KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Joukkuevoimistelun valmentajat

Joukkuevoimistelun valmentajat

 Kia Aminoff   Kia Aminoff  Aminoff Kia
   Hartikainen Sanni 
Valmennan joukkuevoimistelua, Mirellia-joukkuetta (kilpa 14-16v.).
Henni Hoffren

Henni Hoffren

 Hoffrén Henni
Valmennan 12-14-vuotiaiden joukkuevoimistelun kilpasarjassa voimistelevaa Ariella-joukkuetta. Omaa joukkuevoimistelu-taustaa minulla on noin kymmenen vuoden ajalta, kunnes siirryin valmennuspuolelle vuonna 2012. Olen käynyt kaikki I-tason valmentajakoulutukset ja keväällä 2015 toimin myös ensimmäistä kertaa tuomarina. Mielestäni valmentamisessa parasta on nähdä, miten valmennettavat
voimistelijani kehittyvät sekä nauttivat samasta lajista, jonka koen itselleni niin rakkaaksi.
Riina Hukkanen

Riina Hukkanen

 Hukkanen Riina
Valmennan Alinoita. Itse harrastin joukkuevoimistelua noin 10 vuotta, jonka jälkeen siirryin valmentamaan. Aloitin valmennuksen apuohjaajana noin kuusi vuotta sitten Kuusamon naisvoimistelijoissa. Perheeni muutettua Kuopioon jatkoin valmennusta Kuopion naisvoimistelijoissa ja niin edelleen seurojen yhdistymisen myötä täällä Kuopion reippaan voimistelijoissa. Mielestäni parasta valmentamisessa on nähdä tyttöjen kehittyminen lajissa ja onnistumisen ilo!
Sara Karjalainen

Sara Karjalainen

 Karjalainen Sara 
Olen Alinat-joukkueen apuvalmentaja. Ohjaajana olen iloinen, kannustava mutta tiukka. Seuraan olen tullut pikkutyttönä, Ameliessa olen voimistellut yli 10 vuotta,  ohjaamisen aloitin pari vuotta sitten.
Lotta Kärnä

Lotta Kärnä

 Kärnä Lotta
Olen 10-12 vuotiaiden Alinat X ja Y joukkuevoimistelujoukkueen vastuuvalmentaja nyt neljättä vuotta. Aloitin apuvalmentajana Alinoissa, voimistellessani itse vielä Ameliessa, joukkuevoimistelun ja tanssillisen voimistelun joukkueessa. Voimistelin Ameliessa kuusi vuotta kunnes lopetin itse harrastamisen ja siirryin kokonaan valmennuksen pariin. Nykyään olenkin koulutukseltani sekä II-tason joukkuevoimisteluvalmentaja, että joukkuevoimistelutuomari. Valmentaminen on palkitsevaa, ja parasta onkin saada jatkaa rakastamani lajin parissa ja samalla jakaa taitoja ja tietoja nuoremmille voimistelijoille. Valmentajana olen tiukka, mutta samalla kannustava, innokas ja  motivoitunut.
Jannica Meklin

Jannica Meklin

 Meklin Jannica 
Olen 18-vuotias opiskelija ja Anelmat -joukkuevoimistelun valmennusryhmän valmentaja. Tulin seuraan 8-vuotiaana, jolloin aloitin telinevoimistelun. Sen jälkeen olen voimistellut aikaisemmin joukkuevoimistelun ja nyt tanssillisen voimistelun joukkueessa Ameliessa. Valmentajana olen iloinen, määrätietoinen ja kannustava.
Isa Ojakangas

Isa Ojakangas

 Ojakangas Isa
  Parttimaa Sara
Olen 21-vuotias joukkuevoimisteluvalmentaja. Muutin Kuopioon syksyllä 2014 opintojen perässä, opiskelen terveystaloustiedettä Itä-Suomen yliopistossa. Samaan aikaan aloitin valmentamisen Kuopion Reippaan Voimistelijoissa. Olen itse harrastanut joukkuevoimistelua noin 13 vuotta Keravan Naisvoimistelijoiden Terra -joukkueessa mestaruus- ja kilpatasolla. Olen valmentanut eri joukkueita yli 6 vuotta. Tällä hetkellä valmennan Anelmat -tiimissä, Anelmat- ja Anelmat Junior -kokoonpanoja, jotka lähtevät keväällä kilpailemaan ensimmäistä kertaa 10-12 -vuotiaiden sarjaan. Lisäksi aloitin valmentamisen Ariella kokoonpanossa, jotka kilpailevat keväällä 12-14-vuotiaiden kilpasarjassa, joten tuttuun tapaan noin jokainen ilta viikosta tulee kulutettua voimistelusaleilla :). Koulutukseltani olen jumppakouluohjaaja, I-tason joukkuevoimisteluvalmentaja sekä II-tason joukkuevoimistelutuomari.
   
Sanni-Maija Välimäki

Sanni-Maija Välimäki

Välimäki Sanni-Maija
Olen 22-vuotias joukkuevoimisteluvalmentaja Etelä-Pohjanmaalta. Olen itse harrastanut joukkuevoimistelua noin 13 vuotta Jalasjärven Naisvoimistelijoissa, Tampereen Työväen Voimistelijoissa ja nyt Kuopion Reippaan Voimistelijoiden Aveo-joukkueessa. Valmentanut olen noin 7 vuotta edellä mainituissa seuroissa. Tällä hetkellä valmennan Anelmat-tiimissä, Anelmat- ja Anelmat Junior -kokoonpanoja. Olen koulutukseltani jumppakouluohjaaja, I-tason joukkuevoimisteluvalmentaja sekä I-tason joukkuevoimistelutuomari. Opiskelen lääketiedettä Itä-Suomen yliopistossa nyt toista vuotta ja voimistelun lisäksi harrastan juoksua sekä kuntosalia.