KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

TeamGym

Lajiesittely

TeamGymissä katsoja pääsee nauttimaan kolmesta erilaisesta kilpailusuorituksesta: tanssillisesta vapaaohjelmasta, volttisarjoista volttiradalla ja korkeista volteista trampetilla. Joka osiossa keskeistä on joukkueen voima. Volttien on onnistuttava tasaiseen virtaan toinen toisensa perään, ja vapaaohjelma vaatii saumatonta yhteistyötä.

TeamGymissä tehdään osittain telinevoimistelusta tuttuja liikkeitä. Sen harrastajien ikäjakauma on telinevoimistelua laajempi ja TeamGymissä kilpaillaankin yleensä pitkälle aikuisikään asti. TeamGymin erikoispiirre on myös se, että kilpaileminen on miesten ja naisten sarjojen lisäksi mahdollista myös sekajoukkueella.

TeamGymistä saat lisätietoa liiton sivuilta.

KRV:n TeamGymin lajivastaava on Tea Knuuttila, puh. 045-3309 706

TeamGymin joukkueet

SHINES 3-Luokka

Päävalmentajat: Tea Knuuttila ja Antti Koponen

SPARKLE 2-Luokka

Päävalmentajat: Anna-Stiina Rasi ja Sarita Pulliainen

PEARLS Startti-Luokka

-Kuva Tulossa

Päävalmentajat: Ronja Rannanheimo ja Rosa Raatikainen

Mentor: Tea Knuuttila

Voit tiedustella KRV:n TeamGym-joukkueista lähettämällä meiliä osoitteeseen teamgym.krv(at)gmail.com

TeamGymin valmentajat

Tea Knuuttila

Tea Knuuttila SHINES, PEARLS

(Lisätietoja tulossa)

Antti Koponen

Antti Koponen SHINES

Olen vuonna 1995 syntynyt savolaisnuori ja opiskelen Kuopion Ammattikorkeakoulussa Tietotekniikan insinööriksi.

Olen valmentanut Shines joukkuetta vuoden 2016 kesästä lähtien.

Aloitin oman voimistelijaurani Kuopion Reippaan Voimistelijoissa vuonna 2006 Miesten telinevoimistelun parissa. Vuonna 2009 vaihdoin lajia TeamGymiin enkä ole katunut vaihtoa päivääkään. Aloitin TeamGym kisaamisen Kuopiossa, josta siirryin Joensuuhun lukioon ja kisaamaan Joensuun Katajan Sekajoukkueeseen. Tällä hetkellä kisaan ympäri Suomea kasatussa joukkueessa 6. luokassa.

Olen valmentanut katkonaisesti vuodesta 2008 lähtien ja yhteensä valmennusvuosia on kertynyt noin 5 vuotta. Olen löytänyt valmentamisen hienouden vasta Shines-joukkuetta valmentaessani ja tarkoitus olisikin jatkaa joukkueen kanssa toimimista mahdollisimman pitkään.

Anna-Stiina Rasi

Anna-Stiina Rasi SPARKLE

Olen 24-vuotias TeamGym-joukkue Sparklen valmentaja. Valmennan Sparklea toista vuotta ja aiemmin olen valmentanut harrasteryhmiä.
Olen harrastanut ja kilpaillut seurassamme yli kymmenen vuotta, ensin telinevoimistelussa, ja sen jälkeen päälajissani TeamGymissä.
Tällä hetkellä opiskelen fysioterapeutiksi ja pohjalla minulla on liikuntaneuvojan sekä hierojan tutkinnot.
Valmennus on vienyt sydämeni ja toivon antavani joukkueelle paljon intoa ja hyvää fiilistä!

Sarita Pulliainen

Sarita Pulliainen SPARKLE

Olen koulutukseltani YTM ja pääaineena olen opiskellut sosiaalityötä. Tällä hetkellä päivätyönäni työskentelen eri ikäisten lasten ja nuorten kanssa. Seurassamme olen ohjannut yli 10 vuotta erilaisia ja eri ikäisten voimisteluryhmiä. Tällä hetkellä valmennan Teamgym Sparkle-joukkuetta, joka treenaa kolmesti viikossa. Teamgym onkin minulle tuttu laji myös oman voimistelutaustan myötä. Syksystä 2016 alkaen olen lähtenyt mukaan myös teamgymin tuomaritoimintaan. Tuomarointi antaa paljon eväitä valmentamiseen.

Rosa Raatikainen

Rosa Raatikainen PEARLS

Olen syntynyt 2002 ja käyn koulua Pyörön ylä-koulussa.

Olen voimistellut vuodesta 2005 lähtien telinevoimistelua. Vaihdoin TeamGymiin 2015 keväällä. Olen itse joukkueessa Shines.
Olen valmentanut joukkuetta Pearls 2016 syksystä lähtien ja pidän siitä todella paljon. Tykkään valmentamisesta muutenkin.

Ronja Rannanheimo

Ronja Rannanheimo PEARLS

Olen vuonna 2003 syntynyt tyttö ja käyn yläkoulua.
Aloitin voimistelun jo ihan pienenä, mutta teamgymin pariin siirryin 6 vuotta sitten, vuonna 2011. Voimistelen ja kisaan tällä hetkellä Shines joukkueessa.
Olen valmentanut Pearls joukkuetta viime syksystä lähtien. Valmentaminen on mielestäni mukavaa ja opettavaista!