KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Vaasan kisat 22.4.2018

Timantit kilpailivat Vaasassa 22.4. luokissa F-G ja MJ2. Nea Ruuskanen ja Vera Onatsu kilpailivat ensimmäistä kertaa F-luokassa ja molemmat suoriutuivat  uudessa luokassa hienosti. Vera sijoittui nojapuilla hopealle ja Nea voitti permannon ja sai pronssia hypystä hienolla tsukahara-hypyllään. 

G-luokassa kilpailu alkoi harmittavalla loukkaantumisella, jonka johdosta Camilla Kapanen joutui jättämään kisan väliin. Essi Hyvärinen teki ensimmäistä kertaa loukkaantumisen jälkeen neliottelun ja Cassandra Kapanen kilpaili hypyssä, puomilla ja permannolla. Essin sarjat puomilla ja permannolla alkavat jo näyttää varmoilta ja siisteiltä, ja Essi saikin molemmilta telineiltä erittäin hyvät pisteet. Nojapuillakin Essi teki jo suurimman osan vanhoista liikkeistään onnistuneesti.

Maajoukkuelinjan kisa ei ollut tällä kertaa onnekain, mutta onnistumisiakin mahtui joukkoon. Lotta Pisto voimisteli upeasti nousupisteet nojapuilta, eivätkä puominkaan nousut jääneet kauas. Hypyssä Lotta oli hopealla ja permannolla pronssilla. Iina Ruuskanen voitti permannon huikeilla pisteillä 14.05. 

Seuraavaksi tytöt kilpailevat Oulussa. Iinalla, Lotalla ja Vaasan kisan loukkaantumisen takia väliin jättäneellä Saara Ruopilla on Oulussa edessä myös karsintakilpailu JunnuSM-kisoihin. Toivotaan kaikille tytöille hyvää tsemppiä ja omaan parhaaseen yltämistä seuraavissa kisoissa! 

Julkaistu kohteessa Telinevoimistelun uutiset