KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Johtokunta

Johtokunta

Seuran johtokunta koostuu yhdeksästä aktiivisesta naisesta. Lisäksi johtokunnan kanssa töitä tekevät killan edustaja Hertta Hytönen ja toiminnanjohtaja Jonna Heikkinen, joilla on läsnäolo- ja puheoikeus johtokunnan kokouksissa. Tarvittaessa kokoamme erilaisia työryhmiä. Mikäli haluat vaikuttaa seuran asioihin ja olla mukana työryhmätyöskentelyssä, ota yhteyttä toimistoomme.

 

Merja Naamanka

Merja Naamanka, puheenjohtaja
p
uh. 050-550 6966, email: merja.naamanka(at)krv.fi

Olen täydellinen seurapolun kasvatti. Olen tullut pikkutyttönä seuraan voimistelemaan. Oma seurapolku on johdattanut minua voimisteluvuosien jälkeen lasten ja aikuisten ohjaajaksi ja sieltä johtokuntaan. Kun tuli aika ottaa vastuu seuran puheenjohtajuudesta, olin siihen valmis. Minut valittiin puheenjohtajaksi elokuussa 2009. Minulta voit kysyä seuraan ja sen hallintoon liittyvistä asioista. Minulle voit laittaa innostavia ideoita seuran kehittämiseksi sekä palautetta seuramme toiminnasta. Iloitse, innosta ja ideoi, niillä me mennään eteenpäin.

Maria Lankinen

Maria Lankinen, aikuisten liikunta
puh. 044-312 1577, email: maria.lankinen (at) krv.fi

Vastaan johtokunnassa yhdessä Heidin kanssa aikuisten liikunnasta. Olen ollut seurassa jo reilusti yli 10 vuotta, ensin ohjaajana ja jo vuosia myös johtokunnassa. Edelleen irroittelen silloin tällöin sijaistamalla aikuisten tunteja. Olen peruskoulutukseltani laillistettu ravitsemusterapeutti ja väitellyt tohtoriksi ravitsemuksen saralta. Näin ollen en malta olla työntämättä vispilääni soppaan seurankaan ravitsemusasioissa, vaan teen töitä myös sen eteen, että KRV:n voimistelijoilla ravitsemus tukisi kehittymistä ja antaisi puhtia niin treeniin kuin muuhunkin elämään. KRV on täynnä pinkkiä voimaa ja uskomatonta energiaa. Siksi sen toiminnassa on ilo olla mukana.

 

Heidi Kotilainen, aikuisten liikunta
email: heidi.kotilainen(at)krv.fi

Olen aikuisten puolen vastaava ja ryhmäliikunnanohjaaja aikuisten liikunnan puolella. Tulin seuraan vuonna 2010, jolloin aloitin ohjaamisen ja siitä asti liikunnan iloa saanut jakaa upeiden jumppaajien seurassa!
Reipasta mieltä ja liikuttavan hyvää oloa Sinulle!

Riikka Ryyttäri

Riikka Ryyttäri, lasten liikunta / telinevoimistelu
puh. 050-309 3603, email: riikka.ryyttari(at)krv.fi

Marika Makkonen

Marika Makkonen, lasten liikunta
puh. 050-499 4444, email: marika.makkonen(at)krv.fi

Olen jo lapsena voimistelukärpäsen pureman saanut johtokuntalainen. Lasten ja nuorten harraste- sekä kilparyhmien asiat ovat sydämeni asioita reippaassa seurassamme. Johtokuntatyön lisäksi kahden voimistelijatytön äitinä pääsen aitiopaikalle seuraamaan tätä upeaa lajia.

Pia Ålander

Pia Ålander, lasten liikunta
puh. 050-3562 474, email: pia.alander(at)krv.fi

Olen Pia Ålander, jo lapsuudessa voimisteluun hurahtanut johtokunnan jäsen. Vastuualueenani seurassa on lasten ja nuorten toiminta, varsinkin joukkuevoimistelu ja tanssillinen voimistelu. Työskentelen luokanopettajana Kuopiossa. Voimistelija- ja luistelijatyttöjen äitinä on lasten liikkuminen luonnollisesti lähellä sydäntäni. Tytärteni harrastustoiminnan tukemisen ohella tykkään itsekin liikkua monipuolisesti. Tämän kevään kohokohta on ehdottomasti huhtikuun alussa seuramme järjestämät joukkuevoimistelun aluemestaruuskilpailut Leppävirta-Areenalla. Reipasta juhlavuotta!

Hanna Rissanen

Hanna Rissanen
puh. 040-550 5723, email: hanna.rissanen(at)krv.fi

Olen johtokunnassa ja sitä kautta eri tehtävissä seurassa. Tykkään puuhata ja järjestellä kaikkea. Olen aika hyvä organisoimaan ja nautin ”joukkuehengestä”. Pyrin että kaikki nauttivat mitä tehdäänkin! Tulin seuraan un lapset alkoivat harrastaa joukkuevoimistelua ja tausta myös Kuopion Naisvoimistelijoista.

Riikka Pisto

Riikka Pisto
email: riikka.pisto(at)krv.fi

Olen aloittanut KRV:n johtokunnassa syksyllä 2015. Työskentelem luokanopettajana ja toimin Kuopiossa mentorina Liikkuva Koulu -hankkeessa. Kolmen lapsen äiti, jonka arkeen kuuluu sekä omaa liikkumista että lasten
urheiluharrastuksia. Tulin mukaan KRV iloiseen joukkoon omien tyttöjen joukkuevoimistelu- ja telinevoimisteluharrastusten myötä.

Kirsi Ruuskanen

Kirsi Ruuskanen
email: kirsi.ruuskanen@krv.fi

Olen kahden telinevoimistelija tytön äiti ja hurahtanut lajiin heidän kautta täysin itsekin. Olen yksi telinevoimistelutiimiläisistä ja johtokunnassa olen ollut mukana syksystä 2015.

  Hertta Hytönen, Etta, Kilta
puh. 040-567 8656, email: hertta.hytonen@krv.fi.

Olen seuran "ikujäsen", toiminut tosi kauan seurassa: voimistelijana, ohjaajana, tiedottajana sekä lisäksi johtokunnassa. Nyt olen Uskollisuuden killan puheenjohtaja eli kiltaäiti ja yksi killan jumpan ohjaajista.