Kuopion Reippaan Voimistelijat

 
 

World Gymnaestrada 30.7.-5.8.2023 Amsterdam

Järjestyksessään 17. World Gymnaestrada pidetään Hollannin Amsterdamissa 30.7.–5.8.2023. Maailman voimisteluväen ykköstapahtuma tarjoaa iloa ja elämyksiä, kansainvälistä tunnelmaa, hyvää fiilistä sekä rentoa menoa. Mukana on koko kansainvälinen voimisteluperhe harrastajista huippuihin.

Kuopion Reippaan Voimistelijat osallistuu tapahtumaan. Lähde sinäkin mukaan!

World Gymnaestrada 2023 Amsterdam 30.7. – 5.8.2023

World Gymnaestrada on maailmanlaajuinen, ei-kilpailullinen, joka neljäs vuosi järjestettävä tapahtuma ihan jokaiselle taitotasosta riippumatta. Ensimmäinen World Gymnaestrada pidettiin Hollannin Rotterdamissa vuonna 1953. Nyt Gymnaestrada palaa juurilleen, kun 17. World Gymnaestrada on jälleen Hollannissa.

Lue lisää tapahtumasta ja tapahtumakaupungista täältä!

Suomella on ollut delegaatio jokaisessa World Gymnaestradassa. Amsterdamissa vuonna 1991 järjestettyyn Gymnaestradaan osallistui peräti noin 2300 suomalaista. Meneekö ennätys rikki kesällä 2023? Te ratkaisette tämän!

Gymnaestrada-viikko käynnistyy avajaisilla sunnuntaina 30.7.2023 ja päättyy päätösjuhlaan lauantaina 5.8. Viikon aikana on hallinäytöksiä, kenttänäytöksiä, iltanäytöksiä, FIG Gaala, esiintymisiä ulkolavoilla sekä paljon muutakin nähtävää ja koettavaa.

Suomi on mukana FIG Gaalassa (Vantaan Voimisteluseura). Suomi on myös mukana Pohjolan ilta -näytöksessä muutamilla ohjelmilla.

Näytökseen viedään Laura Virkkulan seniorivoimistelijoille laatima Elämä on matka -yhteisohjelma.

Suomen kenttänäytös koostuu seuraavista ohjelmista: Ystäväni, elämäni, Kirkkaat vedet sekä Millaisen tarinan kirjoitat elämällesi. Yhteisohjelmien kertauskurssi ohjaajille ja valmentajille on tammikuussa 2023, ja yhteisharjoitus kaikille ko. ohjelmiin ilmoittautuneille voimistelijoille Vantaan Myyrmäessä 27.5.2023.

World Team on kansainvälinen kenttäohjelma, johon kaikki eri puolilta maailmaa voivat osallistua.

World Gymnaestradaan voivat osallistua kaikki Voimisteluliiton jäsenseurojen jäsenet: voimistelijat, tanssijat, harrastajat, ryhmäliikkujat, kilpailijat ja huiput. Kaikilla tulee olla Voimisteluliiton lisenssi, vähintään harrastelisenssi. Lisäksi kaikkien osallistujien tulee huolehtia vakuutuksensa kuntoon. Suosittelemme kansainväliseen tapahtumaan osallistumista 12 vuotta täyttäneille. Alaikäisillä osallistujilla täytyy olla riittävästi huoltajia mukana tapahtumassa. (ainakin 2 huoltajaa 10 alaikäistä kohden.)

Ilmoittautumisaikataulu:

Sitovat ilmoittautumiset 20.11. mennessä KRV:n jäsenille TÄSTÄ LINKISTÄ, tällä lomakkeella keräämme lähtijöiden perustiedot FLIP-järjestelmään syöttämistä varten. Jokainen ilmoittautunut saa viimeistään pe 25.11. mennessä ilmoittamaansa sähköpostiin linkin FLIP -järjestelmään, jossa jokainen täyttää puuttuvat tietonsa itse järjestelmään mm. tarkat osallistujatiedot/henkilöt, värillinen kuva itsestä, lentojen aikataulut, majoitusten, aterioiden, majoitustuotteiden ja iltanäytöslippujen tilaukset. Tiedot FLIP-järjestelmään tulee jokaisen itse täyttää 10.12. mennessä. Järjestämme opastuksen FLIP-järjestelmän käyttöön keskiviikkona 30.11. klo 12.15 KRV-salilla.

Osallistumismaksut:

Osallistujapassit:

Jokainen osallistuja tarvitsee osallistujapassin. Passin hinta on noin 300 € sisältäen osallistumisoikeuden, vapaan pääsyn Gymnaestradan tapahtumiin lukuun ottamatta iltanäytöksiä, julkisilla kulkuvälineillä liikkumisen kaupungissa tapahtuman ajan sekä sisäänpääsyn illanviettoihin. Passi ei sisällä majoitusta, aterioita eikä lippuja iltanäytöksiin.

Ateriat:

Lounaat: 7 lounaan paketti maksaa 122,50 €.
Päivälliset: 7 päivällisen paketti maksaa 122,50 €.
Lounaiden ja päivällisten yhteispaketti maksaa 229,50 € (pakettiin sisältyy myös WG23-juomamuki).

Kaikki ateriat ovat ravitsevia, vaihtelevia, terveellisiä ja valmistettu paikallisista tuoreista tuotteista. Hinnat per henkilö ja sisältäen kaikki paikalliset verot.

Majoitus:

Vaihtoehtoisesti voi majoittua koululla tai hotellissa. Majoitus ei sisälly osallistujapassiin, se varataan ja maksetaan erikseen.

Koulumajoituksen (8 yötä) hinta on noin 205 € sisältäen aamiaisen. Koulumajoitukseen liittyviä tuotteita esim. patjat voi tilata etukäteen tai ottaa ne kotoa mukaansa.

Hotellimajoitusta on eri tasoista eri puolilla kaupunkia. Hotellimajoitus varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Suomen joukkueen marssiasu:

Suomen delegaatio edustaa malliston 2021 – 2024 Gymnaestradan marssivaatteissa.

Avajaisissa Suomen delegaation marssiasu on välttämätön eli kaikilla marssiin osallistuvilla tulee olla päällään yllä mainittu virallinen Suomen marssiasu. Jos ei hanki marssiasua, voi seurata marssia katsomosta käsin.

Laskutus:

Ensimmäiset laskut (= osallistujapassista 50%) laskutetaan tammikuussa 2023. Loppulaskut laskutetaan huhtikuu 2023.

Kirkkaat vedet kenttäohjelman harjoitukset alkavat viikolla 8. Harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 17.30-19 KRV-salilla. Ohjaajana Marika Makkonen. Harjoituksiin ilmoittautuminen Hoika järjestelmän kautta tammikuussa 2023.

Lisätietoa: