KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Valmentajat

NTV-Valmentajat

 Roosa Kasanen

 Roosa Kasanen KULTARYHMÄ

 

Erika Pakkala

Erika Pakkala

Erika Pakkala TIMANTIT
Muutin Helsingistä Kuopioon syksyllä 2015 aloittaakseni fysioterapian opinnot. Aloitin samaan aikaan KRV:ssä telinevoimistelun Timantit-ryhmän valmentajana. Treenasin telinevoimistelua 15 vuotta Suomen Taitovoimisteluklubissa STVK:ssa, josta lähes 10 vuotta kuuluin maajoukkueen ydinryhmään. Neliottelun suomenmestaruuden voitin vuosina 2012 ja 2014. Lopetin oman kilpavoimistelu-urani Nanningin MM-kisojen jälkeen marraskuussa 2014. Telinevoimistelussa minua kiehtoo lajin vaativuus, monipuolisuus ja jatkuva uuden oppinen. Olen iloinen kun saan jakaa omia oppejani KRV:n nuoremmille telinevoimistelijoille ja nähdä heidän kehittymisen ja onnistumisen ilon.

Sara Julkunen

Sara Julkunen KRISTALLIT JA OPAALIT

Sarianne Julkunen

Sarianne Julkunen TOPAASIT
Meiju Virta

Meiju Virta

Meiju Virta TOPAASIT
Aloitin telinevoimistelun seurassa Ylivieskan Voimistelu ja Liikunta 6-vuotiaana, ja siitä saakka olen ollut lajin parissa. Valmentamisen aloitin 14-vuotiaana äitini jalanjäljissä ja valmensinkin Ylivieskassa siihen saakka, kun muutin Ouluun lukion jälkeen. Oulussa valmensin yhteensä kolme vuotta ja nautin joka hetkestä. Valmensin Oulussa lähinnä Oulun Pyrinnön kilpavoimistelijoita (B-E-luokat), mutta myös harrastevoimistelijoita taaperoista teini-ikäisiin sekä Pyrinnössä että Oulun Naisvoimistelijoissa. Olen suorittanut Voimisteluliiton 1-tason valmentajatutkinnon ja olen myös 4-tason tuomari. On hienoa saada jatkaa rakasta valmennustyötä Kuopion Reippaan Voimistelijoissa.

Liisa Sivonen

 

Liisa Sivonen AMETISTIT

Olen 22-vuotias telinevoimisteluvalmentaja Joensuusta ja valmennan Ametisteja. Olen harrastanut telinevoimistelua ja TeamGymiä yhteensä 12 vuotta. Paras onnistumiseni on joukkueen kanssa saavutettu teamgymin naisten SM-pronssi. Muutin Kuopioon syksyllä 2016 opiskelemaan ja samalla jouduin lopettamaan itse voimistelun. Olen valmentanut 6 vuotta ja valmentaminen on ollut minulle tapa jatkaa rakasta lajia. Olen kouluttanut itseäni valmentajana käymällä 1-tason koulutukset ja 3- tason tuomarikortin. Valmentajana olen tarkka, mutta kannustava. On parasta nähdä voimistelijoiden onnistumisen ilo ja lajirakkaus.

 

 

 

Sara Heiskanen

 

Sara Heiskanen KRISTALLIT JA AMETISTIT

 

Sarah Dzafce

 

Sarah Dzafce AMETISTIT

 

 

 

Ana Kontro

 

 

 

 Ana Kontro OPAALIT JA KULTARYHMÄ