KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

TeamGym

Lajiesittely

TeamGymissä katsoja pääsee nauttimaan kolmesta erilaisesta kilpailusuorituksesta: tanssillisesta vapaaohjelmasta, volttisarjoista volttiradalla ja korkeista volteista trampetilla. Joka osiossa keskeistä on joukkueen voima. Volttien on onnistuttava tasaiseen virtaan toinen toisensa perään, ja vapaaohjelma vaatii saumatonta yhteistyötä.

TeamGymissä tehdään osittain telinevoimistelusta tuttuja liikkeitä. Sen harrastajien ikäjakauma on telinevoimistelua laajempi ja TeamGymissä kilpaillaankin yleensä pitkälle aikuisikään asti. TeamGymin erikoispiirre on myös se, että kilpaileminen on miesten ja naisten sarjojen lisäksi mahdollista myös sekajoukkueella.

TeamGymistä saat lisätietoa liiton sivuilta.

KRV:n TeamGymin lajivastaava on Tea Knuuttila, puh. 045-3309 706

 

Lisätietoja seuramme joukkueista, sekä valmentajista löydät seuraavista linkeistä.

TeamGym joukkueet

Seurassamme harrastetaan TeamGymiä tällä hetkellä viidessä eri joukkueessa: Shines, Sparkle, Serene, Luminous sekä Lunas. Näistä joukkueista kaikki muut paitsi Lunas ovat aktiivisesti kilpailevia. Näiden joukkueiden lisäksi seurassamme on aloitettu uusi aikuisten joukkue, joka tähtää kilpailemaan Kuopiossa järjestettäville voimistelupäiville kesällä 2020.

TeamGym valmentajat

Suuri osa valmentajistamme ovat edelleen itse harrastamasa lajia, ja valmentavat siis oman harrastuksen sekä koulun ohella. Oman uransa lopettaneita valmentajiakin löytyy.

 

TeamGymin kilpailujärjestelmä