Johtokunta

Merja Naamanka

Merja Naamanka

Merja Naamanka, puheenjohtaja
puh: 050-550 6966, email: merja.naamanka@krv.fiOlen täydellinen seurapolun kasvatti. Olen tullut pikkutyttönä seuraan voimistelemaan. Oma seurapolku on johdattanut minua voimisteluvuosien jälkeen lasten ja aikuisten ohjaajaksi ja sieltä johtokuntaan. Kun tuli aika ottaa vastuu seuran puheenjohtajuudesta, olin siihen valmis. Minut valittiin puheenjohtajaksi elokuussa 2009. Minulta voit kysyä seuraan ja sen hallintoon liittyvistä asioista. Minulle voit laittaa innostavia ideoita seuran kehittämiseksi sekä palautetta seuramme toiminnasta. Iloitse, innosta ja ideoi, niillä me mennään eteenpäin.
Virpi Hukkanen

Virpi Hukkanen

Virpi Hukkanen, varapuheenjohtaja
puh. 040-778 7146 email: virpi.hukkanen@krv.fiKolmen voimistelijatytön myötä seuratyö on tempaissut mukaansa jo yli parinkymmenen vuoden ajan.
Johtokuntatyöt aloitin Kuusamon Naisvoimistelijoissa ja muutettuamme Kuopioon v.2010 seuratyö jatkui Kuopion naisvoimistelijoissa. Kuopion Reippaan voimistelijoiden johtokuntaan istuin voimisteluseurojen fuusioitumisen myötä v.2014. Pidän seuratyön vaihtelevista käänteistä sen mukana tuomista haasteista. Yhdessä tekeminen on moninkertainen ilo kohti yhteisiä päämääriä.
Taina Nenonen

Taina Nenonen

Taina Nenonen
puh. 040-722 5130, e-mail: taina.nenonen@krv.fiLiikunta on aina kuulunut elämääni ja haluaisin sen kuuluvan kaikkien elämään! Siirryin Kuopion Reippaan Voimistelijoihin Kuopion Naisvoimistelijoista syksyllä 2014 seurojen yhdistyessä. Toimin johtokunnassa ja sydäntäni lähellä on varsinkin ikääntyvien liikunta.
Maria Lankinen

Maria Lankinen

Maria Lankinen, aikuisten liikunta
puh: 044-312 1577, email: maria.lankinen (at) krv.fiVastaan johtokunnassa yhdessä Heidin kanssa aikuisten liikunnasta. Olen ollut seurassa jo reilusti yli 10 vuotta, ensin ohjaajana ja jo vuosia myös johtokunnassa. Edelleen irroittelen silloin tällöin sijaistamalla aikuisten tunteja. Olen peruskoulutukseltani laillistettu ravitsemusterapeutti ja väitellyt tohtoriksi ravitsemuksen saralta. Näin ollen en malta olla työntämättä vispilääni soppaan seurankaan ravitsemusasioissa, vaan teen töitä myös sen eteen, että KRV:n voimistelijoilla ravitsemus tukisi kehittymistä ja antaisi puhtia niin treeniin kuin muuhunkin elämään. KRV on täynnä pinkkiä voimaa ja uskomatonta energiaa. Siksi sen toiminnassa on ilo olla mukana.
Heidi Kotilainen

Heidi Kotilainen

Heidi Kotilainen, aikuisten liikunta
puh: 040-703 8006, email: heidi.kotilainen@krv.fiOlen aikuisten puolen vastaava ja ryhmäliikunnanohjaaja aikuisten liikunnan puolella. Tulin seuraan vuonna 2010, jolloin aloitin ohjaamisen ja siitä asti liikunnan iloa saanut jakaa upeiden jumppaajien seurassa!
Minut tapaa omalla salillamme aina maanantai ja torstai- iltaisin, sekä silloin tällöin myös tuurattavien tuntien parissa. 🙂 Reipasta mieltä ja liikuttavan hyvää oloa toivottelen jokaiselle tähän juhlavuoteemme!
Riikka Ryyttäri

Riikka Ryyttäri

Riikka Ryyttäri, lasten liikunta / telinevoimistelu
puh: 050-309 3603, email: riikka.ryyttari@krv.fi
Marika Makkonen

