Kuopion Reippaan Voimistelijat

 

toimisto

Eeva Toivala

Aikuisliikunnan vastaava

eeva.toivala@krv.fi

Olen Eeva ja aloittanut ohjaamisen liki kolme vuosikymmentä sitten  vuonna 1992 Nilsiän Naisvoimistelijoissa ja sittemmin IINA:ssa. Mukavasta harrastuksesta tuli nopeasti elämäntapa. Nyt ympyrä sulkeutuu ja olen onnellinen mahdollisuudesta palata ns. alkujuurille saaden aikuisliikunnan vastaavana olla kehittämässä KRV:n toimintaa yhdessä kanssanne.

Arki koostuu kuuden-seitsemän lapsen kanssa jaetusta elämästä. Toimin tällä hetkellä yliopistollisessa sairaalassa erityisasiantuntijana kuntoutuksen työtehtävissä. Opiskelen samalla psykoterapeutiksi. Taustakoulutuksiltani olen työterveyden ja kliinisen seksologian fysioterapeutti sekä liikunnan, terveystiedon ja psykologian opettaja.

Hyveajattelu, sensitiivinen lähestymistapa ja positiivinen pedagogiikka ovat ominta minääni ja arvomaailmaani – toivottavasti se välittyy myös kohtaamisissa. Toimiminen hyvinvointia edistävässä yhteisössä on elämässä merkittävä voimavara.

Kohtaamisiin ja huominen! ovat suosikkisanojani. Pidän valtavasti käydä erilaisilla jumpissa ja minut näkeekin usein myös KRV:n tunneilla. Tulethan nykäisemään hihasta ja vaihtamaan ajatuksia kanssani!!