Kuopion Reippaan Voimistelijat

 
 

Hinnasto kaudella 2021-2022

Jumppamaksu koostuu jäsen- ja harjoitusmaksusta.
Alta löydät aikuisten jumppien hintavaihtoehdot.

Syyskausi 30.8.2021-12.12.2021 (vko 42 loma, ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja)
Kevätkausi 10.1.2022-8.5.2022 (vko 10 loma, ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja)

Aikuisten tunneille pääsee mukaan jumppakorttia näyttämällä.
Syys- ja hiihtolomaviikoilla erillinen ohjelma, 10 € / h.

Aikuisten harrastemaksut kaudelle 2021-2022

Jäsenmaksu 25 €

Aikuisliikuntaan osallistuvien jäsenmaksu on 25 €/vuosi.  Toimintakauden jäsenmaksu peritään ensi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Korttivaihtoehdot

 • Syyslomatarjous! Kausikortti 180 € 
 • Kevät 2022 130 € 
 • Kuukausikortti 38 € (Huom! Joulu-tammikuu on yhdistelmäkortti)
 • TEHOTREENIkortti (ent. äijäkortti) 150 €
 • Kertamaksu 10 €
 • Vihreät päivätunnit kertamaksu 7 €, 10 x kortti 70 €.
 • Suosittelemme sarjakortin ostamista käteisen rahaliikenteen vähentämiseksi.

Aikuisten erillisryhmät

Aikuisten akrobatian, aikuisten TeamGymin ja aikuisten joukkuevoimistelu -ryhmissä noudatetaan lasten ja nuorten harrasteryhmien sopimusehtoja.

 • Syksy  + Kevät  360 €

Nuoret

 • Yli 15-vuotiaat voivat käydä aikuisten tunneilla, nuoremmat yläasteikäiset vanhemman luvalla

    Liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä Sporttipassilla maksaminen

    Smartum, ePassi, Sporttipassi, Tyky-liikuntasetelit, Smartum saldokortin ennakkomaksutoiminta, Ticket Virike -setelit, Ticket Duo – ja Virike-kortit, Eazybreak, Edenred mobiilimaksu ja Mobilepay.

    Jäsenmaksua ei voi maksaa yo. maksuvälineillä.

    KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJOIDEN AIKUISLIIKUNTAMAKSUJEN SOPIMUSEHDOT

    KORTIN OSTO JA PERUUTUSEHDOT

    Ostaessasi aikuisliikunnan kortin, se on sitova ostopäätös. Eräpäivän jälkeen maksuvelvoite kausimaksuun on syntynyt eikä ilmoittautumista voi peruuttaa ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat lääkärintodistus tai paikkakunnalta muutto. Palautuksen yhteydessä perimme 20,00 €:n suuruisen toimistomaksun, jäsenmaksua emme palauta. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutukset tehdään aina sähköpostitse toimisto@krv.fi. Emme palauta rahoja emmekä hyvitä kortteja enää kuuden kuukauden jälkeen ostamisesta. Kausimaksu ei sisällä vakuutusta, joten oma tapaturmavakuutus on hyvä olla voimassa.

    Jäsenmaksu 25,00 € tulee maksuun kerran toimintakaudessa jumppakortin oston yhteydessä. Jäsenmaksulla saa käyttöön jäsenetumme, mutta se ei velvoita olemaan jäsenenä tiettyä aikaa vaan jäsenyyden voi lopettaa seurassamme milloin vain. Jäsenmaksuja ei palauteta korttien hyvityksissä, eikä takautuvasti.

    Aikuisten akrobatiassa, aikuisten TeamGymissä ja aikuisten joukkuevoimistelussa noudatetaan lasten ja nuorten harrasteryhmien ehtoja.

    Jumppakortin saa vain maksutositetta vastaan. Huom. jos haluat osallistua aikuisten ryhmäliikunnan tunneille ennen laskusi eräpäivää, maksa laskusi ennen tunnille tuloa ja lunasta korttisi tunneille.

    LASKUTUS

    Kaikki laskutuksemme tapahtuu sähköisesti. Voit tarkistaa omat tietosi ja laskusi aina jäsenrekisteri Hoikasta. Maksamattomasta laskusta lähetämme kaksi muistutuslaskua, joista jälkimmäiseen tulee 5,00 €:n muistutusmaksu. Sen jälkeen lasku siirtyy suoraan perintään. Jos et saa laskua sähköpostiisi heti kun ilmoittaudut, niin tarkista roskaposti-kansiot, ja jos laskua ei löydy sieltäkään niin olethan pikaisesti yhteydessä toimistolle. Laskut löydät myös kirjautumalla jäsenrekisteri Hoikaan.

    Smartum liikunta/kulttuurietu-, Tyky-online-, E-passi-, Sporttipassi-, Edenred-, Ticket Virike/Duo- ja Eazybreak -maksuista emme voi palauttaa rahoja.

    JÄSENKORTTI

    Seura toiminta on tarkoitettu vain seuran jäsenille. Jumppa/jäsenkortin saa ohjaajalta tai toimistolta maksutositetta vastaan kauden alussa. Jäsenkortilla saa käyttöön jäsenetumme, mutta se ei velvoita olemaan jäsenenä tiettyä aikaa vaan jäsenyyden voi lopettaa seurassamme milloin vain. Jäsenmaksuja ei palauteta korttien hyvityksissä, eikä takautuvasti. Jumppakortit on pidettävä mukana aina aikuisten tunneilla, ohjaaja kysyy tunnin alussa kortit näytille.