KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Kilpa-aerobic

Kilpa-aerobic

Kilpa-aerobic on vaativaa ja korkealla intensiivisyydellä tapahtuvaa liikkumista musiikkiin suorittaen vaaditut, haastavat vaikeusosa elementit. Kilpa-aerobicissa kilpailusarjassa täytyy osoittaa luovuutta integroituna kaikkiin vaadittaviin vaikeusosiin, musiikkiin ja ilmaisuun. Sarja yhdistää elementtejä aerobicista, rytmisestä voimistelusta musiikin, tanssin ja koreografian kanssa.

Kilpa-aerobic kehittää fyysistä voimaa, notkeutta, koordinaatiota sekä äärirajoille ulottuvaa aerobista kestävyyttä yhdessä suorituksessa.

Lisätietoa lajista löydät myös Voimisteluliiton sivuilta

Joukkueet

Kaudella 2015-2016 seurassamme harjoittelee kolme kilpa-aerobicin ryhmää. Minibiccarit (pienet ja isot) aloitteleville lapsille ja nuorille sekä kilpa-aerobicin valmennusryhmä jo pidempään harrastaneille.

Pienet minibiccarit harjoittelevat tiistaisin klo 18-19.30 Niiralassa ja keskiviikkoisin klo 16-17 Puijonsarven koululla. Isot minibiccarit harjoittelevat keskiviikkoisin Niiralassa klo 16-17.30 ja torstaisin Hatsalassa klo 18-19.

Lisätiedot Minibiccareista ja kilpa-aerobicin valmennusryhmästä: Mari Heikkinen, puh. 050-4054 440 tai mari.heikkinen1994 (at) gmail.com.


Valmentajat

Mari Heikkinen

Mari Heikkinen

Heikkinen Mari
Valmennan kilpa-aerobicin kilparyhmää ja 10-12v. Minibiccareita. Ohjaajana/valmentajana olen sopivan vaativa, tiukka ja ymmärtäväinen. Seuraan tilin vuonna 2014 syksyllä, kun muutin Kuopioon. Oma entinen valmentajani valmensi täällä ja ehdotteli mukaan.
  Kokko Anna