Kuopion Reippaan Voimistelijat

 
 

Hinnasto kaudella 2021-2022

Jumppamaksu koostuu jäsen- ja harjoitusmaksusta.
Alta löydät aikuisten jumppien hintavaihtoehdot.

Kevätkausi 10.1.2022-8.5.2022 (vko 10 loma, ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja)

Aikuisten tunneille pääsee mukaan jumppakorttia näyttämällä.
Lomaviikoilla erillinen ohjelma, 5 € / h kausikortin ostaneille, muille 10 € / h.

Aikuisten harrastemaksut kaudelle 2021-2022

Jäsenmaksu 25 €

Aikuisliikuntaan osallistuvien jäsenmaksu on 25 €/vuosi.  Toimintakauden jäsenmaksu peritään ensi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Korttivaihtoehdot

 • Kevätkauden kortti 10.1.-8.5.2022 130 €
 • Kuukausikortti 38 €
 • Kertamaksu 10 €
 • Vihreät päivätunnit 10 x kortti 70 €, kertamaksu 7 €.
  Suosittelemme sarjakortin ostamista käteisen rahaliikenteen vähentämiseksi.
 • Uutuustunti vanhempi-vauva -jumppa kuuluu ryhmäliikuntatuntitarjontaan, eli mukaan pääsee kevätkauden kortilla, kk-kortilla tai kertamaksulla.

Aikuisten erillisryhmät

Aikuisten akrobatian, aikuisten TeamGymin ja aikuisten joukkuevoimistelu -ryhmissä noudatetaan lasten ja nuorten harrasteryhmien sopimusehtoja.

 • Kevät 10.1.-24.4.2022    200 €

Nuoret

 • Yli 15-vuotiaat voivat käydä aikuisten tunneilla, nuoremmat yläasteikäiset vanhemman luvalla

    Liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä Sporttipassilla maksaminen

    Liikunta- ja kulttuurieduista meille käyvät Smartum, ePassi, Sporttipassi, Tyky-liikuntasetelit, Smartum saldokortin ennakkomaksutoiminta, Ticket Virike -setelit, Ticket Duo – ja Virike-kortit, Eazybreak ja Edenred mobiilimaksu.

    Jäsenmaksua ei voi maksaa yo. maksuvälineillä.

    Otathan yhteyttä toimistoon, mikäli haluatte maksaa liikuntaseteleillä tai etukortilla. Mobiilisovelluksella maksaminen onnistuu myös etänä, maksusuorituksesta tulee ilmoitus seuralle. Muistattehan tehdä jumppakortin oston normaalisti osoitteesta go.hoika.net, jos maksatte etänä liikunta- ja kulttuuriedulla.

    KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJOIDEN AIKUISLIIKUNTAMAKSUJEN SOPIMUSEHDOT

    KORTIN OSTO JA PERUUTUSEHDOT

    Ostaessasi aikuisliikunnan kortin, se on sitova ostopäätös. Eräpäivän jälkeen maksuvelvoite kausimaksuun on syntynyt eikä ilmoittautumista voi peruuttaa ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat lääkärintodistus tai paikkakunnalta muutto. Palautuksen yhteydessä perimme 20,00 €:n suuruisen toimistomaksun, jäsenmaksua emme palauta. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutukset tehdään aina sähköpostitse toimisto@krv.fi. Emme palauta rahoja emmekä hyvitä kortteja enää kuuden kuukauden jälkeen ostamisesta. Kausimaksu ei sisällä vakuutusta, joten oma tapaturmavakuutus on hyvä olla voimassa.

    Jäsenmaksu 25,00 € tulee maksuun kerran toimintakaudessa jumppakortin oston yhteydessä. Jäsenmaksulla saa käyttöön jäsenetumme, mutta se ei velvoita olemaan jäsenenä tiettyä aikaa vaan jäsenyyden voi lopettaa seurassamme milloin vain. Jäsenmaksuja ei palauteta korttien hyvityksissä, eikä takautuvasti.

    Aikuisten akrobatiassa, aikuisten TeamGymissä ja aikuisten joukkuevoimistelussa noudatetaan lasten ja nuorten harrasteryhmien ehtoja.

    Jumppakortin saa vain maksutositetta vastaan. Huom. jos haluat osallistua aikuisten ryhmäliikunnan tunneille ennen laskusi eräpäivää, maksa laskusi ennen tunnille tuloa ja lunasta korttisi tunneille.

    LASKUTUS

    Kaikki laskutuksemme tapahtuu sähköisesti. Voit tarkistaa omat tietosi ja laskusi aina jäsenrekisteri Hoikasta. Maksamattomasta laskusta lähetämme kaksi muistutuslaskua, joista jälkimmäiseen tulee 5,00 €:n muistutusmaksu. Sen jälkeen lasku siirtyy suoraan perintään. Jos et saa laskua sähköpostiisi heti kun ilmoittaudut, niin tarkista roskapostikansiot, ja jos laskua ei löydy sieltäkään niin olethan pikaisesti yhteydessä toimistolle. Laskut löydät myös kirjautumalla jäsenrekisteri Hoikaan.

    Smartum liikunta/kulttuurietu-, Tyky-online-, E-passi-, Sporttipassi-, Edenred-, Ticket Virike/Duo- ja Eazybreak -maksuista emme voi palauttaa rahoja.

    JÄSENKORTTI

    Seura toiminta on tarkoitettu vain seuran jäsenille. Jumppa/jäsenkortin saa ohjaajalta tai toimistolta maksutositetta vastaan kauden alussa. Jäsenkortilla saa käyttöön jäsenetumme, mutta se ei velvoita olemaan jäsenenä tiettyä aikaa vaan jäsenyyden voi lopettaa seurassamme milloin vain. Jäsenmaksuja ei palauteta korttien hyvityksissä, eikä takautuvasti. Jumppakortit on pidettävä mukana aina aikuisten tunneilla, ohjaaja kysyy tunnin alussa kortit näytille.