KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Voimisteluliiton mestaruuskilpailujen tuloksia

Voimisteluliiton mestaruuksista kilpailtiin viikonloppuna 18.-19.5 Tuusulassa. KRV:n tyttöjä kilpaili luokissa MJ2-3 ja D-G. Mestaruuskilpailuissa mitellään neliottelumestaruuksista kaikissa kilpa- ja maajoukkuelinjan luokissa sekä seuramestaruuksista erikseen jokaisessa kilpalinjan pakollisessa luokassa ja yhdistetysti luokissa Mj2-5 sekä E-G. Tuusulassa VSK-U:n järjestämissä kisoissa järjestelyt toimivat mallikkaasti, puitteet olivat hyvät ja ilmassa oli suuren urheilukilpailun tuntua.

Perjantaina kilpailivat luokat E-G. KRV:n joukkue ei ollut täysi, joten seurakilpailussa ei tällä kertaa pärjätty. Myös neliotteluissa taso oli kova ja kisasuorituksiin mahtui jonkin verran virheitä, joten tytöt jäivät palkintosijojen ulkopuolelle. 

Lauantaina aamun aloittivat luokat Mj2-3. 2-luokassa Emmi Heiskanen ja Lotta Pisto ylsivät vihdoin omalle tasolleen puomilla ja saivat kirkkaasti viimeiset nousupisteensä. Nyt tytöt voivat nousta 3-luokkaan! Seura onnittelee molempia tyttöjä hienosta suorituksesta. Telinekohtaisia mitaleita ei näissä kisoissa jaettu, mutta Emmin pisteet olisivat riittäneet puomin hopealle. Emmi oli myös hienosti neliottelussa seitsemäs!

2-luokassa Iina Ruuskanen valmistautui permannolla SM-kisoihin ja teki ensimmäistä kertaa taakse tuplansa permannolla. Tupla onnistui loistavasti ja sarja oli muutenkin todella hyvä, joten permanto näyttää erittäin lupaavalta viikonlopun SM-kisoja silmälläpitäen.

3-luokassa Saara Ruoppi jatkoi samalla linjalla kuin aiemminkin, keräten rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kokemusta uusista liikkeistään. Saara oli neliottelussa sijalla 19. 

Joukkuekilpailussa KRV sijoittui maajoukkuelinjan seitsemänneksi 14 joukkueen joukossa.

Illalla kilpailivat vielä D-luokkalaiset. Kisaan mahtui sekä onnea että epäonnea, mutta kaiken kaikkiaan tytöt olivat tyytyväisiä suorituksiinsa. Iiris Mäkeläinen jäi niukasti palkintopallin ulkopuolelle sijoittuen neljänneksi 61 voimistelijan joukossa. D-luokan joukkue sijoittui sijalle 11/18. 

Nyt katseet suunnataan kohti ensi viikonlopun SM-kisoja, joissa kilpailevat junnuissa Iina Ruuskanen ja naisten sarjassa Essi Hyvärinen ja Cassandra Kapanen. Muilla voimistelijoilla kilpailukauden päättää Gymnaestrada kesäkuun alussa. Toivotaan menestystä kaikille!

Julkaistu kohteessa Telinevoimistelun uutiset