Kuopion Reippaan Voimistelijat

 
 

Hinnasto kaudella 2022-2023

Jumppamaksu koostuu jäsen- ja harjoitusmaksusta. Alta löydät aikuisten jumppien hintavaihtoehdot.

Aikuisten tunneille pääsee mukaan jumppakorttia näyttämällä.
Lomaviikoilla erillinen ohjelma, 5 € /vrk/hlö kausikortin ostaneille, muille 10 € /vrk/hlö.

Aikuisten harrastemaksut kaudelle 2022-2023

Jäsenmaksu 25 €

Aikuisliikuntaan osallistuvien jäsenmaksu on 25 €/vuosi.  Toimintakauden jäsenmaksu peritään ensi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Korttivaihtoehdot

 • Kevätkauden kortti (9.1-7.5.2023) 115 €
 • Kertamaksu 10 € (ei jäsenet)
 • Kertamaksu 8 € (jäsenet)
 • 10 x kortti 80 €
  Suosittelemme sarjakortin ostamista käteisen rahaliikenteen vähentämiseksi.

Aikuisten erillisryhmät

Aikuisten tanssillisen voimistelun -ryhmässä noudatetaan lasten ja nuorten harrasteryhmien sopimusehtoja.

 

Nuoret

 • Yli 15-vuotiaat voivat käydä aikuisten tunneilla, nuoremmat yläasteikäiset vanhemman luvalla

    Liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä Sporttipassilla maksaminen

    Liikunta- ja kulttuurieduista meille käyvät Smartum, ePassi, Sporttipassi, Tyky-liikuntasetelit, Smartum saldokortin ennakkomaksutoiminta, Ticket Virike -setelit, Ticket Duo – ja Virike-kortit ja Edenred mobiilimaksu.

    Jäsenmaksua ei voi maksaa yo. maksuvälineillä.

    Otathan yhteyttä toimistoon, mikäli haluatte maksaa liikuntaseteleillä tai etukortilla. Mobiilisovelluksella maksaminen onnistuu myös etänä, maksusuorituksesta tulee ilmoitus seuralle. Muistattehan tehdä jumppakortin oston normaalisti osoitteesta go.hoika.net, jos maksatte etänä liikunta- ja kulttuuriedulla.

    KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJOIDEN AIKUISLIIKUNTAMAKSUJEN SOPIMUSEHDOT

    KORTIN OSTO JA PERUUTUSEHDOT

    Ostaessasi aikuisliikunnan kortin, se on sitova ostopäätös. Eräpäivän jälkeen maksuvelvoite kausimaksuun on syntynyt eikä ilmoittautumista voi peruuttaa ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat lääkärintodistus tai paikkakunnalta muutto. Sairaustapauksessa hyvitystä voi saada, jos poissaoloaika ylittää 1kk.  Poissaoloilmoitus tehdään toimistolle (toimisto@krv.fi), hyviytstä saa lääkärintodistusta vastaan. Hyvitystä laskettassa otetaan huomioon 1kk omavastuuaika. Palautuksen yhteydessä perimme 20,00 €:n suuruisen toimistomaksun, jäsenmaksua emme palauta. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutukset tehdään aina sähköpostitse toimisto@krv.fi. Emme palauta rahoja emmekä hyvitä kortteja enää kuuden kuukauden jälkeen ostamisesta. Kausimaksu ei sisällä vakuutusta, joten oma tapaturmavakuutus on hyvä olla voimassa.

    Jäsenmaksu 25,00 € tulee maksuun kerran toimintakaudessa jumppakortin oston yhteydessä. Jäsenmaksulla saa käyttöön jäsenetumme, mutta se ei velvoita olemaan jäsenenä tiettyä aikaa vaan jäsenyyden voi lopettaa seurassamme milloin vain. Jäsenmaksuja ei palauteta korttien hyvityksissä, eikä takautuvasti.

    Aikuisten tanssillisessa voimistelussa noudatetaan lasten ja nuorten harrasteryhmien ehtoja.

    Jumppakortin saa vain maksutositetta vastaan. Huom. jos haluat osallistua aikuisten ryhmäliikunnan tunneille ennen laskusi eräpäivää, maksa laskusi ennen tunnille tuloa ja lunasta korttisi tunneille.

    LASKUTUS

    Kaikki laskutuksemme tapahtuu sähköisesti. Voit tarkistaa omat tietosi ja laskusi aina jäsenrekisteri Hoikasta. Maksamattomasta laskusta lähetämme kaksi muistutuslaskua, joista jälkimmäiseen tulee 5,00 €:n muistutusmaksu. Sen jälkeen lasku siirtyy suoraan perintään. Jos et saa laskua sähköpostiisi heti kun ilmoittaudut, niin tarkista roskapostikansiot, ja jos laskua ei löydy sieltäkään niin olethan pikaisesti yhteydessä toimistolle. Laskut löydät myös kirjautumalla jäsenrekisteri Hoikaan.

    Smartum liikunta/kulttuurietu-, Tyky-online-, E-passi-, Sporttipassi-, Edenred-, Ticket Virike/Duo- ja Eazybreak -maksuista emme voi palauttaa rahoja.

    JÄSENKORTTI

    Seura toiminta on tarkoitettu vain seuran jäsenille. Jumppa/jäsenkortin saa ohjaajalta tai toimistolta maksutositetta vastaan kauden alussa. Jäsenkortilla saa käyttöön jäsenetumme, mutta se ei velvoita olemaan jäsenenä tiettyä aikaa vaan jäsenyyden voi lopettaa seurassamme milloin vain. Jäsenmaksuja ei palauteta korttien hyvityksissä, eikä takautuvasti. Jumppakortit on pidettävä mukana aina aikuisten tunneilla, ohjaaja kysyy tunnin alussa kortit näytille.