KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Jäsenedut

Jäsenedut

Arvostamme suuresti aktiivisia jäseniämme ja haluamme tarjota jäsenillemme  ohjattujen tuntien lisäksi rahanarvoisia etuja. Edut saat jäsenkorttiasi näyttämällä.

Kuopion Reippaan Voimistelijat ry on Suomen Voimisteluliitto ry:n jäsen. Täten kaikki Reippaan jäsenet ovat oikeutettuja Voimisteluliiton jäsenetuihin. Voimisteluliiton seura- ja jäsenedut löydät täältä.

Yhteistyökumppanimme sekä paikalliset edut KRV:n jäsenille näet tästä, kuvaa klikkaamalla pääset yrityksen kotisivuille:

 

Lähde rentouttavalle minilomalle Viroon – nyt KRV:n jäsenille alennetuin hinnoin! Katso lähtöpäivät, hinnat ja tarkemmat matkaohjelmat alla olevista linkeistä.

*Europa-risteily ja 2 yötä miniloma Viimsin kylpylässä

*Europa-risteily ja 2 yötä Vihulan kartanossa

                 

LÄÄKÄRIASEMA CANTTI OY on Minna Canthin hengessä perustettu yksityinen kuopiolainen lääkäriasema, joka keskittyy sairauksien hoitamiseen ja niiden ennaltaehkäisyyn. Pitkät perinteet, osaava henkilöstö sekä ihmisläheinen palvelu ovat Cantin toiminnan perusta. Lääkäriasema Cantti on Kuopion Reippaan Voimistelijat ry:n yhteistyökumppani, joka tarjoaa KRV:n jäsenille  laboratoriokokeista 10% ja toimistomaksusta 5 € alennuksen.

Lääkäriasema Cantti Oy:n nettisivuille pääset täältä.

OVV-ASUNTOPALVELUT OVV Asuntopalvelut Kuopio välittää vuokra-asuntoja ja myy sijoitusasunnoksi soveltuvia kohteita Kuopiossa ja Siilinjärvellä. OVV auttaa löytämään unelmiesi kodin tai toiveidesi mukaisen vuokralaisen nopeasti ja tehokkaasti!
Iloa_logo_musta_tausta

HIUSSTUDIO ILOA

Näyttämällä Kuopion Reippaan Voimistelijoiden jäsenkorttia saat Hiusstudio Iloasta (Kirkkokatu 46, 70100 Kuopio) 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista palveluista. (Ei koske lahjakorttiostoja).

Ilari_Sivonen

HIEROJA ILARI SIVONEN

KRV:n jäsenkorttia näyttämällä saat ensimmäisellä käyntikerralla 50 minuutin hieronnan tutustumishintaan 25 € (norm. 40 €). Tämän jälkeen kaikista hieronnoista 5 € alennus. Varaa aika puh. 044 098 1451 tai netissä ilarisivonen.avoinna24.fi

puustjarvenklo

PUUSTJÄRVEN KELLO JA KULTA

KRV:n jäsenenä saat Kuopion Puustjärven kello ja kulta- liikkeestä 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Osoite: Puijonkatu 23, 70100 Kuopio

KAUNEUS- JA JALKAHOITOLA ADAMIINA          

 KAUNEUS- JA JALKAHOITOLA ADAMIINA
Kauneus- ja jalkahoitola AdaMiinassa dipl. kosmetologi Marjo Sallinen palvelee yli 30 vuoden kokemuksella. Hoitola AdaMiina sijaitsee keskustassa Lääkäriasema Cantin yhteydessä katutasossa os. Ajurinkatu 16, 70100 Kuopio. AdaMiina tarjoaa KRV:n jäsenille 15 % alennuksen ensimmäisestä tutustumishoidosta kasvoille tai   sokeroinnoista, jonka jälkeen näistä hoidoista 10 % alennus.
 
Kauneus- ja jalkahoitola AdaMiinan nettisivuille pääset tutustumaan täältä.

JALKAHOITAJA MINNA KOSONEN 

KRV:n jäsenkortilla saat 10% alennuksen perus jalkojenhoidosta (norm. 55 €, alennus ei koske lahjakortteja) osoitteessa Sairaalakatu 13, Kuopio. Sinua hoitaa, ohjaa ja opastaa jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut sairaanhoitaja. Varaa aika puhelimitse 044 231 6663. 

intersport Kuopion Intersportista saat KRV:n jäsenenä ja jäsenkorttia näyttämällä 10 %  alennuksen tekstiileistä ja jalkineista, muista tuotteista 10 % (koskee normaalihintaisia tuotteita).
Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. KUN ON TAHTOA, ON TOIVOA.
KRV tekee yhteistyötä Hope:n kanssa.
tyttojentalo Kuopion Tyttöjen Talo on tyttöjen oma paikka 12- 28- vuotiaille tytöille ja nuorille naisille, jotka kaipaavat yhteistä tekemistä, uusia ystäviä ja ajatusten vaihtoa oman ikäisten ja luotettavien aikuisten kanssa. Tyttöjen Talo on seuran yhteistyökumppani kauden 12-13 hankkeen tiimoilta, jolla pyrittiin aktivoimaan nuoria, pääsääntöisesti 14-19v. tyttöjä liikuntaharratusten pariin. Yhteistyö Tyttöjen Talon kanssa jatkuu edelleen.
tervekpo Terve Kuopio - ohjelma ja Kuopion Reippaan Voimistelijat tekevät yhteistyötä alueen liikuntapalveluiden parantamiseksi ja erityisesti liikkumattomien saamiseksi mukaan liikuntaharrastusten pariin. Painotus on erityisesti työikäisten terveyttä edistävällä liikunnalla ja lasten toiminnan kehittämisellä.

Kuopion Reippaan Voimistelijat ry pyrkii hankkimaan lisäksi paikallisia etuja jäsenilleen. Vinkkaa johtokunnalle, mistä sinä toivoisit saavasi jäsenetua.