KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Kilpa-aerobic

Kilpa-aerobic

Kilpa-aerobic on vaativaa ja korkealla intensiivisyydellä tapahtuvaa liikkumista musiikkiin suorittaen vaaditut, haastavat vaikeusosa elementit. Kilpa-aerobicissa kilpailusarjassa täytyy osoittaa luovuutta integroituna kaikkiin vaadittaviin vaikeusosiin, musiikkiin ja ilmaisuun. Sarja yhdistää elementtejä aerobicista, rytmisestä voimistelusta musiikin, tanssin ja koreografian kanssa.

Kilpa-aerobic kehittää fyysistä voimaa, notkeutta, koordinaatiota sekä äärirajoille ulottuvaa aerobista kestävyyttä yhdessä suorituksessa.

Lisätietoa lajista löydät myös Voimisteluliiton sivuilta

Joukkueet

Kaudella 2017-2018 seurassamme harjoittelee kolme kilpa-aerobicin ryhmää. Minibiccarit aloitteleville lapsille, junnubic ryhmä sekä kilpa-aerobicin valmennusryhmä jo pidempään harrastaneille.

Pienet minibiccarit harjoittelevat maanantaisin klo 19-20.30 Jynkässä ja perjantaisin klo 16-18 Ala-Pyörön koululla. Junnubiccarit harjoittelevat torstaisin Länsi-Puijolla  ja sunnuntaisin.

Lisätiedot Minibiccareista ja kilpa-aerobicin valmennusryhmästä: Mari Heikkinen, puh. 050-4054 440 tai mari.heikkinen1994 (at) gmail.com.


Valmentajat

Mari Heikkinen

Mari Heikkinen

Heikkinen Mari
Valmennan kilpa-aerobicin kilparyhmää ja 10-12v. Minibiccareita. Ohjaajana/valmentajana olen sopivan vaativa, tiukka ja ymmärtäväinen. Seuraan tilin vuonna 2014 syksyllä, kun muutin Kuopioon. Oma entinen valmentajani valmensi täällä ja ehdotteli mukaan.