KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Seuran esittely

Liikuntaa lähellä sinua

Kuopion Reippaan Voimistelijat on yksi maamme vanhimmista suomenkielisistä naisvoimisteluseuroista  ja yksi alueensa suurimmista seuroista. Viime toimintakaudella KRV:n tunneilla liikkui yli 1800 jäsentä.

KRV:stä löydät suurella sydämellä seuratyötä tekeviä osaavia ohjaajia ja muita seuratoimijoita sekä hyväntuulisia ja reippaita jäseniä. 

Tervetuloa joukkoomme!

Tähtimerkki on lupaus laadusta

Olemme aktiivinen ja kehityshaluinen lasten ja nuorten urheilun kärkiseura. Kuopion Reippaan Voimistelijat on hyväksytty mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoiminta.

Kuopion Reippaan Voimistelijat on saanut sekä aikuisten että lapset & nuoret osa-alueen Tähtimerkin.

Seuralle myönnetty Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille. Se vastaa erilaisten yksilöiden tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

Liikuntaryhmät ikääntyville

Voimisteluseuramme on yksi kahdestatoista pilottiseurasta Suomen Voimisteluliiton Ikiliike – ikääntyvien liikunnan kehittämishankkeessa. Tavoitteena on lisätä liikkuvien ikääntyvien määrää ja saada heidät mukaan voimisteluseuratoimintaan.
Voimisteluliiton seurat ovat olleet ikäihmisten liikuttamisen edelläkävijöitä, ja seuroilla on runsaasti kokemuksia ikääntyville tarkoitetusta liikuntatoiminnasta. Hankkeessa kootaan seurojen tietotaitoa yhteen ja kehitetään koko liiton, voimisteluseurojen ja ohjaajien asiantuntemusta. Hankkeessa luodaan ikääntyville myös liikuntasisältöjä sekä valmistuntimalleja.
Lisätietoja Ikiliike-hankkeesta Voimisteluliiton sivuilta.