpäivää (1.12.2021) ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostitse toimisto@krv.fi. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus ja pelkkä ilmoitus ohjaajalle ei riitä.

  LASKUTUS

  Kaikki laskutuksemme tapahtuu sähköisesti. Voit tarkistaa omat tietosi ja laskusi aina jäsenrekisteri Hoikasta. Jos et saa laskua sähköpostiisi heti kun ilmoittaudut, niin tarkista roskaposti-kansiot, ja jos laskua ei löydy sieltäkään niin olethan pikaisesti yhteydessä toimistolle. Jos tarvitset lisää maksuaikaa tai maksusuunnitelman, niin ole yhteydessä toimistolle hyvissä ajoin ennen laskun eräpäivää!

  Harrasteryhmissä erääntyneestä laskusta lähetetään kolme kertaa maksumuistutus kahden viikon välein, jonka jälkeen maksu siirtyy perintätoimiston perittäväksi. Kun maksu siirtyy perintätoimistolle maksamattomana, evätään mahdollisuus osallistua harrastukseen niin kauan, että maksu on maksettu.

  JÄSENKORTTI

  Lapset saavat jäsenkortit ohjaajalta maksutositetta vastaan kauden alussa. Jäsenkortilla saa käyttöön jäsenetumme, mutta se ei velvoita olemaan jäsenenä tiettyä aikaa vaan jäsenyyden voi lopettaa seurassamme milloin vain. Jäsenmaksuja ei palauteta korttien hyvityksissä, eikä takautuvasti.

  ERITYISTOIMENPITEET

  Seura voi harkintansa mukaan velvoittaa vanhemmat järjestämään voimistelijalle avustajan harjoitusten ajaksi, mikäli voimistelija toistuvasti vaarantaa oman tai toisten lasten tai ohjaajan turvallisuuden tai työrauhan. Avustajan tehtävänä on valvoa, että voimistelija noudattaa ohjeita ja sääntöjä. Mikäli voimistelija toistuvasti rikkoo seuran ja ryhmän sääntöjä hänet voidaan erottaa. Seura ei palauta harjoitusmaksua.