KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Tampereen kisoista kokemusta, mitaleita ja nousupisteitä

D-luokka sekä omavalintaiset luokat E-G ja Mj2 kilpailivat viikonloppuna Tampereella Sisun kisoissa. Ensimmäisenä kilpaili E-luokka perjantaina. Emma Pitkänen kilpailu E-luokan vanhemmissa ja Vilma Pisto nuorempien sarjassa. Vanhempien sarjassa Emma oli neliottelun pronssilla. Permannolta Emma sai hopeaa. Vilman paras sijoitus oli hypyn kuudes sija. Tytöille kilpailu oli jännittävä kokemus. Tytöt toivovat saavansa sarjoihin lisää vaikeutta seuraaviin kisoihin, joihin on onneksi vielä paljon aikaa.   

Sunnuntaina kilpailupäivän aloitti D-luokka. D-luokan tytöt eivät olleet parhaassa iskussaan ja virheet puomilla ja nojapuilla tiputtivat kokonaispisteitä. Parhaiten kisassa suoriutui Iiris Mäkeläinen, joka saavutti kategorian IV ja hienosti viidennen sijan vanhempien sarjan 32 voimistelijan joukossa. Toivotaan, että seuraavassa kilpailussa V-kategorian raja menisi rikki!

Maajoukkuelinajn tytöille kilpailu oli kauden ensimmäinen. Tytöillä on tavoitteena saada nousupisteet kauden aikana jokaiselta telineeltä. Nousupisteisiin vaaditaan vähintään E-pisteet eli suorituspisteet 7,5 sekä samassa sarjassa kaikkien viiden kokoonpanovaatimuksen täyttyminen eli CR-pisteet 2,5. Nousupisteitä kertyi heti kaikille viidelle tytölle permannolta ja hypystä sekä Saara Ruopille ja Iina Ruuskaselle myös hienosti nojapuilta. Puomillakin oltiin jo lähellä nousupisterajoja, ja nojapuillakin kaikilla on hyvät mahdollisuudet parantaa vielä suorituksiaan hiukan seuraaviin kilpailuihin. Tytöt pärjäsivät myös kokonaiskilpailussa loistavasti. Saara oli upeasti neliottelun neljäs 29 voimistelijan joukossa ja sai kultaa permannolta upealla sarjallaan. Lotta Pisto voitti hypyn loistavin pistein!

F-luokassa kilpaili Katri Hyvärinen permannolla ja G-luokassa Cassandra Kapanen hypyssä, puomilla ja permannolla. Kilpailu oli molemmille hyvä harjoitus ja kotiin lähdettiin taas kokemusta rikkaampana. Sarjoihin koitetaan vielä lisätä hieman vaikeutta ja saada lisää varmuutta, mutta suunta näyttää jo hyvältä. 

Seuraavat kilpailut ovat Flikun kisat Helsingissä maajoukkuelinjalaisille. Toivotaan kaikille hyvää tsemppiä ja venymistä omiin parhaisiin suorituksiin! 

Julkaistu kohteessa Telinevoimistelun uutiset