Kuopion Reippaan Voimistelijat

 
 

Hinnasto kaudella 2020-2021

Jumppamaksu koostuu jäsen- ja harjoitusmaksusta.
Alta löydät aikuisten jumppien hintavaihtoehdot.

Syyskausi 31.8.2020-13.12.2020 (vko 42 loma)
Kevätkausi 11.1.2021-9.5.2021 (vko 10 loma)

Aikuisten tunneille pääsee mukaan jumppakorttia näyttämällä. Tunneille tulee ilmoittautua etukäteen TÄÄLLÄ

MAKSUT KAUDELLA 2020-2021

Jäsenmaksu 20 €

Seuran jumppiin osallistuvien tulee maksaa jäsenmaksu. Jäsenmaksu maksetaan kerran toimintakaudessa ja se kä­sit­tää syksyn, kevään ja kesän. Kunkin toimintakauden jäsenmaksu peritään syksyllä tunneille ilmoittautumisen yhteydessä tai uudelta jäseneltä ensi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Aikuisten harjoitusmaksut

 • Syksy 2020 + Kevät 2021 240 € (Tarjous! 220 € voimassa vuoden loppuun saakka)
 • Syksy 2020 130 €
 • Kevät 2021 130 €
 • Kuukausikortti 30 € (voimassa kalenterikuukauden. Poikkeuksena joulu-tammikuun yhdistetty kortti, joka voimassa 1.12.2020-31.1.2021)
 • Äijätreeni-ryhmä syksy 2019+kevät 2020 120 € (Tarjous! 100 € voimassa vuoden loppuun saakka)
 • 10 kerran kortti 80 €
 • Kertamaksu 10 €
 • Vihreät päivätunnit 10 x kortti 50 €, 5 x kortti 25 €, kertamaksu 5 €
  Suosittelemme sarjakortin ostamista käteisen rahaliikenteen vähentämiseksi.

Aikuisten lisämaksulliset tunnit

 • Aikuisten akrobatia 240 € (Tarjous! 220 € 30.9. saakka)
 • Aikuisten TeamGym 240 € (Tarjous! 220 € 30.9. saakka)
 • Ilmoittautumalla aikuisten akrobatiaan tai TeamGymiin, aikuisten koko vuoden jumppakortin saat +70 € (ilmoittautuminen ryhmiin Jäsentiedossa)

Nuoret

 • Yli 15-vuotiaat voivat käydä aikuisten tunneilla, nuoremmat yläasteikäiset vanhemman luvalla

   Kilta

   • 60 € / vuosi

    Osta jumppakorttisi jäsentiedosta!

    Koronan vaikutukset aikuisten ryhmäliikuntatoimintaan kaudella 2020-21

    Liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä Sporttipassilla maksaminen

    Kuopion Reippaan Voimistelijoiden aikuisten harjoitusmaksun voit maksaa Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, E-passilla, Sporttipassilla, Tyky-liikuntaseteleillä, Smartum saldokortin ennakkomaksutoiminnalla, Ticket Virike -seteleillä, Ticket Duo – ja Virike-korteilla, Eazybreakilla ja Edenredin mobiilimaksulla.

    Jäsenmaksua ei voi maksaa yo. maksuvälineillä.

    KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJOIDEN AIKUISTEN JUMPPAMAKSUJEN SOPIMUSEHDOT

    Ostaessasi jumppakortin, se on sitova ostopäätös!
    Kortin voi peruuttaa eräpäivään mennessä kuluitta. Tämän jälkeen korttia ei voi peruuttaa ilman pätevää syytä.  Päteviä syitä ovat lääkärintodistus tai paikkakunnalta muutto. Perimme 20,00 €:n suuruisen toimistomaksun korttia peruuttaessa, jos peruutus tapahtuu eräpäivän jälkeen. Ensisijaisesti sairastapauksissakin siirrämme ilmoittautumisen myöhempää ajankohtaan, jolloin sen voi käyttää hyödyksi.

    Palautamme rahat ainoastaan siinä tapauksessa, jos ilmoittautumista ei voida siirtää myöhempään ajankohtaan esim. muuton tai muun vastaavan syyn takia. Emme palauta rahoja emmekä hyvitä kortteja enää kuuden kuukauden jälkeen ostamisesta. Peruutukset tehdään aina toimiston kautta!

    Aikuisten tunneilla kauden ensimmäinen viikko on maksuton, jolloin voit tulla tutustumaan tunteihin. Järjestämme kauden aikana myös muutamia muitakin ilmaisviikkoja, niistä tiedotamme nettisivuilla. Ilmaisviikkojen ulkopuolella tutustumiskerta kertamaksun mukaisesti.

    Jäsenmaksu 20,00 € tulee maksuun kerran toimintakaudessa jumppakortin oston yhteydessä. Jäsenmaksulla saa käyttöön jäsenetumme, mutta se ei velvoita olemaan jäsenenä tiettyä aikaa vaan jäsenyyden voi lopettaa seurassamme milloin vain. Jäsenmaksuja ei palauteta korttien hyvityksissä, eikä takautuvasti.

    Jumppakortin saa ohjaajalta tai toimistolta maksutositetta vastaan kauden alussa. Jäsenkortilla saa käyttöön jäsenetumme, mutta se ei velvoita olemaan jäsenenä tiettyä aikaa vaan jäsenyyden voi lopettaa seurassamme milloin vain. Jäsenmaksuja ei palauteta korttien hyvityksissä, eikä takautuvasti. Jumppakortit on pidettävä mukana aina aikuisten tunneilla, ohjaaja kysyy tunnin alussa kortit näytille.

    Kaikki laskutuksemme tapahtuu sähköisesti, paperilaskut laitamme vain asiakkaan pyynnöstä 2,50 €:n lisämaksua vastaan. Voit tarkistaa omat tietosi ja laskusi aina jäsentiedoista. Maksamattomasta laskusta lähetämme kaksi muistutuslaskua, joista jälkimmäiseen tulee 5,00 €:n muistutusmaksu. Sen jälkeen lasku siirtyy suoraan perintään. Jos et saa laskua sähköpostiisi heti kun ilmoittaudut, niin kannattaa tarkistaa roskaposti-kansiot, jos laskua ei löydy sieltäkään niin olethan pikaisesti yhteydessä toimistolle, jotta voimme lähettää laskun sinulle sähköpostiin muulla tavalla. Laskut saat aina myös itse tulostettua jäsentiedoista. Jos tarvitset lisää maksuaikaa tai maksusuunnitelman, niin ole yhteydessä toimistolle hyvissä ajoin ennen laskun eräpäivää! Smartum liikunta/kulttuurietu-, Tyky-online-, E-passi-, Sporttipassi-, Edenred-, Ticket Virike/Duo- ja Eazybreak -maksuista emme voi palauttaa rahoja.

    Seura ei ole vakuuttanut jäseniään, joten oma tapaturmavakuutus on hyvä olla voimassa.