Kuopion Reippaan Voimistelijat

 

toimisto

Jonna Heikkinen

Toiminnanjohtaja
Taloushallinto, valmennusryhmien laskutus, toiminnan kehittäminen, yhteistyökumppanuudet, hankkeet, vastuullisuustyö

toiminnanjohtaja@krv.fi
Puh. 044 235 0635

Olen kolmen lapsen äiti Kuopiosta. Kotoisin olen kuitenkin Iisalmesta, jossa harrastin koko lapsuuteni ja nuoruuteni tanssillista voimistelua Iisalmen Naisvoimistelijoissa.

Koulutukseltani olen lähihoitaja, sosionomi AMK ja viimeisimpänä sporttimerkonomi, jonka suorittamisen näin tarpeelliseksi tehtyäni joitain vuosia töitä urheiluseurojen hallinnossa.

Seuratoimintaurani aloitin vuonna 2010 Kuopion Luisteluseurassa, jossa toimin seurapäällikkönä kolme vuotta vuosina 2013-2016. Samaan aikaan aloitin myös Taitoluisteluliiton Itäisen alueen aluepäällikkönä, aluepäällikkönä toimin syksyyn 2018 saakka.

Luistelusta hyppäsin aivan tuntemattomaan veteen ja siirryin minulle vieraan lajin, jalkapallon pariin. Reilu kahden vuoden rupeama toiminnanjohtajana Kuopion Pallokissoissa osoitti kuitenkin sen, että ihmiset ovat mukavia lajista riippumatta ja toisaalta haasteetkin ovat samoja. Samoista asioista keskustellaan päivittäin niin taitoluistelussa, jalkapallossa, kuin voimistelussakin.

Vaikka Luisteluseurassa ja Pallokissoissa oli antoisaa ja mukavaa tehdä töitä, koen kuitenkin, että nyt Kuopion Reippaan Voimistelijoiden toiminnanjohtajana olen saapunut kotiin. Minun rinnassani sykkii voimakas voimistelijan sydän.