Kuopion Reippaan Voimistelijat

 
 

Lasten ja nuorten harrastevoimistelun harjoitusmaksut

Lasten – ja nuorten harrasteryhmät 45min/vko

Kevät 90 € (9.3. alkaen hinta 70 €)

Lasten – ja nuorten harrasteryhmät 1h/vko

Kevät 105 € (9.3. alkaen hinta 80 €)

Lasten – ja nuorten harrasteryhmät 1,5h/vko

Kevät 140 € (9.3. alkaen hinta 105 €)

Hopearyhmä 2 x 1,5h/vko

Kevät 300 € (9.3. alkaen hinta 225 €)

Harrasteryhmien maksut kaudelle 2019-2020

Jäsenmaksu 20 €

Seuran jumppiin/tunneille osallistuvien tulee maksaa jäsenmaksu. Jäsenmaksu maksetaan kerran toimintakaudessa ja se kä­sit­tää syksyn, kevään ja kesän. Kunkin toimintakauden jäsenmaksu peritään syksyllä tunneille ilmoittautumisen yhteydessä tai uudelta jäseneltä ensi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Lasten – ja nuorten harrasteryhmät 45min/vko

Kevät 7.1.-26.4.2020 (vko 10 loma) 90 € (9.3. alkaen hinta 70)

Lasten – ja nuorten harrasteryhmät 1h/vko

Kevät 7.1.-26.4.2020 (vko 10 loma) 105 € (9.3. alkaen hinta 80)

Lasten – ja nuorten harrasteryhmät 1,5h/vko

Kevät 7.1.-26.4.2020 (vko 10 loma) 140 € (9.3. alkaen hinta 105 €)

Hopearyhmä 2 x 1,5h/vko

Kevät 300 € (9.3. alkaen hinta 225 €)

Lasten jäsen- ja jumppamaksun voit halutessasi maksaa vasta ensimmäisen kokeilukerran jälkeen. Maksamalla laskut varmistat paikan ryhmässä. Mikäli haluat perua osallistumisen ryhmään kokeilukerran jälkeen, ilmoitus tulee tehdä toimistolle, niin laskut poistetaan järjestelmästä.

  Kuopion Reippaan Voimistelijoiden sopimusehdot

  Ilmoittautuessasi ostamaan kortin, on se sitova ostopäätös. Kortin voi peruuttaa 14 vrk:n aikana kuluitta. Tämän jälkeen korttia ei voi peruuttaa ilman pätevää syytä. Perimme 20,00 €:n suuruisen toimistomaksun korttia peruuttaessa, jos peruutus tapahtuu 14 vrk:n jälkeen. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutukset aina toimiston kautta!

  Jos jostain syystä kortti täytyy perua tai maksu saada takaisin 14 vrk:n jälkeen ostotapahtumasta, niin tarvitsemme sitä vastaan lääkärintodistuksen tai muun vastaavan todistuksen. Palautamme rahat ainoastaan siinä tapauksessa, jos korttia ei voida siirtää myöhempään ajankohtaan esim. muuton tai muun vastaavan syyn takia. Ensisijaisesti sairastapauksissakin laitamme kortin odottamaan myöhempää ajankohtaa, jolloin sen voi käyttää hyödyksi.

  Samat säännöt koskevat lasten ryhmiin ilmoittautumista. Kaikkiin lasten harrasteryhmiin tulee ilmoittautua ennen tunnille tuloa, mutta tunnilla voi käydä kerran kokeilemassa maksuttomasti. Harrasteryhmien kausimaksuun kuuluu 12 harjoituskertaa ja kauden päätöstapahtuma.

  Lasten harrasteryhmän koko kauden (syksy+kevät) ostaessa saat laskun kahdessa erässä. Toisen erän maksu joulukuussa 2019 on sitova kevätkauteen, ja sen maksaessa voimistelija sitoutuu kevään toimintaan.

  Jos käyt poistamassa jäsentietojen kautta itsesi tai lapsesi jostakin ryhmästä, niin se ei poista laskua järjestelmästä! Joten ilmoitathan aina toimistolle sähköpostitse tai soittamalla peruutuksen. Muutoin lasku jää tietoihin ja maksumuistutukset lähtevät eteenpäin säännöllisesti ulosottoon saakka. Myöskään ilmoitus ohjaajalle ei riitä peruutukseksi.

  Emme palauta rahoja emmekä hyvitä kortteja enää kuuden kuukauden jälkeen ostamisesta.

  Jäsenmaksu 20,00 € tulee maksuun kerran vuodessa erillisellä laskulla rekisteröitymisen yhteydessä. Jäsenmaksulla saa käyttöön jäsenetumme, mutta se ei velvoita olemaan jäsenenä tiettyä aikaa vaan jäsenyyden voi lopettaa seurassamme milloin vain. Jäsenmaksuja ei palauteta korttien hyvityksissä, eikä takautuvasti.

  Kaikki laskutuksemme tapahtuu sähköisesti, paperilaskut laitamme vain asiakkaan pyynnöstä 2,50 €:n lisämaksua vastaan. Voit tarkistaa omat tietosi ja laskusi aina jäsentiedoista. Maksamattomasta laskusta lähetämme kaksi karhulaskua, joista jälkimmäiseen tulee 5,00 €:n muistutusmaksu ja 2,50 €:n laskutuslisä. Sen jälkeen lasku siirtyy suoraan perintään. Jos et saa laskua sähköpostiisi heti kun ilmoittaudut, niin kannattaa tarkistaa roskaposti-kansiot, jos laskua ei löydy sieltäkään niin olethan pikaisesti yhteydessä toimistolle, jotta voimme lähettää laskun sinulle sähköpostiin muulla tavalla. Laskut saat aina myös itse tulostettua jäsentiedoista.

  Jos tarvitset lisää maksuaikaa tai maksusuunnitelman, niin ole yhteydessä toimistolle hyvissä ajoin ennen laskun eräpäivää!

  Smartum-, Tyky-online-, E-passi- ja Eazybreak-maksuista emme voi palauttaa rahoja.

  Lasten ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Seuralla on myös oikeus peruuttaa ryhmä, jos osallistujia ei ole tarpeeksi. Tällöin etsimme korvaavan ryhmän lapselle tai palautamme rahat.

  Lapset saavat myös jumppakortit ohjaajalta kauden alussa, tällä kortilla saa jäsenedut käyttöön.

  Seura voi harkintansa mukaan velvoittaa vanhemmat järjestämään voimistelijalle avustajan harjoitusten ajaksi, mikäli voimistelija toistuvasti vaarantaa oman tai toisten lasten tai ohjaajan turvallisuuden tai työrauhan. Avustajan tehtävänä on valvoa, että voimistelija noudattaa ohjeita ja sääntöjä. Mikäli voimistelija toistuvasti rikkoo seuran ja ryhmän sääntöjä hänet voidaan erottaa. Seura ei palauta harjoitusmaksua.

  Seura ei ole vakuuttanut jäseniään, joten oma tapaturmavakuutus on hyvä olla voimassa.