Marika Makkonen

Marika Makkonen, lasten liikunta
puh : 050-499 4444, email: marika.makkonen@krv.fiOlen jo lapsena voimistelukärpäsen pureman saanut johtokuntalainen. Lasten ja nuorten harraste- sekä kilparyhmien asiat ovat sydämeni asioita reippaassa seurassamme. Johtokuntatyön lisäksi kahden voimistelijatytön äitinä pääsen aitiopaikalle seuraamaan tätä upeaa lajia.
Pia Ålander

Pia Ålander

Pia Ålander, lasten liikunta
puh: 050-3562 474, email: pia.alander@krv.fiOlen Pia Ålander, jo lapsuudessa voimisteluun hurahtanut johtokunnan jäsen. Vastuualueenani seurassa on lasten ja nuorten toiminta, varsinkin joukkuevoimistelu ja tanssillinen voimistelu. Työskentelen luokanopettajana Kuopiossa. Voimistelija- ja luistelijatyttöjen äitinä on lasten liikkuminen luonnollisesti lähellä sydäntäni. Tytärteni harrastustoiminnan tukemisen ohella tykkään itsekin liikkua monipuolisesti. Tämän kevään kohokohta on ehdottomasti huhtikuun alussa seuramme järjestämät joukkuevoimistelun aluemestaruuskilpailut Leppävirta-Areenalla. Reipasta juhlavuotta!
Hanna Rissanen

Hanna Rissanen

Hanna Rissanen
puh: 040-550 5723, email: hanna.rissanen@krv.fiOlen johtokunnassa ja sitä kautta eri tehtävissä seurassa. Tykkään puuhata ja järjestellä kaikkea. Olen aika hyvä organisoimaan ja nautin ”joukkuehengestä”. Pyrin että kaikki nauttivat mitä tehdäänkin! Tulin seuraan un lapset alkoivat harrastaa joukkuevoimistelua ja tausta myös Kuopion Naisvoimistelijoista.
Riikka Pisto

Riikka Pisto

Riikka Pisto
email: riikka.pisto@krv.fiOlen aloittanut KRV:n johtokunnassa syksyllä 2015. Työskentelem luokanopettajana ja toimin Kuopiossa mentorina Liikkuva Koulu -hankkeessa. Kolmen lapsen äiti, jonka arkeen kuuluu sekä omaa liikkumista että lasten
urheiluharrastuksia. Tulin mukaan KRV iloiseen joukkoon omien tyttöjen joukkuevoimistelu- ja telinevoimisteluharrastusten myötä.
Kirsi Ruuskanen

Kirsi Ruuskanen

Kirsi Ruuskanen
email: kirsi.ruuskanen@krv.fiOlen kahden telinevoimistelija tytön äiti ja hurahtanut lajiin heidän kautta täysin itsekin. Olen yksi telinevoimistelutiimiläisistä ja johtokunnassa olen ollut mukana syksystä 2015.
  Hertta hytönen, Kilta:
Olen Etta, seuran pitkäaikainen jäsen. Toimin Uskollisuuden killan puheenjohtajana eli kiltaäitinä ja yhtenä killan jumpan ohjaajista. Vastaan mielelläni kysymyksiisi puh  0405678656 tai s-posti hertta.hytonen@krv.fi.Seuramme johtokunta koostuu yhdestätoista aktiivisesta naisesta. Lisäksi johtokunnan kanssa töitä tekevät killan edustaja Hertta Hytönen, markkinointi - ja toimistovastaava Laura Forss ja toiminnanjohtaja Minna Huuskonen, joilla on läsnäolo- ja puheoikeus johtokunnan kokouksissa. Tarpeen mukaan kokoamme erilaisia työryhmiä tiettyjen asioiden tiimoilta. Mikäli haluat vaikuttaa seuran asioihin ja olla mukana työryhmätyöskentelyssä, ota yhteyttä toimistolle.

Yhteystiedot

toimisto@krv.fi
044 3535 933
Kauppakatu 40-42, 70110 Kuopio

Kevätkausi 9.1.-14.5.2017

Hiihtoloma vko 10 eli 6.-12.3.2017
Hiihtolomalla toimisto suljettu