KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Seitsemän voimistelijaa valtakunnallisella alueminorileirillä

Kesän viimeisellä koulujen lomaviikolla leireiltiin Kuortaneella valtakunnallisella alueminorileirillä. Valtakunnallinen leiri järjestetään kerran vuodessa, ja lisäksi eri alueet järjestävät kaksi muuta leiriä vuoden aikana. Kuopiosta on osallistuttu alueminoreille säännöllisesti. 8-12-vuotiaille tarkoitettujen alueminorien tarkoituksena on valmistaa voimistelijoita Minori-, Bemari- ja Maajoukkuetoimintaan, kouluttaa valmentajia ja saada alueellisesti ikäluokan lupaavat nuoret voimistelijat harjoittelemaan yhdessä. Leireille valitaan ikä- ja kilpailutuloskriteerit täyttäviä voimistelijoita. Leireilemään pääsi seitsemän voimistelijaa kustakin seurasta.

Tällä kertaa leiri kesti ensimmäisen kerran neljä päivää. Leirin ohjelma oli tiivis ja osallistujia oli lähes 90. Leirillä tytöt pääsivät telineharjoitusten lisäksi treenaamaan tanssia ja perusvoimistelua ja ohjelmaan kuului myös liikkuvuus- ja huoltava harjoittelu sekä uinti. Kaikki KRV:n tytöt olivat jo kokeneita leireilijöitä ja leirillä mukana olleen valmentajan Sarianne Julkusen mukaan leiri sujui pieniä vastoinkäymisiä lukuunottamatta hyvin ja tytöt jaksoivat tsempata rankan leirin loppuun asti. Tytöt lähtivät kotiin taas monta kokemusta ja henkilökohtaista onnistumista rikkaampana. Leireilemässä olivat Timanteista Emmi Heiskanen ja Miitta Makkonen, Topaaseista Netta Järvinen, Iiris Mäkeläinen, Kiia Remes ja Vilma Pisto ja Ametisteista Emilia Kolehmainen. Vilma joutui valitettavasti jättämään leirin kesken sairastumisen takia. Onneksi uusia leirejä tulee vielä! Seuraava alueminorileiri järjestetään Kuortaneella joulukuussa.

Kuortaneen leiriputki jatkuu Rubiinien treenileirillä Ylivieskassa ja parin viikon kuluttua Bemaritestileirillä (yli 13-vuotiaiden leiritys) ja syyskuussa Iinan maajoukkueleirillä. Marraskuussa on tarkoitus vielä leireillä koko seuran kilparyhmien voimin Kuortaneella seuran omalla leirillä. Tsemppiä kaikille syyskauden leireille!

Julkaistu kohteessa Telinevoimistelun uutiset