Kuopion Reippaan Voimistelijat

 

ntv-valmentajat

Meiju Virta

Päävalmentaja
Huippu 1 ja Huippu 2

Olen Meiju ja valmennan seurassa ryhmiä Huippu1 ja Huippu2. Toimin seurassa kilparyhmävastaavana.

Aloitin apuvalmentajana äitini jalanjäljissä harrasteryhmässä jo noin 12-vuotiaana kasvattiseurassani Ylivieskan Voimistelu ja Liikunta. Valmennusvuosia hienon lajin parissa on siis kertynyt yhteensä jo noin 15 vuotta. Itse voimistelin lapsena, mutta jo hyvin nuorena aloin tuntea kiinnostusta enemmän valmennusta kohtaan.

Valmensin Oulun Pyrinnössä ja Oulun Naisvoimistelijoissa kilpa- ja harrasteryhmiä vuosina 2012-2015, jonka jälkeen muutin Kuopioon farmasian opintojen perässä. Valmensin eri kilparyhmiä koko opiskeluaikani aktiivisesti ja siirryin päätoimiseksi valmentajaksi keväällä 2018.

Olen käynyt Voimisteluliiton 1-tason valmentajakoulutuksen ja olen TK4-tason tuomari. Erinomaista koulutusta ovat olleet myös Voimisteluliiton maajoukkue- ja Minori- ja Bemarileirit, joihin olen osallistunut valmennettavieni kanssa aktiivisesti. Tarkoitukseni on suorittaa 2-tason koulutus tulevan vuoden aikana.

Valmentajana pyrin olemaan välittävä ja ystävällinen, mutta myös vaativa ja pitkäjänteinen. Tavoitteenani on nähdä lajirakkauden syttyminen voimistelijassa sekä voimistelijan avustaminen hänen matkallaan kohti omia unelmia.

Vapaa-ajalla viihdyn kirjoja ja äänikirjoja lukien ja kuunnellen sekä luonnossa liikkuen.

Minut tavoittaa sähköpostilla osoitteesta meiju.virta@krv.fi