KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Valmentajat

NTV-Valmentajat

Jenni Turunen

Jenni Turunen

Jenni Turunen TIMANTIT
Olen aloittanut joukkuevoimistelun 4-vuotiaana Joensuun Voimistelu ja Liikunnassa. 10-vuotiaana vaihdoin telinevoimistelun pariin ja harrastin telinevoimistelua 7-vuotta. Kilpailin parhaillani 7.luokassa. Muutaman vuoden harrastin Joenvolissa ja vaihdoin myöhemmin Joensuun Katajan puolelle ja telinevoimistelu vaihtui TeamGymiin. Teamgymissä olin 4-vuotta Suomen maajoukkueringissä ja viimeisen vuoden EM-majoukkueessa. Olen saavuttanut kaksi sm-hopeaa, kaksi sm-pronssia ja EM-pronssin.Aloitin valmentamisen 2008 Joensuun Katajassa. Vuonna 2010 aloitin valmentamisen myös JoenVolisssa. Molemmissa seuroissa valmensin jumppareita B-E-luokissa. Vuonna 2013 muutin Kuopioon ja aloitin valmentamisen Kuopion Reippaan Voimistelijoissa.
Erika Pakkala

Erika Pakkala

Erika Pakkala TIMANTIT
Muutin Helsingistä Kuopioon syksyllä 2015 aloittaakseni fysioterapian opinnot. Aloitin samaan aikaan KRV:ssä telinevoimistelun Timantit-ryhmän valmentajana. Treenasin telinevoimistelua 15 vuotta Suomen Taitovoimisteluklubissa STVK:ssa, josta lähes 10 vuotta kuuluin maajoukkueen ydinryhmään. Neliottelun suomenmestaruuden voitin vuosina 2012 ja 2014. Lopetin oman kilpavoimistelu-urani Nanningin MM-kisojen jälkeen marraskuussa 2014. Telinevoimistelussa minua kiehtoo lajin vaativuus, monipuolisuus ja jatkuva uuden oppinen. Olen iloinen kun saan jakaa omia oppejani KRV:n nuoremmille telinevoimistelijoille ja nähdä heidän kehittymisen ja onnistumisen ilon.
Stiina Kekki

Stiina Kekki

Stiina Kekki   JADET
Aloitin jumppaurani Joensuun Voimistelussa ja Liikunnassa. Telinevoimistelun pariin päädyin ala-asteikäisenä, missä kilpailin nykyiseen E-luokkaan asti. Vaihdoin yläasteella teamgymiin, jossa kilpailin SM-tasolla ja  junioreiden PM-kisoissa 2008. Valmennuksen aloitin 14-vuotiaana koulun ohella. Olen valmentanut pääosin naisten telinevoimistelun kilparyhmiä, mutta vuosien varrelle mahtuu myös teamgymiä, trampoliinivoimistelua sekä erilaisia harrasteryhmiä. Valmennusvuosia tulee tänä vuonna täyteen pyöreät kymmenen. Nyt jatkan toista kautta Jadet-kilparyhmän kanssa täällä Kuopion Reippaan Voimistelijoissa.
Mari Hyvärinen

Mari Hyvärinen

Mari Hyvärinen HELMET ja JADET
Olessani 6-vuotias, isäni toi minut ensimmäisen kerrran Kuopio-hallille. Rakastuin samantien lajiin, nimeltä telinevoimistelu ja sille tielle jäin. Telinevoimistelua kerkesin harrastaa yli 13-vuotta kilpatasolla ja parhaillaan kilpailin kilpalinjan F-luokassa. 17-vuotiaana tulin kuitenkin siihen tulokseen, että lopetan harrastuksen ja aloitan panostamaan valmentamiseen.Valmentamisen olen aloittanut vuonna 2012, olessani 15-vuotias. Aloitin valmentamisen harrastekilparyhmän apuvalmentajana. Syksyllä 2014 siirryin kilparyhmien Jadet ja Helmet apuvalmentajaksi, jossa voimistelijat kilpailevat kilpalinjan B-D-luokissa. Tällä hetkellä valmennan Jadeissa apuvalmentajan roolissa ja toimin Helmien päävalmentajana. Olen myös 2-tason tuomari.
Meiju Virta

Meiju Virta

Meiju Virta HELMET
Aloitin telinevoimistelun seurassa Ylivieskan Voimistelu ja Liikunta 6-vuotiaana, ja siitä saakka olen ollut lajin parissa. Valmentamisen aloitin 14-vuotiaana äitini jalanjäljissä ja valmensinkin Ylivieskassa siihen saakka,kun muutin Ouluun lukion jälkeen. Oulussa valmensin yhteensä kolme vuotta ja nautin joka hetkestä, vaikka eteen tulikin haasteita ja vastoinkäymisiä. Valmensin Oulussa lähinnä Oulun Pyrinnön kilpavoimistelijoita (B-E-luokat), mutta myös harrastevoimistelijoita taaperoista teini-ikäisiin sekä Pyrinnössä että Oulun Naisvoimistelijoissa. Olen suorittanut Voimisteluliiton 1-tason valmentajatutkinnon ja olen myös 3-tason tuomari. On hieno saada jatkaa rakasta valmennustyötä Kuopion Reippaan Voimistelijoissa.
Piia Bakker

Piia Bakker

Piia Bakker  SAFIIRIT 
Voimistelin Kuopiossa Kuopion Voimistelijoissa 9-vuotiaasta n.19-vuotiaaksi. Kilpailin 2-luokassa, eli kilpailin omilla sarjoilla. Luokat menivät 4-3-2-1-M. Hyppy oli paras telineeni ja paras sijoitukseni oli 4.luokan 7.sija valtakunnallisesti.Valmennuksen aloitin Kuopion Voimistelijoiden pitämissä telinevoimistelukerhoissa jo 13-vuotiaana siinä oman treenauksen sivussa. N.20-vuotiaana aloin valmentamaan Kuopion Reippaan Voimistelijoissa ja täällä ollaan edelleen. Välissä opiskelin liikunnanopettajaksi ja samalla valmensin JyVo 79´:ssä vuosina 1997-2000 tyttöjen kilparyhmää. Samalla kävin viikonloppuisin valmentamassa Kuopiossa KRV:n tyttöjä ja tein heille harjoitusohjelmia. Kisoissa lensinkin sitten Jyväskylän ja Kuopion tyttöjä molempia auttamassa, kun ryhmät eivät edes olleet seuroittain, vaan ihan missä sattuu järjestyksessä. Vauhdikasta oli ja varsinkin paljon (n.12h/vko) harjoittelevat Jyväskylän tytöt pärjäsivät kisoissa saaden mitalisijoituksia, nousten luokissa ja vieraillen minoritestileireillä.

Vuosina 2001-2004 työskentelin Amsterdamin kansainvälisessä koulussa, jossa pidin telinevoimistelukerhoja ja kehitimme yhdessä Lieke Burghoutin kanssa telinevoimistelun merkkijärjestelmän koululle.

2004 syksystä eteenpäin palasin Kuopioon ja Kuopion Reippaan Voimistelijoihin ja samalla tiellä ollaan edelleen. Olen valmentanut tyttöjen kilparyhmiä ja ohjannut telinetemppuja sekä perheakrobatiaa erinäisillä kokoonpanoilla. Toimin välillä valmennuksen ja ohjauksen lisäksi myös seuran johtokunnassa ja telinevoimistelutiimissä, mutta tällä hetkellä saan keskittyä pelkästään harrastekilparyhmä Safiireiden valmennukseen kaksi kertaa viikossa.