Kuopion Reippaan Voimistelijat

 
 

Hinnasto kaudella 2021-2022

Jumppamaksu koostuu jäsen- ja harjoitusmaksusta.
Alta löydät aikuisten jumppien hintavaihtoehdot.

Syyskausi 30.8.2021-12.12.2021 (vko 42 loma)
Kevätkausi 10.1.2022-8.5.2022 (vko 10 loma)

Aikuisten tunneille pääsee mukaan jumppakorttia näyttämällä.

Aikuisten harrastemaksut kaudelle 2021-2022

Jäsenmaksu 25 €

Seuran jumppiin osallistuvien tulee maksaa jäsenmaksu. Jäsenmaksu maksetaan kerran toimintakaudessa ja se kä­sit­tää syksyn, kevään ja kesän. Kunkin toimintakauden jäsenmaksu peritään syksyllä tunneille ilmoittautumisen yhteydessä tai uudelta jäseneltä ensi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Aikuisten harjoitusmaksut

 • Syksy 2021 130 €
 • Syksy 30.8.-12.12.2021 + kevät 10.1.-1.5.2022 240 €
 • Kevät 2021 130 € 
 • Kuukausikortti 38 € (voimassa kalenterikuukauden)
 • Äijätreenikortti syksy+kevät 150 €
 • Kertamaksu 10 €
 • Vihreät päivätunnit 10 x kortti 70 €, kertamaksu 7 € (voimassa kauden syksy 2021-kevät 2022). Suosittelemme sarjakortin ostamista käteisen rahaliikenteen vähentämiseksi.

Aikuisten erillisryhmät

Aikuisten akrobatian ja Aikuisten TeamGymin -ryhmissä noudatetaan lasten ja nuorten harrasteryhmien sopimusehtoja.

 • Syksy 30.8.-12.12.2021 + Kevät 10.1.-24.4.2022  360 €

Nuoret

 • Yli 15-vuotiaat voivat käydä aikuisten tunneilla, nuoremmat yläasteikäiset vanhemman luvalla

    Liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä Sporttipassilla maksaminen

    Kuopion Reippaan Voimistelijoiden aikuisten harjoitusmaksun voit maksaa Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, E-passilla, Sporttipassilla, Tyky-liikuntaseteleillä, Smartum saldokortin ennakkomaksutoiminnalla, Ticket Virike -seteleillä, Ticket Duo – ja Virike-korteilla, Eazybreakilla ja Edenredin mobiilimaksulla.

    Jäsenmaksua ei voi maksaa yo. maksuvälineillä.

    KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJOIDEN AIKUISTEN JUMPPAMAKSUJEN SOPIMUSEHDOT

    JUMPPAKORTIN OSTO JA PERUUTUSEHDOT

    Ostaessasi jumppakortin, se on sitova ostopäätös. Eräpäivän jälkeen maksuvelvoite kausimaksuun on syntynyt eikä ilmoittautumista voi peruuttaa ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat lääkärintodistus tai paikkakunnalta muutto. Palautuksen yhteydessä perimme 20,00 €:n suuruisen toimistomaksun, jäsenmaksua emme palauta. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutukset tehdään aina sähköpostitse toimisto@krv.fi. Emme palauta rahoja emmekä hyvitä kortteja enää kuuden kuukauden jälkeen ostamisesta. Kausimaksu ei sisällä vakuutusta, joten oma tapaturmavakuutus on hyvä olla voimassa.

    Jäsenmaksu 25,00 € tulee maksuun kerran toimintakaudessa jumppakortin oston yhteydessä. Jäsenmaksulla saa käyttöön jäsenetumme, mutta se ei velvoita olemaan jäsenenä tiettyä aikaa vaan jäsenyyden voi lopettaa seurassamme milloin vain. Jäsenmaksuja ei palauteta korttien hyvityksissä, eikä takautuvasti.

    Aikuisten akrobatiassa ja aikuisten TeamGymissä noudatetaan lasten ja nuorten harrasteryhmien ehtoja.

    LASKUTUS

    Kaikki laskutuksemme tapahtuu sähköisesti. Voit tarkistaa omat tietosi ja laskusi aina jäsenrekisteri Hoikasta. Maksamattomasta laskusta lähetämme kaksi muistutuslaskua, joista jälkimmäiseen tulee 5,00 €:n muistutusmaksu. Sen jälkeen lasku siirtyy suoraan perintään. Jos et saa laskua sähköpostiisi heti kun ilmoittaudut, niin tarkista roskaposti-kansiot, ja jos laskua ei löydy sieltäkään niin olethan pikaisesti yhteydessä toimistolle. Laskut löydät myös kirjautumalla jäsenrekisteri Hoikaan. Jos tarvitset lisää maksuaikaa tai maksusuunnitelman, niin ole yhteydessä toimistolle hyvissä ajoin ennen laskun eräpäivää! Smartum liikunta/kulttuurietu-, Tyky-online-, E-passi-, Sporttipassi-, Edenred-, Ticket Virike/Duo- ja Eazybreak -maksuista emme voi palauttaa rahoja.

    JÄSENKORTTI

    Seura toiminta on tarkoitettu vain seuran jäsenille. Jumppa/jäsenkortin saa ohjaajalta tai toimistolta maksutositetta vastaan kauden alussa. Jäsenkortilla saa käyttöön jäsenetumme, mutta se ei velvoita olemaan jäsenenä tiettyä aikaa vaan jäsenyyden voi lopettaa seurassamme milloin vain. Jäsenmaksuja ei palauteta korttien hyvityksissä, eikä takautuvasti. Jumppakortit on pidettävä mukana aina aikuisten tunneilla, ohjaaja kysyy tunnin alussa kortit näytille.