KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Jäsenedut

Jäsenedut

Arvostamme suuresti aktiivisia jäseniämme ja haluamme tarjota jäsenillemme  ohjattujen tuntien lisäksi rahanarvoisia etuja. Edut saat jäsenkorttiasi näyttämällä.

Kuopion Reippaan Voimistelijat ry on Suomen Voimisteluliitto ry:n jäsen. Täten kaikki Reippaan jäsenet ovat oikeutettuja Voimisteluliiton jäsenetuihin. Voimisteluliiton seura- ja jäsenedut löydät täältä.

Yhteistyökumppanimme sekä paikalliset edut KRV:n jäsenille näet tästä, kuvaa klikkaamalla pääset yrityksen kotisivuille:

LÄÄKÄRIASEMA        CANTTI OY                 

LÄÄKÄRIASEMA CANTTI OY on Minna Canthin hengessä perustettu yksityinen kuopiolainen lääkäriasema, joka keskittyy sairauksien hoitamiseen ja niiden ennaltaehkäisyyn. Pitkät perinteet, osaava henkilöstö sekä ihmisläheinen palvelu ovat Cantin toiminnan perusta. Lääkäriasema Cantti on Kuopion Reippaan Voimistelijat ry:n yhteistyökumppani, joka tarjoaa KRV:n jäsenille  laboratoriokokeista -10% ja toimistomaksusta -5 € alennuksen.

Lääkäriasema Cantti Oy:n nettisivuille pääset täältä.

OVV-ASUNTOPALVELUT OVV Asuntopalvelut Kuopio välittää vuokra-asuntoja ja myy sijoitusasunnoksi soveltuvia kohteita Kuopiossa ja Siilinjärvellä. OVV auttaa löytämään unelmiesi kodin tai toiveidesi mukaisen vuokralaisen nopeasti ja tehokkaasti!
Iloa_logo_musta_tausta Näyttämällä Kuopion Reippaan Voimistelijoiden jäsenkorttia saat Hiusstudio Iloasta 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista palveluista. (Ei koske lahjakorttiostoja.)
Ilari_Sivonen KRV:n jäsenkorttia näyttämällä saat viiden euron alennuksen kaikista normaalihintaisista hieroinnoista! Varaa aika puh. 0440981451 tai netissä ilarisivonen.avoinna24.fi
puustjarvenklo KRV:n jäsenenä saat Kuopion Puustjärven kello ja kulta- liikkeestä 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen saat molemmista Kuopion liikkeistä (Puijonkadun sekä Kauppakadun liikkeistä).

KAUNEUS- JA JALKA-     HOITOLA               

ADAMIINA              

 KAUNEUS- JA JALKAHOITOLA ADAMIINA
Kauneus- ja jalkahoitola AdaMiinassa dipl. kosmetologi Marjo Sallinen palvelee yli 30 vuoden kokemuksella. Hoitola AdaMiina sijaitsee keskustassa Lääkäriasema Cantin yhteydessä katutasossa. Kuoipion Reippaan Voimistelijat ry:n yhteistyökumppanina AdaMiina tarjoaa KRV:n jäsenille kasvohoidoista ja sokeroinneista -15%, muista hoidoista -10% ja tuoteostoista -10% alennuksen.

Kauneus- ja jalkahoitola AdaMiinan nettisivuille pääset tutustumaan täältä.
Veikkaus on Reippaan Voimistelijoiden uusi verkkokumppani. Viereisen linkin kautta pääset pelaamaan Veikkauksen pelejä ja samalla tuet seuraamme. Ohjeet ja lisätiedot pelaamiseen löydät täältä.
intersport Kuopion Intersportista saat KRV:n jäsenenä ja jäsenkorttia näyttämällä -15 % tekstiileistä ja ja jalkineista ja muista tuotteista -10 % (koskee normaalihintaisia tuotteita).
   
Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. KUN ON TAHTOA, ON TOIVOA.
KRV tekee yhteistyötä Hope:n kanssa.
   
tyttojentalo Kuopion Tyttöjen Talo on tyttöjen oma paikka 12- 28- vuotiaille tytöille ja nuorille naisille, jotka kaipaavat yhteistä tekemistä, uusia ystäviä ja ajatusten vaihtoa oman ikäisten ja luotettavien aikuisten kanssa. Tyttöjen Talo on seuran yhteistyökumppani kauden 12-13 hankkeen tiimoilta, jolla pyrittiin aktivoimaan nuoria, pääsääntöisesti 14-19v. tyttöjä liikuntaharratusten pariin. Yhteistyö Tyttöjen Talon kanssa jatkuu edelleen.
tervekpo Terve Kuopio - ohjelma ja Kuopion Reippaan Voimistelijat tekevät yhteistyötä alueen liikuntapalveluiden parantamiseksi ja erityisesti liikkumattomien saamiseksi mukaan liikuntaharrastusten pariin. Painotus on erityisesti työikäisten terveyttä edistävällä liikunnalla ja lasten toiminnan kehittämisellä.

Kuopion Reippaan Voimistelijat ry pyrkii hankkimaan lisäksi paikallisia etuja jäsenilleen. Vinkkaa johtokunnalle, mistä sinä toivoisit saavasi jäsenetua.